Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 43

Θέμα: Ελαστικά Μ5 Ε60 προτάσεις

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

conti και μετα michelin.....δεν θα εβαζα ποτε brigestone!!!!πολυ σκληρο λαστιχο και στην 2ετια κανεις τσουλήθρα.

2. The Following 4 Users Say Thank You to scania124 For This Useful Post:

deepBLUE (27-09-13), doctore (30-09-13), gant (27-09-13), Ptboul (27-09-13)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο doctore Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγέλη, πολύ καλά λάστιχα για το Μ5 είναι τα PS2.
    Δυστυχώς όμως είναι τα ακριβότερα, και από θόρυβο δεν είναι και από τα πιο ήσυχα.
    Δεν ειναι τα πιο ακριβα ,τα πιρελι πχ εχω την αισθηση πως ειναι ακριβοτερα.
    Πραγματι πολυς ο θορυβος ...
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

4. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

doctore (27-09-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    @deepBLUE:

Μήπως να έκανες μια ερώτηση στον GM6 για το θέμα ;
    Εκείνος βέβαια έχει άποψη απο Μ6 αλλά δε νομίζω οι διαστάσεις να είναι διαφορετικές.
    εχει 20αρες schnitzer ο Γιωργος και ο Βαγγελης 19αρες.

Η αληθεια ειναι οτι παρ'οτι προτεινω στον Βαγγελη τα continental,θα προτιμουσα τα Michelin,αλλα ξερω οτι δεν εμεινε ευχαριστημενος απο αυτα!!!

αρα και μονο στην ιδεα αυτη,παντα θα του φαινεται χαλια αμα τα βαλει.

Τεκμηριωμενη αποψη θα μπορουσαμε να εχουμε ολοι μας, εαν μπορουσαμε να δοκιμασουμε στο ιδιο το οχημα μας, δυο-τρεις και παραπανω μαρκες,φυσικα σε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ελαστικα και για 3,000χιλιομετρα τουλαχιστον!!!

λεω για τοσα χιλιομετρα,για να δοκιμαστουν σε ποικιλες συνθηκες οδηγησης και δρομων,αλλα και γιατι ενα "ρονταρισμα" θα το χρειαστουν οπως και να 'χει.

αλλα αυτο φυσικα ειναι αδυνατον να γινει απο εναν απλο καταναλωτη!!!

Μονο καποιες εκπομπες ή περιοδικα εχουν κανει τετοια τεστ,αλλα και εκει δεν τους πολυπιστευουμε,λογο των κρυφων "συμφεροντων" που μπορει να εχουν οι δοκιμαστες και οι υπευθυνοι του καναλιου/περιοδικου.

αρα τι μας μενει???...να εμπιστευτουμε τις διαφορες πληροφοριες που δινει απλοχερα το νετ σε ειδικα σαϊτ αυτοκινητων!!!

ειδικα ο Βαγγελης με την Ε60 Μ5,εχει ενα οχημα που τουλαχιστον εδω στο φορουμ αλλα και γενικα στην Ελλαδα,ειναι πολλοι λιγοι οι κατοχοι του.

M5board ειναι μια λυση για ανευρεση αποψεων,αλλα και εκει μιλαμε για αλλα μηκη και πλατη της γης,για αλλους δρομους!!!....και φυσικα για αλλου τυπου οδηγους,αλλοι ειναι γνωστες και ψαγμενοι και αλλοι απλοι καθημερινοι οδηγοι.

Τελος, για να μη σας κουρασω,4,5χρονια με τα Michelin εμεινα ευχαριστημενος,τωρα "αρραβωνιαστικα" τα Continental sport contact 5p,ελπιζω να ειναι καλα και αυτα.

