Δημήτρη με προσωπική εμπειρία φαντάζομαι να εννοείς αν έχω καταφέρει να τεστάρω την εν λόγω φίρμα με τον εξοπλισμό του πανεπιστημίου? Δυστηχώς όχι, αφού κανένας δεν ήταν διατεθημένος να "σπάσει" τετράδα και να μου πουλήσει μόνο ένα. Τα Ross έστειλα αίτηση να μου στείλουν ένα κομμάτι για πειραματική μελέτη με σκοπό την διαφήμηση τους αργότερα σε ελληνικά φόρουμς (έγραφα συχνά στα φόρουμς για "φτερουγοφόρα") και το έστειλαν δωρεάν (!!!!) μαι με δική τους χρέωση
Η JE είναι μάρκα που ακούγεται πολύ στον χώρο του tuning. To θέμα είναι οτι η κάθε εταιρία διαφοροποιεί σε αισθητό βαθμό τις επικαλήψεις που κάνουν στην κορώνα και στην φούστα και κάποιες άλλες δεν κάνουν καν. Επίσης διαφοροποιούν κατα πολύ το σχήμα και το μήκος που έχει η φούστα ανάλογα με την εφαρμογή.
Αν υπάρχει εφαρμογή και όχι custom σχέδιο για Μ54Β30 τότε είναι μια καλή λύση εφόσον δεν λέμε για τρελά νούμερα συμπίεσης και πίεσης υπερπλήρωσης. Τα σφυρήλατα που θέλει να βάλει ο vanvic απλά θα δώσουν μια μεγαλήτερη ασφάλεια στο όλο project που θέλει να κάνει

Απάντηση με παράθεση