Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2308

Θέμα: τέλη κυκλοφορίας - έκτακτη εισφορά - κατάθεση πινακίδων ΙΙ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα Ηλια

Απλως για να κανω το πνευμα αντιλογιας στα παραπανω....

Μενω Βουλιαγμενη και εχω μια μπεντλευ 6000cc.
    H εταιρια μου ειναι στην Γλυφαδα (8 χλμ διπλα δλδ) και παω 2-3 φορες την εβδομαδα.
    Το cadillac το escalade το εχω για 3-4 ΣΚ τον χειμωνα που θα παω αραχωβα να βλεπω τους αλλους να κανουν σκι, και για ενα τριμηνο το καλοκαιρι οπου θα κατεβω μια Πειραια να μπω στο πλοιο για Παρο, και μια που θα ερθω. Αντε να κανω και 500 χλμ αυτο το τριμηνο, μιας και η βιλλα μου ειναι πανω στην θαλασσα.

Εσυ ομως που δουλευεις στο Περαμα και μενεις στο Μπραχαμι, με την κορολα του '84, ξερεις ποσο παραπανω θα πληρωσεις για την χρηση, σε σχεση με εμενα που θα πληρωσω για την χρηση/ευχαριστηση ?

Ειπαμε, πνευμα αντιλογιας... κουβεντα να γινεται
    δεν ειναι πνευμα αντιλογιας ,κοινη λογικη ειναι και φυσικα τι ποιο ωραιο απο τον διαλογο!!!
    Το θεμα τεκμηρια πρεπει να το εμπεδωσουμε στη βαση του και ποια ειναι η χρησιμοτητα τους ( να προσδιοριστει περιπου το πραγματικο εισοδημα του φορολογουμενου), ΑΥΤΟ που χωρα κουβεντα,αμφισβητηση,εκ νεου υπολογισμο ειναι το υψος που εχουν υπολογιστει αυθαιρετα και δεν ανταποκρινεται στο ελαχιστο στη πραγματικοτητα.

μια καλη προσεγγιση στη κατανοηση των τεκμηριων απο εδω
    https://users.otenet.gr/~hallacc/thema/tekmirio.htm

2. The Following 4 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Driver M (20-09-13), Konstantinos E60 (20-09-13), ntinos (20-09-13), Ptboul (20-09-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP