Επειδη δεν παιζει να ενημερωθηκε κανεις απο 'δω οπως εγινε την αλλη φορα θα πεσει τηλεφωνακι μεσα στη βδομαδα να το κανονισουμε...![]()
Επειδη δεν παιζει να ενημερωθηκε κανεις απο 'δω οπως εγινε την αλλη φορα θα πεσει τηλεφωνακι μεσα στη βδομαδα να το κανονισουμε...![]()
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
Χιουμοράκι Αντρικο?Αντι να τα παρατήσεις όλα και να έρθεις να ενισχύσεις τις συμμετοχές μας...
Εν τω μεταξύ θα σκάσω μούρη με το Vectra σήμερα γιατί η μπέμπα κοιμάται στη Χαλκίδα...Ανέβασα το Leon ενος φίλου μου και έχω 320 χλμ μακρια το άλλο μου μισό...!!!
Το έχω παραξηλώσει αυτό το Σ/Κ, από BMW σε SEAT και μετα σε OPEL και μετα στο φορτηγάκι μας NISSAN...
![]()
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
dafidack (06-10-13), HLIAS - E36 (06-10-13)
Και δεν εισαι ο μονος Αρη!Ακου και τα δικα μου.Συναχι τρελλο λογω του οτι πηγα να αρρωστησω αλλα με περασε ξοφαλτσα και με χτυπησε στο αδύνατό μου σημειο,καταρροη δηλαδη λογω αλλεργικης ρινιτιδας.Το χερι μου κουλαθηκε στην κλειδωση του ωμου και παω σαν τον ρομποκοπ,μεθεορτια της εμποροπανυγηρης που εξυπηρετουσαμε προσφατα.Ευτυχως το ετριψα με καμφορα και σημερα ειναι καλυτερα.Και τεραστια ελλειψη υπνου!!!!!
Ηλια ζηταω συγνωμη ρε φιλε που δεν ειδα εγκαιρως την κληση σου ωστε να στα πω.Ελπιζω να περασατε καλα,σε περιμενω απ το μαγαζι!![]()
aristent (06-10-13), HLIAS - E36 (06-10-13)
HLIAS - E36 (19-10-13)