Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2308

Θέμα: τέλη κυκλοφορίας - έκτακτη εισφορά - κατάθεση πινακίδων ΙΙ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο optostyle Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνω 100%....και φετος ισως να ειναι και η μοναδικη χρονια που ΠΡΕΠΕΙ να στερηθουν καποιοι τα "μωρα"τους....Παιδια δε γινετε αλλοιως..εκτος αν το εκφρασουμε με ροπαλα και μπαλταδες στο δρομο ,και οχι με κλαψα μεσα απο το funs πχ....δε το λεω με κακη εννοια και οι περισσοτεροι με ξερετε οτι χιουμοριζω καυστικα.....απλα πρεπει καποτε να σταματησει αυτη η μοιρολατρεια....σε τελικη και καποιοι που το αμαξι τους ειναι εργαλειο ας το στερηθουν και λιγο....δεν εγινε και κατι....γιατι αν κοιταξουν και το ψυγειο τους θα παθουν μεγαλυτερο σοκ που ειναι αδειο.......φιλια παω για "ΠΑΝΤΕΣ"....

Edit....και ξερετε και κατι ακομα??εχω παραδωσει εδω και δυο χρονια και το εχω στη πυλωτη για κοτετσι...αλλα ολως παραδοξως οι δουλειες μου πανε αρκετα καλα και μπορω να τις παρω πισω με το παραπανω...αλλα δεν το κανω.....Τυχαιο????δε νομιζω

καλα τα λες φιλε μου ........αλλα ποιος ξυπναει σε αυτο το τοπο????!!!!!δε βλεπεις τι γινεται αυτες τις μερες στη κοινωνια κ παρολα αυτα εμεις ειμαστε προβατα!!!!!!......................κοντ ος ψαλμος αλληλουια........
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 22-09-13 στις 01:26

2. The Following User Says Thank You to GIANNHS M For This Useful Post:

Βασιλης (28-09-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP