Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 31

Θέμα: Μεταχειρισμενα ζαντολαστιχα!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κανεις?

Κοίταξε φίλε μου. Το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ δύσκολο που ρωτάς.

Ενδεικτικά θα σου παραθέσω αυτό και σκέψου το

Τα μεταχειρισμένα λάστιχα είναι γουρούνι στο σακί, εκτός και αν ξέρεις το αυτοκίνητο που βγήκανε. Εγώ πχ τα προηγούμενα Pirelli τα πέταξα στα (αν θυμάμαι καλά είχανε 30κ) από τακούνι ούτε χιλιοστό δεν είχανε χάσει. Από πλαϊνά σούπερ! Ούτε ραγάδες ούτε τίποτα. Dot 30 μηνών αν θυμάμαι καλά. Από κράτημα όμως πατινάζ..... Γιάυτό και τα πέταξα και είδα την υγειά μου. Εσύ πιστεύεις ότι ο λαστιχάς τέτοια λάστιχα τα έδωσε στην ανακύκλωση; Εγώ πιστεύω ότι εκεί που μπορεί να πλήρωνε για να τα πάρουνε τα έδωσε σε κανέναν άλλο "να κάνει την δουλειά του".
    https://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=54456
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 21-09-13 στις 22:43

2. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

playmaker (21-09-13)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Συμφωνω και επαυξανω! Διαβασα πολλα για αυτο το θεμα και πλεον αλλαξα αποψη! Αλλα........ Μιλαμε για ενα αμαξι φαντασμα χωρις νουμερα χωρις τιποτα που βγαινει γιορτες - αργιες και οποτε βρισκομαι χωριο εννοειται μονο σε χωματοδρομους και αλανες καθαρα για παιχνιδο - οδηγηση! Ποτε σε δρομο για ευνοητους λογους και ασφαλεια! Οποτε νομιζω δεν νομιζω να αξιζει να δωσω χρηματα για καινουρια μιας και πληρωνουμε ρεφενε οποιαδηποτε εξοδα!
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Rides
    1

Προεπιλογή

Για τη χρηση που το θες, κοιτα να ειναι σε καλη εμφανισιακη κατασταση (οχι σκισιματα, οχι πολυ ξεραμενα και να εχει οσο περισσοτερο πελμα) και το βασικοτερο να μην εχει 'καρουμπαλα'.

Ξαναλεω!! Αυτο, για χρηση κ@υλαντας!
    Θα ξερεις οτι δεν ειναι καινουργια, αρα δεν θα εχουν και τα αντιστοιχα κρατηματα...

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο skaros Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για τη χρηση που το θες, κοιτα να ειναι σε καλη εμφανισιακη κατασταση (οχι σκισιματα, οχι πολυ ξεραμενα και να εχει οσο περισσοτερο πελμα) και το βασικοτερο να μην εχει 'καρουμπαλα'.

Ξαναλεω!! Αυτο, για χρηση κ@υλαντας!
    Θα ξερεις οτι δεν ειναι καινουργια, αρα δεν θα εχουν και τα αντιστοιχα κρατηματα...
    Παντα ...... Το ψωνισα το σετακι.....στην επομενη εξορμηση στο χωριο θα φορεθουν και θα μεταφερω εντυπωσεις .......θα το απολαυσουμε σιγουρα αφου πηρα και σετ συνεμπλοκ μπροστα να αλλαξω τα ξεραμενα ωστε το τιμονι να να μην ειναι σαν τρακτερ με μιση στροφη κενα
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

6. The Following User Says Thank You to Dermatis For This Useful Post:

A8hnaios (29-09-13)

Rides
    1

Προεπιλογή Μεταχειρισμένο ελαστικο(κατα προτίμηση 255/30/19 P zero)

Παίδες

Μήπως ενθυμήται κανείς τα στοιχεία μίας αγγέλιας που είχε αναρτηθεί σχετικά με ελαστικά μεταχείρο. Νομίζω, πως ο Τυπάς ήταν από Κόρινθο και κάποιος είχε ανεβασει ένα link από car.gr.

Εάν δε θυμάται κανείς ΄τότε θα με εξυπηρετούσε εαν υπάρχει κάποιο κατάστημα που να έχει το ελαστικό, μεταχείρο, που γράφει ο τίτλος (σε Κανελλόπουλο εχω τηλ. και δεν υπάρχει διαθέσιμο)

Ευχαριστώ

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

9. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

le-pa (15-10-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτόν ακρίβως, ευχαριστώ πολυ BILL007
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 15-10-13 στις 19:48

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σκέφτεσαι να πάρεις απο εκεί?
    Αν ναι θέλω να ποστάρεις εντυπώσεις (είτε εδώ, είτε στο άλλο thread που είχα κάνει)

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μίλα με Κανελλόπουλο για λάστιχα...

Φέρνει απο Γερμανία σχεδόν καινούρια με λίγα χιλιόμετρα...
    Έχω πάρει δυο ζευγάρια απο αυτόν...

Εντυπώσεις άριστες και απο θέμα εξυπηρέτησης αλλά και ποιοτικά με βάση την κατάσταση των ελαστικών....

https://www.car.gr/parts/view/3652263/

https://www.car.gr/parts/view/3820914/

13. The Following 2 Users Say Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

Dermatis (15-10-13), le-pa (16-10-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σκέφτεσαι να πάρεις απο εκεί?
    Αν ναι θέλω να ποστάρεις εντυπώσεις (είτε εδώ, είτε στο άλλο thread που είχα κάνει)
    Πήρα τηλέφωνο, απάντησε ένας Δημήτρης, όπως έλεγε η αγγελία, εξυπηρετικός πολύ και μάλιστα διαθέσιμος να σου εξηγήσει και να σου πεί σχεικά με οτι απορία έχεις. Ο τυπάς είναι στο Λουτράκι (οχι κόρινθο).

Ο ίδιος δεν είχε το λάστιχο που ήθελα, αλλα το έψαξε ο ίδιος και μου βρήκε από αλλου. Είχε δύο επιλογές:

α) μέτριας κατάστασης λάστιχο 80 ευρώ
    β) καλής κατάστασης (από αλλαγή ζαντών) 150

Με διαβεβαίωσε πως τα ελαστικά δεν έχουν "βυζία" τα "α" είναι για κανά χρόνο τα "β" για 2-3.

Οπότε είμαι σε σκέψη του τι να κάνω. Εάν τελικά κανω την αγορά θα ξαναγράψω εντυπώσεις από το προιόν

15. The Following User Says Thank You to le-pa For This Useful Post:

BILL007 (16-10-13)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP