Δεν εχουν σχεση η θερμοκρασιες γρηγορης βολτας σε ορινη διαδρομη και θερμοκρασιες σε πιστα και ζεστη μερα.
Καμια σχεση.
Αλλο πραγμα οι 105 βαθμοι Γιωργη και αλλο οι 125+ σε συνδιασμο με επιθετικη οδηγηση.
Δεν εχουν σχεση η θερμοκρασιες γρηγορης βολτας σε ορινη διαδρομη και θερμοκρασιες σε πιστα και ζεστη μερα.
Καμια σχεση.
Αλλο πραγμα οι 105 βαθμοι Γιωργη και αλλο οι 125+ σε συνδιασμο με επιθετικη οδηγηση.
M3 CSL
δεν είπα οτι έχουν σχέση, είπα ''με την χρήση που κάνω εγώ''..εξάλλου και εγώ συμφωνώ πως το θέμα δεν είναι τα λάδια..και για πίστα θεωρώ πως ένα ψυγείο λαδιού με περισσότερο όγκο είναι το μόνο που χρειάζεται..
το θέμα είναι πως στο μάνιουαλ γράφει πως είναι φυσιολογικό να φτάσει η θερμοκρασία στους 125 με τέτοιου είδους οδήγηση..πάνω απο αυτό το νούμερο σου έχει τύχει να δεις?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pilot : 22-09-13 στις 21:04
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Δεν θυμαμαι.
Με 125 βαθμους το λαδι οταν ειναι χειμωνας το αμαξι αντεχει μια χαρα.
Το καλοκαιρι ομως δεν μπορει ο εισερχομενος αερας και το συστημα ψυξης να κρυωσουν το μοτερ.
Η θερμοκρασια του λαδιου υπερνικα το συστημα ψυξης σε αυτες τις συνθηκες και ειναι επομενο να ξεκινησει σε καποια στιγμη να ανεβαζει θερμοκρασια νερου.
Οποταν δεν το ρισκαρω πλεον.
M3 CSL
Σίγουρα δεν είναι σχεδιασμένο για τέτοιου είδους πίεση σε υψηλές θερμοκρασίες άσχετα με το πως ''πασάρει'' η BMW το αυτοκίνητο..είναι αμάξι βόλτας όπως και να έχει..Μην ξεχνάτε πως ένας πολυκυλινδρος κινητήρας με πολλά κυβικά παράγει πολλή θερμότητα σε σχέση με ενα 4κυλιδρο 2λιτρο για π.χ..
Είμαι σίγουρος πως με ένα καλύτερης απόδοσης ψυγείο λαδιού,ειδικά και σε συνδυασμό με το ποιο σφιχτό coupling το πρόβλημα θα λυθεί..
Φανταστείτε να μην ήταν και crossflow αρχιτεκτονική το σύστημα ψύξης! Η θερμοκρασία του νερού θα ανέβαινε πολύ γρήγορα σε τέτοιες συνθήκες..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
BILL007 (23-09-13)
Το πρόβλημα πουλεμ είναι ότι στη Γερμανία που τα τεσταρουν, είναι και 10 βαθμούς κάτω απ'οτι είμαστε εμείς και η κυπρος.
Αν αντί να τεσταρουν στο ρινγκ τεσταρανε στην αχνά η στις σερρες Ιούνιο μήνα, θα έβλεπαν ότι το ψυγείο λαδιού θα έπρεπε να αντικατασταθει. Το αμάξι δουλεύει άψογα μέχρι 26-27 βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία. Από 30 και πάνω αρχίζει και ζεσταίνεται αρκετα.
sympether with chiefτης
_________________________________________________
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
BILL007 (23-09-13), chief (23-09-13), Panos 316T (23-09-13)
παντως θεωρω πως ειναι προβλημα που λυνεται σχετικα ευκολα..ακομα και με το water spray παιζει να εξαληφθει..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
BILL007 (23-09-13)
Καλησπερα σε ολους.Ρε παιδια, εσεις με τα Μ3 Ε46 που γνωριζετε, θα ηθελα λιγη βοηθεια γιατι με αυτα που ακουω θα ξεχασω και αυτα που ξερω.
Το θεμα μου ειναι οτι στην παρεα μου υπαρχουν τρια ατομα που εχουν φιατ πουντο gt.Τελος παντων κλασικα τα πουντο ειναι καλυτερα απο ολα και πατανε τα παντα.Το θεμα μου ποιο ειναι τωρα.Ο ενας απο αυτους, ο οποιος ειναι και μαστορας εχει ενα πουντο 1.4 κυβικα με 25αρα τουρμπινα το πολυ 200 αλογα και υποστηριζει οτι εχει κανει πολλα πατηματα με Μ3 Ε46, απο δευτερες μεχρι τεταρτες ειναι πισω το Μ3 λεει.Υπαρχει περιπτωση να συμβει κατι τετοιο?Και ποιος ειναι ο χρονος στα 400 μετρα αν εχει μετρησει καποιος.Εγω παντως με αυτους τους τυπαδες δεν βγαζω ακρη.Τα εχουν κανει θεους τα πουντο.Ελεος δηλαδη.
Επισης ανεβαζει βιντεο ο ιδιος τυπος και λεει οτι τα εστησε με Ε30 που φοραει Ε36 Μ3 με τα 321 αλογα κιολας απο ρολ πρωτες και πηγαιναν κοπιο λεει.Ελεος.Δηλαδη αναρωτιεμαι τοσο ασχετος ειμαι πια.Αμα τα Μ3 τα τρωγανε απο πουντο σκαρτα 200 αλογα , ε η BMW θα ειχε κλεισει πιστευω.Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα δεν εχω που να τα πω και εγω.Εχω μπλεξει με παλιο ιταλους.