Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Σελίδα 323 από 327 ΠρώτηΠρώτη ... 223273313321322323324325 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 3.221 έως 3.230 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τσιμπώ τον λόγο από τον Ντίνο

Εννοεί προφανώς πως αφού φούνταρε ο μισθός σου γιατί δεν το πουλάς;

Εγώ πχ όταν πήρα το 2λίτρο τα βάλαμε όλα κάτω και είδαμε ότι είμαστε κομπλέ (μέχρι και τα σέρβις είχα υπολογίσει)

Μέσα σε 2 χρόνια λοιπόν εγώ και η γυναίκα μου χάσαμε εισοδήματα άνω των 7.000¤. /ετησίως

Τώρα ζορίζομαι ακόμα και για το σήμα. Λογικά, πρέπει να το πουλήσω και να πάω σε 1.6 και κάτω.

Οχι βρε, δεν εννοω αυτο.

Εννοω αυτο που εγραψα μολις παραπανω

2. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

Ptboul (18-09-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασφαλως και δεν σοβαρολογεις, οταν λες οτι δεν βλεπεις κανεναν να διαμαρτυρεται......

Ορε..... Βαγγελη για το ονομα της Παναγιας, τους συνταξιουχους και οσους ακομα εχουν ενα εστω κουτσουρεμενο μεροκαματο, φτασαμε σε σημειο να τους λεμε προνομιουχους!!!

Θα συμφωνησω μαζι σου οτι το αυτοκινητο δεν ειναι το νουμερο ενα προβλημα που εχουμε και μακαρι να ηταν, σαφως και καποιοι, για να μην πω ολοι μας, χασαμε καποια απο τα κεκτημενα που ειχαμε, μπορεις ομως να μου πεις εαν γνωριζεις εναν απο τον οικογενειακο σου περιγυρο ή φιλο σου ή γνωστο σου, που να πειναει ή να μην εχει τα αναγκαια για να ζησει αυτος και η οικογενεια του!!!
    Βαγελη καλε μου φιλε μην σπας το κεφαλι σου δεν υπαρχει..... και αυτος ο ενας που μπορει να σου ηρθε στο μυαλο, ειναι σιγουρο οτι το προβλημα το ειχε απο τοτε που ολοι μας ημασταν λαρτζ.....
    Φυσικά και ο συνταξιούχος δεν είναι βολεμένος...
    Ούτε φυσικά αυτός που παίρνει 700 ευρώ...

Δυστυχώς έχω φίλους που εργάζονται για 300 ευρώ... έχω φίλους που μεταναστεύουν... που κλείνουν τα μαγαζιά τους και μένουν στο δρόμο τόσο αυτοί όσο και οι υπάλληλοί τους, που δεν στέλνουν το παιδί τους να σπουδάσει γιατρός... γιατί πέρασε σε άλλη πόλη και δε φτάνουν τα κουκιά, που εργαζόντουσαν πχ στην ΑΓΝΟ και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ άνεργοι (όπως η γυναίκα μου... που η επιχείρηση δεν λειτουργεί... αλλά αφού δεν απέλυσε δε δικαιούνται ταμείο ανεργίας...), που αναγκάζονται και δουλεύουν μαύρα, χωρίς ασφάλεια και ένσημα, ... που που που που...
    Μπροστά σε αυτούς είμαι βολεμένος. Δεν βάζω άλλους... γιατί απλά προκαλούνται παρεξηγήσεις.

Επιμένω ότι ο κόσμος που βγαίνει στο δρόμο είναι ο λάθος κόσμος!

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν θέλει κάποιος να παρεξηγηθεί... είναι εύκολο!
    Είμαστε πολύ και πολλοί καλοί σε αυτό!

Στην Ελλάδα οι βολεμένοι είμαστε εμείς.. μιας και η σύγκριση είναι με αυτούς που δεν έχουν τρόπο να επιβιώσουν!

