Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2308

Θέμα: τέλη κυκλοφορίας - έκτακτη εισφορά - κατάθεση πινακίδων ΙΙ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μονο σωστο που ειχε ακουστει ηταν τα τελη κυκλοφοριας με το μηνα.
    Αυτη θα ηταν και η μοναδικη ελπιδα του κρατους να εισπραξει εστω καποια χρηματα απ'τους κατοχους διλιτρων και πανω.
    Αν δεν το κανουν, τοτε τα υψηλου (ας πουμε) κυβισμου αυτοκινητα θα ειναι λιγοτερα και απο 10-15 χρονια πριν που υπηρχαν τα εξωφρενικα τεκμηρια.
    Προσωπικα, προτιμω να το κανω επιπλο παρα να δωσω σχεδον 1 χιλιαρικο για αμαξι που κυκλοφορει ελαχιστα.
    Και γενικα για το γαμωτο πιστευω πως οποιος εχει κι ενα μικρο αμαξι να κανει τη δουλεια του, πρεπει εστω και συμβολικα να καταθεσει πινακιδες.
    Πρεπει εμεις οι ιδιοι να τελειωσουμε την αλητεια τους!

Συμφωνω 100%....και φετος ισως να ειναι και η μοναδικη χρονια που ΠΡΕΠΕΙ να στερηθουν καποιοι τα "μωρα"τους....Παιδια δε γινετε αλλοιως..εκτος αν το εκφρασουμε με ροπαλα και μπαλταδες στο δρομο ,και οχι με κλαψα μεσα απο το funs πχ....δε το λεω με κακη εννοια και οι περισσοτεροι με ξερετε οτι χιουμοριζω καυστικα.....απλα πρεπει καποτε να σταματησει αυτη η μοιρολατρεια....σε τελικη και καποιοι που το αμαξι τους ειναι εργαλειο ας το στερηθουν και λιγο....δεν εγινε και κατι....γιατι αν κοιταξουν και το ψυγειο τους θα παθουν μεγαλυτερο σοκ που ειναι αδειο.......φιλια παω για "ΠΑΝΤΕΣ"....

Edit....και ξερετε και κατι ακομα??εχω παραδωσει εδω και δυο χρονια και το εχω στη πυλωτη για κοτετσι...αλλα ολως παραδοξως οι δουλειες μου πανε αρκετα καλα και μπορω να τις παρω πισω με το παραπανω...αλλα δεν το κανω.....Τυχαιο????δε νομιζω

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη optostyle : 21-09-13 στις 17:18

2. The Following 10 Users Say Thank You to optostyle For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (22-09-13), BILL007 (21-09-13), dafidack (23-09-13), Driver M (21-09-13), Leonidas_E39 (21-09-13), Ptboul (22-09-13), Samaro (21-09-13), VanVIC (21-09-13), Vassilis ///M (21-09-13), Βασιλης (28-09-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP