-
Καλημέρα Βασίλη. Τι ακριβώς είδος ποδηλάτου ζητάς, γιατί και εγώ αυτό το καιρό σκέφτομαι μαζί με ένα φίλο μου κάποια στιγμούλα που θα διευκολυνθούμε λιγάκι οικονομικά να "αναβαθμίσουμε" λιγάκι τα ποδήλατά μας. Η δικιά μας η κατηγορία είναι downhill, ανεβοκατεβαίνουμε τα μονοπάτια στον Υμηττό χαχαχαχαχαχα. Δεν έχω κάποιο γνωστό να σε στείλω συστημένο αλλά μπορώ να σου προτείνω τον Τζωρτόπουλο που είναι κοντά στην γειτονιά μου όρια Ν. Κόσμου - Κουκάκι στην Αναστασίου Ζίννη 38. www.tzortzopoulos.gr, τηλ. 210 9220530, (το οποίο βρίσκεται όπως κατεβαίνεις την Φραντζή με κατεύθυνση την Καλλιρρόης, διασχίζεις κάθετα την Καλλιρρόης, κάθετα την Συγγρού και στο αριστερό σου χέρι είναι το μαγαζί) καθώς επίσης και το www.dynocycles.gr Λεωφ.Βουλιαγμένης 415 στην Ηλιούπολη Τηλ:210 99.01.919 (ρεύμα Βουλιαγμένης για Αθήνα στον παράδρομο αμέσως μετά την Athens car, στο πρώην κατάστημα της APEX). Και τα δυο μαγαζιά είναι μεγάλα και έχουν από απλά ποδήλατα μέχρι πανάκριβες full suspension carbon enduro all mountain bikes κατασκευές. Είμαι σίγουρος πως θα σε καλύψουν πλήρως...
P.S.
Άντε Βασίλη σε περιμένω για extreme downhill και άλματα στην Καλοπούλα στον Υμηττό
-
The Following User Says Thank You to Apostolos For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP