Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Loukas (18-09-13)
5 χρονια ταξιδευα στο συγκεκριμενο δρομο(φοιτητης).τα 3 οδηγωντας εγω..ειδα πολλα...Δοξα το Θεο εχω να πω μονο....το μονο που θα πω ειναι το παρακατω που θα μεινει για παντα στο μυαλο μου.την πρωτη φορα που πηγαμε,για να βρω σπιτι(με το e 30)στο γυρισμο,σε καποια στιγμη στην εθνικη σταματησαμε απο ουρα....μετα απο 5 λεπτα αφου μας περασαν αστυνομια και ασθενοφορο και προχωρησαμε ειδα την συγκρουση.2 αυτοκινητα το ενα εκ των 2 ηταν εκτος δρομου και το αλλο ηταν καθετα στο δρομο. κριμα γιατι και οι δυο επιβατες ειχαν πεσει στο ταμπλο μεσα στα αιματα..μαλλον.....δεν θα ξεχασω ποτε αυτη τη σκηνη...
Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
στα τριάντα δεν κάνεις,
στα σαράντα δεν έχεις,
τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.
Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?
Ptboul (20-09-13)
τα πραγματα ειναι απλα μη ψαχνουμε δεξια και αριστερα, κορινθος τριπολη ξεκινησε η κατασκευη το 1985 και παραδοθηκε το 1990 με συνεχη αυτοκινητοδρομο σε ολο το μηκος του εργου εκτος απο τη μια συραγγα του αρτεμησιου . κορινθος πατρα ξεκινησε η κατασκευη το 2009 και παγωσε λογω οικονομικης κρισης. για ποιο λογο υπηρξε αυτη η 25 ετη καθυστερηση στην εναρξη του δευτερου εργου σε σχεση με το πρωτο τη στιγμη που το κορινθος πατρα ηταν μακραν πιο σπουδαιοτερο απο θεμα κυκλοφοριακου φορτου αλλα και γεωγραφικης θεσεως εχετε ποτε αναρωτηθει? αλλωστε και χρηματα υπηρχαν τοτε και ο ανδρεας παπανδρεου ειχε καταγωγη απο πατρα αλλα και ο γιος του πρωτοβγηκε βουλευτης εκει το 1981. η απαντηση ειναι απλη σε αυτο το ερωτημα. ο δρομος ξεκινησε με 25 χρονια καθυστερηση σε σχεση με το κορινθος τριπολη επειδη τα ντοπια συμφεροντα ακυρωναν τις οποιες προσπαθειες για την κατασκευη του για τι ειχαν συμφερον οικονομικο να περναει ο δρομος απο την υπαρχουσα διαδρομη ειτε γιατι ειχαν οικοπεδα ειτε γιατι ειχαν βενζιναδικα και παει λεγοντας. κατι αναλογο εγινε και στο πεταλο του μαλιακου που και αυτο ξεκινησε με τεραστια καθυστερηση αφου θρηνησαμε πολλους συνανθρωπους μας![]()
doctore (20-09-13), freddys (21-09-13), katsaraios (20-09-13), Konstantinos E60 (20-09-13), Nino (20-09-13), Ptboul (20-09-13), sierra (20-09-13)
Αιώνια Ελλάδα με τα συμφέροντα...![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Moufas E46 (20-09-13)