6. The Following 4 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

deepBLUE (27-09-13), doctore (27-09-13), Ptboul (27-09-13), Samaro (27-09-13)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω ψηφίζω conti αλλα οτι και να επιλέξεις προσπάθησε να βρείς τον χαμηλότερο δείκτη
    ταχύτητας στην διάσταση που θέλεις.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια να υπενθυμισω πως μιλαω για λαστιχα καθημερινης χρησης και οχι για ειδικες συνθηκες πιστας ας πουμε .
    Η BMW προτείνει για κάθε μοντέλο απο τα αυτοκινητά της, μια σειρά ελαστικών. Τα προτεινόμενα απο της BMW λάστιχα έχουν στα πλευρά τους ένα αστεράκι.
    Γιατί δεν ξεκινάς απο εκεί ;; Κάτι παραπάνω γνωρίζουν αυτοί !

9. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

deepBLUE (27-09-13)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Βαγγελη η καλυτερη επιλογη συμφωνα με αυτα που ψαχνεις θα ηταν το Dunlop Sport Maxx RT εαν υπηρχε στις διαστασεις του Μ5, δεν υπαρχει ομως!!!
    Επομενη επιλογη, αλλα και μονοδρομος θα ελεγα συμφωνα με τα δικα σου θελω (π.χ θορυβος), ειναι το conti 5P.....

https://www.continental-tires.gr/www...ontact-5p.html

Αυτες φυσικα ειναι εξτριμ καταστασεις τυπου σνιτζελ......, μην δινεις σημασια , εσυ επικεντρωσου στα λαστιχα....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexm : 27-09-13 στις 13:50

11. The Following 6 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

aristent (27-09-13), deepBLUE (27-09-13), Loukas (27-09-13), micz (27-09-13), Nino (27-09-13), Ptboul (27-09-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγελη η καλυτερη επιλογη συμφωνα με αυτα που ψαχνεις θα ηταν το Dunlop Sport Maxx RT εαν υπηρχε στις διαστασεις του Μ5, δεν υπαρχει ομως!!!
    Επομενη επιλογη, αλλα και μονοδρομος θα ελεγα συμφωνα με τα δικα σου θελω (π.χ θορυβος), ειναι το conti 5P.....

https://www.continental-tires.gr/www...ontact-5p.html

Αυτες φυσικα ειναι εξτριμ καταστασεις τυπου σνιτζελ......, μην δινεις σημασια , εσυ επικεντρωσου στα λαστιχα....

Βαγγέλη συμφωνώ με τον Αλέξη γιατί και εγώ conti sport contact 5P φοράω σε εικοσάρες schnitzer και είμαι πολύ ευχαριστημένος (κάνουν λίιιγο πάρα πάνω θόρυβο αλλά με τέτοιο προφίλ πλαινών λογικό είναι στους δρόμους μας).
    Τα έχω 2 χρόνια και αντέχουν ακόμα παρόλα τα χτυπήματα στα ´´κρυφά´´ σαμαράκια και τα περίπου 10.000 σχετικά ήρεμα χιλιόμετρα που έχω κάνει. Αν αλλάξω πάλι continental θα ξαναβάλω γιατί και για την τιμή τους είμαι πολύ ικανοποιημένος.

13. The Following 2 Users Say Thank You to micz For This Useful Post:

aristent (27-09-13), deepBLUE (27-09-13)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω φοραω ηδη michelin ps2 και δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις.
    Περα τουτου βεβαια ο θορυβος που βγαζουν ειναι αρκετα ενοχλητικος.
    Αρα τα ps2 εχουν ηδη αποκλειστει.
    Δε μιλω για runflat θα βαλω συμβατικα.
    www.deepbluebeachbar.com

Instagram

15. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

doctore (30-09-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ειναι σε καλη κατασταση οι ζαντες σου?....εννοω χωρις πολλες γρατσουνιες,γδαρσιματα κλπ......εαν ναι,φυγε για Χρηστο330!!!

.... γιατι και την καλυτερη τιμη εχει(μου ειχε δωσει τιμη πριν καιρο για τα Conti 5p πριν ενα 2μηνο περιπου),αλλα απ'οτι εχω καταλαβει ειναι αρρωστακι με την προσοχη μην γδαρθουν οι ζαντες, στο βαλε-βγαλε των ελαστικων!!!

Ενω σχεδιαζα να παω στον Χρηστο330,τελικα προεκυψε πελατης εδω στη Λαρισα,ο οποιος ειναι μεγαλεμπορος ελαστικων ......δυστυχως επρεπε να κλεισω καποιο λογαριασμο...τον εκλεισα μεν.....αλλα μετανοιωσα που δεν ηταν ανταξιος των προσδοκιων μου στην ποιοτητα της εργασιας του....

δε λεω,ειχε καλη τιμη,αλλα δεν ηταν αυτο και μονο το ζητουμενο....
    Ενω του ελεγα οτι οι ζαντες μου εχουν εξαιρετικη ευαισθησια στις γρατσουνιες(ακομη και με το νυχι σου μπορεις να τις γρατσουνισεις),ηθελα να τις προσεξει ιδιαιτερα και ειδικα στην αποκολληση των αντιβαρων να χρησημοποιησει πλαστικο κοπιδι για να μην γρατσουνιστουν ουτε εσωτερικα!!!

"μην ανησυχεις για τιποτε!!!....εμεις κανουμε χρονια αυτη τη δουλεια!!!....και ετσι ακριβως την κανουμε!!!"...ηταν η απαντηση του.

ε,λοιπον οταν ο "γαϊδαρος μαθει μια περπατησια" δυσκολα την αλλαζει!!!
    οπως αλλαζουν ελαστικα σε φορτηγα, με την ιδια διαδικασια αλλαξανε και τα δικα μου!!!

για κοπιδι ειχαν μια σπατουλα με στραβη τη μια γωνια!!!... και τα καρυδακια ηταν απλα, χωρις εξωτερικη πλαστικη προστασια....αποτελεσμα???

γρατσουνιες οπου αποκολληθηκαν βαριδια,οπως και στις τρυπες τις ζαντας για τα μπουλωνια ,απο το καρυδακι που "στριμωχτηκε"οπως-οπως για να κανουν γρηγορα!!!

τους ειχα πει οτι ηθελα να καθαρισουμε τις ζαντες εσωτερικα(ενα απλο πλυσιματακι ηθελα οχι να τις περασουμε με ironX...)και κοντεψαν να με φανε ο γιος του αφεντικου που εκανε τη δουλεια, μαζι και ο υπαλληλος που ηθελε να σχολασει.....ο λογος που δεν επρεπε να το κανουμε???....θα υπαρχει υγρασια και δεν θα κολλησουν τα βαριδια....

....μα λεω, θα το σκουπισουμε με χαρτι και στο φιναλε αυτη βρωμια εχει καποια γραμμαρια βαρους καλο θα κανουμε και στο ζυγισμα....."ΟΧΙ,αλλωστε αφου θα ξαναλερωσουν και παντα θα υπαρχει βρωμια εκει ...."

αδιεξοδη συζητηση, με παρων το αφεντικο/πελατη μου,που δεν τολμησε να πει οτι ετσι ειναι η συμφωνια μας.....

για ροποκλειδο??? ουτε κουβεντα!!!....αφου το αεροκλειδο εχει ρυθμιστη ροπης, "δεν τρεχει καστανο"...ξερει αυτο....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 30-09-13 στις 11:45

17. The Following 6 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

BILL007 (30-09-13), chrisgiapz3 (30-09-13), doctore (02-10-13), Konstantinos E60 (30-09-13), Leonidas_E39 (30-09-13), micz (30-09-13)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χεχε...ωραια τα λες ,ομως εχεις σκεφτει ποσα χρηματα θελει σε καυσιμο το Μ5 για να παει στο Χρηστο ?
    Η ακομα και αν ελεγες πως εστελνες τις ζαντες εκει ...?
    Δε μπορει να ειναι τοσο μεγαλη η εκπτωση ωστε να καλυπτει τις δαπανες των προαναφεροντων.
    www.deepbluebeachbar.com

Instagram

19. The Following 2 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

aristent (30-09-13), BILL007 (30-09-13)

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα