+1 στην Ideal. Εγχώρια εταιρία με πολύ καλά προιόντα και εξαγωγές σε πολλές χώρες.
Ή για Ergomax είσαι ή για Megisto. To Megisto το είχα, το πούλησα και τώρα μου λείπει.....
+1 στην Ideal. Εγχώρια εταιρία με πολύ καλά προιόντα και εξαγωγές σε πολλές χώρες.
Ή για Ergomax είσαι ή για Megisto. To Megisto το είχα, το πούλησα και τώρα μου λείπει.....
+1 για τη Scott. Πολύ καλή ποιότητα και περιφερειακά.
Αυτό είναι το δικό μου Yecora που το χρησιμοποιώ σπίτι-μαγαζί και γενικά σε κοντινές διαδρομές. Full extra με καθρέπτη, κουδουνάκι, φτερά, φώτα και μπαγκαζιέρες![]()
κ επειδη το θρεντ δεν ειναι μονο για το ποδηλατο οπως ανεφερα.....
να κανω κ μια 2η ερωτηση...
ενδιαφερεται η γυναικα μου για power plate....
πηρα την αντιπροσωπεια κ ρωτησα ........το φθηνοτερο 2500 ευρα
ψαχνω στο skroutz...κ βρισκω Power plate με 600+ κ με αλλα ποσα.....πιο νορμαλ...
ερωτηση....αξιζουν τον κοπο κ το χρημα ή ειναι μια κακη αντιγραφη του πρωτοτυπου?
ευχαριστω ρε παιδια...αλλα κατι πρεπει να κανω...το θελει η γυναικα μου..κ χατηρια δεν χαλω....![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Βασιλη σπιτι εχουμε το Powerplate Pro 5. Νομιζω πως δεν αξιζει το original. Περαν του οτι κανει οσο ενα μεταχ. rallye, στο τελος καταντα κρεμαστρα για τα ρουχα οπως και ο διαδρομος, το ποδηλατο, κ.α.
Μια διαφορα τη βλεπεις αν κανεις συχνα..αλλα πιστεψε με μολις κατεβεις απο το μηχανημα, ακομα τρεμει το στομα σου. Ανω και κατω σιαγονα παιζουν κλακετες για αρκετη ωρα.
Επισης ακουγεται, χωρις να ειναι επιβεβαιωμενο, οτι τοσες πολλες δονησεις μακροπροθεσμα προκαλουν προβληματα στον χρηστη.
Θα προτεινα να μη παρετε ουτε οριτζιναλ ουτε "ιμιτασιον" γιατι νομιζω πως πεταμενα λεφτα ειναι τελικα. Και αν με το οριτζιναλ μακροπροθεσμα αποκτησεις προβλημα(αρκετοι κραζουν στο ιντερνερ), φαντασου τι γινεται με τις αντιγραφες.
Υπαρχουν και φθηνοτερες κρεμαστρες..![]()