Andri (28-11-13), Leonidas_E39 (29-11-13)
Μέσα στο μυαλό μου είσαι !!![]()
![]()
εγω πηρα ενα sp runner 180 malossi 2stroke για την πολη.. καιει ΛΙΓΟ παραπανω αλλα ειναι τρελο πριονι...
Andri (28-11-13), Bazil Van Sinner (29-11-13), Ptboul (28-11-13)
Πριόνι, δίχρονο μόνο ένα μου έρχεται στο μυαλό...Yamaha Z125
Ονειρεμένο μηχανάκι εφηβικό μου απωθημένο.ανεκπλήρωτο.είνα ι απίθανο να βρεις ένα απείραχτο..δοκίμασε να κοιτάξεις σε kymco xciting r 300 από Πειρα μου.αγορασμένο ολοκαίνουργιο Ιανουάριο. 2010 μέχρι τώρα γύρω στα 9500 χλμ με δυο φορές Χανιά από Άργος.απροβλημάτιστα.αυταα αα.
Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
στα τριάντα δεν κάνεις,
στα σαράντα δεν έχεις,
τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.
Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?
Λοιπον το σκέφτηκα καλυτερα.........gillera δίχρονιλα.....να καιει και λιγο λαδακι να γλυστραει (θα παει και καλύτερα! !!!!!!)(λεμε τωρα) εξάτμιση gianelli να ξυπναει ολη η γειτονια και εισαι αρχηγός! !!!
Bazil Van Sinner (29-11-13)
Αυτό ακριβώς είχε και ο κολλητός μου.και πειραγμένο ήταν καλό από επιδόσεις αλλά ζημιαρικο..το έδωσε ανταλλαγή με μπεβερλι Ζαπαντης Πάτρα
Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
στα τριάντα δεν κάνεις,
στα σαράντα δεν έχεις,
τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.
Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?
Ο Μιχάλης δεν σχολίαζε-έκραξε ακόμα...
ούτε μία πλάκα δεν μπορώ να του κάνω αυτού του παιδιού... Μόνο από το τηλ με έκραζε να μην πάρω δίχρονο , εδώ ντρέπεται !!
Τετράχρονο παπί λέω να πάρω, να ακούσω και τον φίλο Πάνο (Ptboul) ...
Ptboul (29-11-13)