Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 50

Θέμα: 320si - Detailling

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και για την αποδοση του ceramic coat εχω μεγαλες αμφιβολιες, αφου στο εξωτερικο δεν το χρησιμοποιει κανεις (και μιλαμε για χωρες οπως την Αγγλια που ειναι κολλημενοι με το detailing) κι εδω υπηρχαν πολλοι δυσαρεστημενοι πελατες με σταμπες απο κουτσουλιες στο αμαξωμα τους κλπ.
    Προσωπικα 300 ευρω για ενα τοσο αμφιλεγομενο προιον δεν θα εδινα επουδενι και γενικα η μεχρι τωρα εμπειρια μου στον τομεα μου λεει οτι μαγικα προιοντα δεν υπαρχουν, απλα καποια ειναι καλυτερα απο τ'αλλα .
    Απο εκει και περα οποιος εχει ορεξη και κυριως λεφτα για πειραματισμους, ας τους κανει.
    Κοίτα (αν και άργησα να καταλάβω τι εννοούσε ο ποιητής με τη "κότα" ), το ceramic coat φαίνεται να έχει κάνει δουλειά σε μένα όσον αφορά το ρετσίνι, τις κουτσουλιές και το δάκρυ από τη λεύκα.

Είχαν πέσει αυτά επάνω, τα άφησα καμιά εβδομάδα και καθάρισαν μετά.

Οπότε φαίνεται τουλάχιστον το δικό μου αυτοκίνητο (γιατί έχει σημασία η εφαρμογή αν έχω καταλάβει καλά) να έχει γίνει σωστή δουλειά.

Έχω βεβαίως κάποια παράπονα, αλλά όχι από το προϊόν και δε θα ήθελα να τα γράψω δημοσίως.

Κατά τ'άλλα...Πέτρο έκανες το καλό, καλύτερο! Εύγε!

Κουκλάρα, όπως πάντα!!
    Nikos

2. The Following User Says Thank You to Nikos! For This Useful Post:

Ptboul (15-10-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίτα (αν και άργησα να καταλάβω τι εννοούσε ο ποιητής με τη "κότα" ), το ceramic coat φαίνεται να έχει κάνει δουλειά σε μένα όσον αφορά το ρετσίνι, τις κουτσουλιές και το δάκρυ από τη λεύκα.

Είχαν πέσει αυτά επάνω, τα άφησα καμιά εβδομάδα και καθάρισαν μετά.

Οπότε φαίνεται τουλάχιστον το δικό μου αυτοκίνητο (γιατί έχει σημασία η εφαρμογή αν έχω καταλάβει καλά) να έχει γίνει σωστή δουλειά.

Έχω βεβαίως κάποια παράπονα, αλλά όχι από το προϊόν και δε θα ήθελα να τα γράψω δημοσίως.

Κατά τ'άλλα...Πέτρο έκανες το καλό, καλύτερο! Εύγε!

Κουκλάρα, όπως πάντα!!

thanks Νίκο!!!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP