Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 96

Θέμα: Με'γεια μου...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIANNHS M Εμφάνιση μηνυμάτων
    μεγα λαθος σου ή ανωριμη η παραλειψη σου για το γεγονος οτι δεν φοραγες ζωνη.....οταν θελουμε να τρεξουμε - μαλακιστουμε περνουμε μετρα προφυλαξεις τουλαχιστον πρωτα για τον ευατο μας......

ειναι ''σχετικο'' αυτα που λες διοτι σε ενα δημοσιο δρομο ωπου κυκλοφορει η οικογενεια καποιου γειτονα σου ή συγγενη σου κλπ δεν μπορεις να εισαι επιθετικος....θα δεχομουνα να πεις οτι ΕΚΕΙΝΗ την στιγμη σε επιασε η καυλα να κανεις κατι οριακο για τα δεδομενα.....
    δε σε κρινω.....εχω κανει μαλακιες πολλες κ με αυτοκινητα υποδιαιστερα που αμα τις αναφερω θα με λιτζαρετε....εχουμε την ιδια ηλικια δεν ειμαι ΤΟ ωριμο μυαλο ομως θα σου δωσω μια συμβουλη μετα απο καποιες προσωπικες κ φιλικες εμπειριες που ειχα.....οταν θες να οδηγας γρηγορα ΒΑΛΤΑ ΟΛΑ ON οταν θες να μαλακιστεις βαλτα,αναγκαστηκα,off κ τραβα...με την προυποθεση παντα να εχεις ορατοτητα κ να φορας ζωνη.......
    φιλικα παντα......
    περαστικα ευχομαι ολα.....
    κ με το καλο ενα νεο εργαλειο......
    Σας ευχαριστώ πολύ Όλους ξανά! Αλλά να υπενθυμίσω ότι εκείνη την μέρα πραγματικά δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια μην το παιζουμε ολοι οι καλοι συνετοι και γεματη ευθυνες οδηγοι οταν τυχαινουν τετοια περιστατικα.Ας σηκωσει το χερι οποιος δεν εχει βγαλει το dsc για καποια παντα..
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP