-
Τα φρενα του Μ3 χρειαζονται οντως βελτιωση. Μια συνηθισμενη λυση ειναι με δισκοπλακες CSL που ειναι ενα κλικ μεγαλυτερες καθως και καλυτερα τακακια non BMW. Θα χρειαστεις και βασεις δαγκανας απο το CSL, και αν δεν τα βρεις μετ/να, το πακετακι θα σου βγει αρκετα για μια μικρη βελτιωση που προσφερει η δισκοπλακα.
Αλλιως πας σε πολυπιστονες λυσεις. Κιτ Brembo, AP racing δοκιμασμενες λυσεις αλλα αρκετα ακριβες. Υπαρχουν και custom λυσεις οπως οι δαγκανες απο το 135 η απο καποιο Porsche ταιριασμενες με δισκοπλακες απο CSL. Και αυτη ειναι μια καλη λυση. Εξαρταται απο το ποσο αντεχει η τσεπη σου.
Τελος παιζουν και καποια κιτακια πολυπιστονα απο D2, K-sport υποδεεστερα απο τα Brembo/AP αλλα φθηνοτερα. Με ενα ζευγαρι καλα τακακια βελτιωνονται αρκετα.
*Υπαρχει και ενα κιτ φρενων απο ενα φιλο που πουλησε το αμαξι του. Σου στελνω ΠΜ με λεπτομερειες αν σε ενδιαφερει
-
The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP