Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 12

Θέμα: Επισκευή ζάντας Star spoke style 230 9x19 Rear

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φιλε μου δεν φταιει η ζαντα αλλα τα ελαστικα σου . . .

Διοτι οπως καταλαβαινω φορας ελαστικα run flat τα οποια ειναι θεοσκληρα !!!

Την επομενη φορα που θα αλλαξεις ελαστικα δοκιμασε να βαλεις απλα συμβατικα . . .

Και ανεση θα κερδισεις και διαφορα τιμης και φυσικα δεν θα σου ραγισει η ζαντα !!!

Και να την κανεις την ζαντα και αλλη να παρεις ολοκαινουργια θα εχεις τα ιδια

προβληματα . . .

Ειχα τις ιδιες ζαντες που εχεις εσυ στο δικο μου αυτοκινητο με συμβατικα ελαστικα και

ποτε μου δεν ειχα θεμα (335 τις φορουσε με μολις 19κ χιλιομετρα ευτηχως δεν προλαβαν να ανοιξουν και αυτες) δεν μπορει η bbs να κανει λαθος υλικου (οχι οτι δεν γινεται) μιας

και αυτο το σχεδιο το κατασκευαζει για λογαριασμο τις bmw η εν λογω εταιρια !!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Δηλαδή Christos 330, λες να φταίει το Runflat;; Η ζάντα είχε ενα crack το οποίο ανοίγει σχεδόν κάθε μήνα, με το παραμικρό. Η ζάντα αυτή, από όσο ξέρω είναι για run flat, πράγμα που σημαίνει πως κάποια ενίσχυση θα έχει (δε το ξέρω, το υποθέτω). Πάντως δε ξέρω, λες να υπάρχει μάστορας που να μπορεί νακανει το κάτι διαφορετίκο στη κόληση;;; ώστε να γεμίσει το crack πιο σωστά. Οι παραπάνω που αναφέρονται, εχω ακούσει καλά λόγια αλλά δεν είναι εύκολο να πάω (κατοικώ μακριά σχετικά)

Rides
    1

Προεπιλογή

Άρα, κρατάω τη ζάντα ή την ψάχνω για αντικατάσταση;;

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP