-
Γελανε τα τσιμεντα πραγματικα...
Στο σημείο εκείνο ο Μάκης Ψωμιάδης σηκώθηκε και ζήτησε να κάνει μια ερώτηση:
"Είμαι 24 μήνες κρατούμενος και δεν ξέρω το γιατί. Περίμενα πότε θα έρθετε εδώ να καταθέσετε. Το καλοκαίρι του 2011 με απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης αφαιρέθηκαν από την Καβάλα 8 βαθμοί και πάει η Καβάλα στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού και υποβιβάζεται στα ερασιτεχνικά. Μετά από έναν χρόνο έρχεστε εσείς και την επαναφέρετε στο επαγγελματικό πρωτάθλημα και βγαίνετε και δηλώνετε ότι εκείνη η απόφαση του υποβιβασμού πάρθηκε για πολιτικούς λόγους. Είστε κρυστάλλινος και το ξέρω. Πείτε εδώ στο δικαστήριο τι εννοούσατε για τους πολιτικούς λόγους. Διότι αν υποβιβάστηκε η Καβάλα για πολιτικούς λόγους, άρα είμαι κι εγώ εδώ για πολιτικούς λόγους".
Ο Σοφοκλής Πιλάβιος του απάντησε: "Το καταστατικό της Super League έλεγε πως χρειάζεται πιστοποιητικό από την ΕΕΑ για να παίξεις στο πρωτάθλημα. Η Πολιτεία δεν έδωσε και έτσι υποβιβάστηκε η Καβάλα. Αυτό δεν είναι σωστό και γι αυτό αλλάξαμε το καταστατικό. Και έτσι μπορέσαμε να αποκαταστήσουμε την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου. Τα περί πολιτικών λόγων δεν θυμάμαι να τα έχω πει".
Ο Ψωμιάδης ξανασηκώνεται και του λέει: "Εσείς με ξέρετε καλά. Είμαι κανένας γκάνγκστερ του ελληνικού ποδοσφαίρου; Με θεωρείτε τίμιο παράγοντα;".
Πιλάβιος: "Εγώ από εσάς δεν έχω δεχτεί καμία απειλή και καμία πίεση".
Ψωμιάδης: "Σας ρωτάω γιατί μετά το Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης, με πήρατε τηλέφωνο και μου είπατε, είστε πολύ τίμιοι. Όλος ο κόσμος βοούσε ότι θα χάσετε".
Πιλάβιος: "Ναι πράγματι, το έχω πει αυτό".
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα" 
-
The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP