Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Σε τί ακριβώς εξυπηρετούν αυτά τα πιατέλα; Και καλα να μην φουσκώνουν οι θόλοι...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 19-09-13 στις 04:38
Αρχικό μήνυμα απο spar@ Και καλα να μην φουσκώνουν οι θόλοι... για πες ξερεις κατι παραπανω?δεν αξιζει η τοποθετηση τους?
* fb page flickr Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..
BILL007 (19-09-13)
και κατι ακομη,το παχος τους παιζει ρολο στην αναρτηση?αν τοποθετηθουν δηλαδη,θα "σηκωθει" η μουρη του αυτοκινητου?
Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner και κατι ακομη,το παχος τους παιζει ρολο στην αναρτηση?αν τοποθετηθουν δηλαδη,θα "σηκωθει" η μουρη του αυτοκινητου? Αυτό αναρωτιόμουν και γω Βασίλη άραγε θα σηκωθεί και πόσο?
quattro ist fur sissies
Bazil Van Sinner (19-09-13)
up καμια πληροφορια ακομη κυριοι??
Βασίλη εσύ φοράς θολόμπαρα,νομίζω είναι περιτό αυτό.Για το ύψος όπως το κόβω το πολύ να είναι δυο χιλ. άρα τόσο θα σηκωθεί και η μούρη.
Ναι ομως η θολομπαρα πιανει απο πανω,αυτα απο μεσα δεν μπαινουν?
Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Ναι ομως η θολομπαρα πιανει απο πανω,αυτα απο μεσα δεν μπαινουν? απο μεσα πανε... αν δεν εχεις βαλε θολομπαρα!
Bazil Van Sinner (19-09-13), BILL007 (19-09-13)
Αρχικό μήνυμα απο spar@ αν δεν εχεις βαλε θολομπαρα! +1000000000 Απο τις καλύτερες ενισχύσεις για τα Ε46 μπροστά
Αρχικό μήνυμα απο spar@ απο μεσα πανε... αν δεν εχεις βαλε θολομπαρα! Εχω , δεν μου απαντησες ομως στην προηγουμενη ερωτηση,δεν αξιζουν τελικα?
Κανονισμός του Φόρουμ