ριχτε καμμια ιδεα παιδια.. ειμαι κ εγω για αντικατασταση στο 46αρι μου στεισον 2λιτρο diesel.
ειμαι ενα σταδιο χαμηλωμενος με 17αρα ζαντα.
τα sachs τα εχω σε εκτιμηση αλλα δεν ξερω τι παιζει τωρα.
ριχτε καμμια ιδεα παιδια.. ειμαι κ εγω για αντικατασταση στο 46αρι μου στεισον 2λιτρο diesel.
ειμαι ενα σταδιο χαμηλωμενος με 17αρα ζαντα.
τα sachs τα εχω σε εκτιμηση αλλα δεν ξερω τι παιζει τωρα.
...απ' της ψυχής μου το ιερό, ως της ζωής μου το μπουρδέλο, χτίσε μια γέφυρα να παω κ να 'ρθω...
Εβαλα στο πολακι sachs advantage πιο σκληρα απ τα απλα με ωραια ανεση και πολύ καλο πατημα,αλλα καλυτερα να συνδυαστουν με ένα ελατηριο 1.5 η 2 ποντων! Εγω τα συνδυασα με τα μαμα ελατήρια και το μονο αρνητικο είναι ότι καθεται μπροστα 1.5 με 2 ποντους ψηλοτερα από ένα ιδιο με απλα αμορτισέρ,κοινως από λουκ το πολακι είναι μια αηδια.Οσο και να το εχω ψαξει κανεις δεν ξερει το γτ!!
Ναι η αληθεια ειναι πως ενα mpack ελατηριο για τa bmw τουλαχιστον συνδυαζεται ωραια με τα advantage!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Σε Ε36 πάντως τα advantage δεν συνδυάζονται με μαμά ελατήρια στάνταρ ύψους. Δεν λειτουργούν σωστά παρότι η zachs λέει ότι κάνουν. Είναι το αμορτισέρ εκτός εύρους λειτουργίας.
Μπορεί για Ε46 να είναι διαφορετικά αλλά πρέπει πρώτα να σιγουρευτείς.
Ε36 M44Β19
Αν οχι αυριο μεθαυριο θα παω να βαλω αμορτισερ και λαστιχα!
οσον αφορα τα αμορτισερ κατεληξα στα sachs advantage!
Aλλα ακουω αρκετους να λενε πως δεν δουλευει ωραια με μη mpack ελατηριο!
Ισχυει?
Ειχα βρει ενα σετ mpack στον παναγιωτιδη αλλα μετα απο διασταυρωση ηταν μονο τα 2 οποτε τα εχασα και θα μεινω με τα μαμα!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Εγω ειχα δοκιμασει τα sachs (μαυρα) super touring (τα οποια μου ειπαν οτι ειναι στην ουσια ιδια με τα advantage, δεν ξερω αν αληθευει αυτο) και ηταν λιγο βαρκα γυαλο το αμαξι, με schnitzer ελατηρια (σαν 4κυλινδρο) και με Eibach ελατηρια (σαν 6κυλινδρο).. απο ανεση ηταν καλα, αλλα απο κρατημα, ετσι κι ετσι..
Δεν θελω να σε μπερδεψω πατριδα.. θυμαμαι παντως οτι και αλλοι ειχαν παραπονεθει για τα sachs (μαυρα) οτι ηταν λιγο "βαρκα" το αμαξι...
Υπαρχει παντως και η λυση να επισκευασεις τα δικα σου..
(εγω τουλαχιστον ειχα μπει σε κουπε γνησιο Μ πακ με Μ πακ επισκευασμενη αναρτηση και ηταν αρκετα καλο/προς το σφιχτο.. δεν ξερω αν γινεται το ιδιο και στα 46αρια με "απλη" αναρτηση..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Dermatis (26-11-13)
Το ψηλωνει ε; Δεν λεει τοτε. Το ξεχναμε.
Ερώτηση, τα sachs advantage είναι τα ίδια με τα bmw m-pack?
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τους κωδικούς για E46 330cd?
Αν τα έχει και κάποιος φορεμένα σε e46 coupe με M-pack ελατήρια και μπορεί να μου στείλει φωτό θα μου έκανε μεγάλη χάρη..
BILL007 (09-01-14)