Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 111

Θέμα: [Ε46] V8 .

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω λεω κανε την αγορά
    Του μοτέρ ξεκινά σιγα σιγα και το πράμα έρχεται μονο του !!
    Τι θέλει τι δε θέλει

2. The Following 2 Users Say Thank You to ΔημήτρηςΜ3 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (12-10-13), BILL007 (15-10-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για παμε να συλλεξουμε καμια πληροφορια ακομη.

Ποιος ειναι ο "καλυτερος" απο τους V8 ?Ποιος βγηκε ποιο αξιοπιστος και χωρις προβληματα?
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΔημήτρηςΜ3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω λεω κανε την αγορά
    Του μοτέρ ξεκινά σιγα σιγα και το πράμα έρχεται μονο του !!
    Τι θέλει τι δε θέλει
    Ωραια,ποιο μοτερ?

Προφανως γνωριζεις πολυ καλα το ψυχοτροπο του θεματος,θελω να το απολαυσω οσο περισσοτερο γινεται!Και για να το απολαυσω οπως εγω θελω,πρεπει να γινουν καποια πραγματα με τη σειρα τους.Χρονο θα χουμε,οποτε δεν παιζει θεμα,οικονομικα θα το καλυψω,οποτε αυτο που μενει ειναι να ικανοποιησω το ego μου.
    Και το ego μου λεει το εξης,οπως για να μαγειρεψω ενα φαγητο και να το απολαυσω απο την πρωτη φορα,χρειαζεται να μαθω την συνταγη,το πως δηλαδη,τα υλικα και τις ιδιαιτεροτητες τους για να τα "δουλεψω" αναλογα
    και την επομενη φορα που θα κανω το ιδιο φαγητο να ειμαι ακομη καλυτερος,
    Ετσι θελω και σ'αυτην ,την μοναδικη για μενα μεχρι στιγμης,περιπτωση και με το μειονεκτημα οτι δεν θα μπορει να "ξαναμαγειρευτει" ,να ετοιμαστω τοσο οσο να μην βρεθω προ εκπληξεως και βασανων,και αυτος εδω ο χωρος ,με αυτα τα ατομα που τον τροφοδοτουν συνεχεια ,πιστευω πως ειναι ο καταλληλος για να παρω πολλες απο τις απαντησεις που ψαχνω

Θελω να εξαντλησω/ουμε ολα τα περιθωρια που μας δινετε απο θεμα πληροφοριων. Ετσι θα εχουμε οικονομια σε αστοχιες και προβληματα που ηδη εχουν προκυψει σε διαφορες αλλες αποπειρες.

Τελος για να καταλαβουμε λιγο και το ρομαντικο του θεματος,και να μου περισσευαν τα λεφτα σε καμια περιπτωση δεν θα εδινα την καροτσα σε ενα μαστορα με παραγγελια να μου ετοιμασει ενα βε-οχτω

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

4. The Following 6 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

Bassakos (13-10-13), BILL007 (15-10-13), chrisgiapz3 (12-10-13), nikos valvetronic (12-10-13), zaharias (08-11-13), ΔημήτρηςΜ3 (12-10-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP