Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Καπου ειχα διαβασει πως αν εχεις 1¤ στη τραπεζα και δεν χρωστας ΠΟΥΘΕΝΑ, εισαι πιο πλουσιος απο το 28% των Αμερικανων. Δεν ξερω αν ισχυει το ποσοστο ως νουμερο ή ειναι μικροτερο.

Τι να τα κανετε τα αμαξια αμα χρωστατε τα κερατα σας, δεν προκειται να σας χαρισουν τιποτα και θα εχετε το αγχος μια ζωη. Αγχος εχει και αυτος αυτος με την αδηλωτη μετατροπη που βγαζει δρομολογια πριν βγει βολτα να αποφυγει τα γνωστα σημεια. Αγχος και ο ανασφαλιστος που αν τυχει κατι θα τρεχει μια ζωη.

Οταν τιθεται θεμα επιβιωσης και οχι ανεσης, πουληστε τα οσο οσο. Μονο μεσα σας βαζουν.

Θα ζησουμε και με λιγοτερα, τεχνητες ειναι οι αναγκες. Πριν 10 μερες στη παραλια του Σιμου δεν με ενοιαζε τιποτα αλλο, να βρω μια σκηνη να κοιμηθω απο το να γυρισω πισω. Γυρισα Αθηνα και διαβαζω αν το 5S ειναι καλυτερο/χειροτερο του S4. Μηπως δεν κανω τη δουλεια μου με το κινητο που ηδη εχω?
    Θα κανω τη δουλεια μου και με το 1300ακι αν δεν μπορω να συντηρησω το 2.5. Μπορει να μη κανω τον ιδιο χαβαλε, θα ειμαι πιο ασφαλης, θα μεταφερω οτιδηποτε, δεν θα βρεχομαι και δεν θα κινδυνευω πανω σε ενα παπακι.

2. The Following 3 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

mark e92 (18-09-13), PANOS-E60 (18-09-13), Thomelef (18-09-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP