Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 35

Θέμα: 330 σε E36 ???

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν το 36αρι ειναι δυομισαρι μπορει να τη δηλωσει τη μηχανη με το 25%.
    Ειναι μοτερ bmw, εχει το ιδιο καυσιμο και ειναι πιο συγχρονο με λιγοτερους ρυπους.
    Στην περιπτωση αυτη δε χρειαζεται βεβαιωση απο καμια αντιπροσωπεια.

Αν το 36αρι ειναι μικροτερο(το 2λιτρο πχ μεχρι 2,5 μπορει να παει. Δεν δηλωνεται 3λιτρο Μ54) και δεν το πιανει το 25% η μηχανη δε δηλωνεται.
    Βεβαιωση δεν μπορει να παρει ετσι κ αλλιως γιατι ο Μ54 δεν φορεθηκε στα Ε36.
    Σε αυτη την περιπτωση κοιτας για τον 28αρι Μ52, να κανεις και το κεφι σου και να εισαι και νομιμος.

Δεν ξερω τι γινεται αληθεια αν αλλαξεις μια φορα μοτερ(το πας απο 1,6 σε 2,5 Μ52 με βεβαιωση) και μετα απο λιγο καιρο πας ξανα για αλλαγη(απο 2,5 σε 3λιτρο Μ54 με το 25% πλεον).
    Βλεπουν τι φορουσε αρχικα το αυτοκινητο?
    Ισως ετσι να εχουν συμβει πολλα απο τα περιεργα που βλεπουμε.
    Λεω, δεν ξερω..
    το εχω ακουσει αυτο που λες για αρχη 25% και μετα παλι 25% αλλα δεν ξερω αν υσχιει οντως...αν μπορει καπιος να μας απαντησει εστω και με π.μ

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    πχ.εγω για να το δηλωσω //Μ5 5,000cc(με το +25% καθε φορα) θα πρεπει να αλλαξω 4 μοτερ!!!

1.995cc...>2.493cc...>3.117cc...>3.896cc...>4.870c c....και παλι δεν φτανει τα 4.999cc.του Μ5....εκτος εαν βαρεθουν να με βλεπουν να "αλλαζω" μοτερ και πουν, παει στα διαλα, γραφτο εκει να τελειωνουμε!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 330Ci STEPTRONIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    το εχω ακουσει αυτο που λες για αρχη 25% και μετα παλι 25% αλλα δεν ξερω αν υσχιει οντως...αν μπορει καπιος να μας απαντησει εστω και με π.μ
    ισχύει όπως έγραψα πιο πάνω.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP