Κοιτα μηπως οταν εβγαλες και εβαλες την πηγη σου εφυγε το καρφι για την κεραια.

Κοιτα μηπως οταν εβγαλες και εβαλες την πηγη σου εφυγε το καρφι για την κεραια.
την εχω ξαναβγαλει 2 φορες για να τσεκαρω ακριβως αυτο αλλα ειναι αρκετα σφιχτη η κεραια για να ξεκουμπωσει βαζοντας την πηγη.. μηπως παιζει ρολο τιποτα με την κεραια στο τζαμι ?? με το καλωδιο που πηγαινει απο την πηγη πισω δηλαδη ?
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Tsik.D. (08-10-13)
Εγω θα πω κατι ασχετο τωρα,αλλα εχει συμβει σε μοντερετορα το ιδιο οταν εβαλε λευκα angel eyes στο Ε60 του![]()
Σε Ε36 δεν υπαρχει τετοιο θεμα....ακομα και αν μπορουσε να εβαζε τετοιες λαμπες!!!
Στο θεμα μας:
Πιστευω οτι στις ρυθμισεις του ραδιοφωνου εχει μια επιλογη που λεγετε:Local
εαν ειναι ενεργοποιημενη,"εξασθενει" κατα καποιο τροπο την ισχυ ληψης της κεραιας,ωστε να πιανει μονο δυνατους τοπικους σταθμους.....ισως να συμβαινει αυτο.![]()
ναι κανονικα !! και μεσα στην πυλωτη επιανα σημα καμπανα !!!
δεν νομιζω να παιζει καποιο ρολο γιατι τα φαναρια τα εβαλα πολυ πριν μπει ο ενισχυτης.. πλακα θα ειχε ομως
αυτο δεν το ηξερα καν !! θα το τσεκαρω και θα αναφερω αποτελεσματα εαν υπαρχει αυτη η ρυθμιση, γιατι ενα φιλαρακι μου τωρα που αναφερθηκε προσπαθησε να ρυθμισει τον ηχο μεσω της πηγης... παιζει να εκανε και καμια μακακια δεν το αποκλειω !!!
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
aristent (08-10-13)