Πρέπει να βλέπουμε τα καλύτερα, και να δουλεύουμε για να τα φτάσουμε. Όχι να καταπατάμε το νόμο για να κάνουμε το χόμπυ μας! Εκεί διαφωνώ!

Όλοι μπροστά κοιτάμε και πρέπει να κοιτάμε, αλλά με σωστό τρόπο!
    ό,τι κλέψουμε, ό,τι δεν πληρώσουμε .... θα το πληρώσει ο διπλανός μας...

Συγνώμη για το offtopic... αλλά η νοοτροπία αυτή... είναι και στα τέλη και στο φόρο πολυτελείας και στο ΦΑΠ και στο ΦΠΑ και στο χαράτσι και στο τέλος επιτηδεύματος... κλπ κλπ

Απλά σκεφτόμαστε διαφορετικά.
    Βαγγελη θελω να πιστευω οτι τα γραφομενα σου δεν εχουν σχεση με το δικο μου ποστ.....

Δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης απο κανεναν μας, αποψεις προσωπικες εκφραζουμε, ειναι φυσιολογικο και θεμιτο θα ελεγα να μην συμφωνουμε σε καποιες απο αυτες......

Υ.Γ: εκεινο το τελος επιτηδευματος, τι μου το θυμισες τωρα....

5. The Following User Says Thank You to alexm For This Useful Post:

vagmag (18-09-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν αυτές είναι οι λύσεις...

τότε να προτείνουμε και άλλες....

Μην πληρώσετε ούτε τέλη

Επίσης ούτε ασφάλεια!

Μία άλλη λύση είναι ο υποκυβισμός.. να τα δηλώσουμε 16άρια...

Και το ΚΤΕΟ ... περιττό... θα έλεγα...

Δεν μπορεί να είναι αυτός ο σωστός δρόμος.

Καταλαβαίνω αυτόν που δεν έχει να πληρώσει... και θεωρώ άδικα τα μέτρα.
    Δεν καταλαβαίνω την επιμονή να κυκλοφορώ με κάτι, που πλέον δεν μπορώ να συντηρήσω έστω σε φόρους.

Ο Ντίνος έδωσε 25000 ευρώ για να μην έχει φόρους πολλούς και καύσιμα και πήρε 116d... (Πολύ πιθανό και αυτόν αύριο να του βρουν κάτι να πληρώνει). Στη θέση του εγώ πρέπει να πάρω Μ6 με τα ίδια χρήματα και απλά να μην πληρώνω φόρο πολυτελείας.. γιατί είναι παράλογο... ή γιατί δεν έχω πλέον. Επίσης... μέσα μου θα λέω .. (βλάκα Ντίνο.... κορόιδο...)

ΥΓ: Ντίνο δεν γνωριζόμαστε... πήρα το όνομα σου σαν παράδειγμα... μη μου παρεξηγηθείς και εσύ...

7. The Following 3 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

freddys (18-09-13), PANOS-E60 (18-09-13), Ptboul (18-09-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μιλήσαμε και λίγο στο τηλ στο πρόσφατο παρελθόν... δεν υπάρχει λόγος καμίας παρεξήγησης...

Με έχει πιάσει ένα παραλήρημα... Είμαι στο γραφείο, δεν έχω καθόλου δουλειά (γιαυτό και γράφω... όλη μέρα )....

9. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

alexm (18-09-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Αν αυτές είναι οι λύσεις...

τότε να προτείνουμε και άλλες....

Μην πληρώσετε ούτε τέλη

Επίσης ούτε ασφάλεια!

Μία άλλη λύση είναι ο υποκυβισμός.. να τα δηλώσουμε 16άρια...

Και το ΚΤΕΟ ... περιττό... θα έλεγα...

Δεν μπορεί να είναι αυτός ο σωστός δρόμος.

Καταλαβαίνω αυτόν που δεν έχει να πληρώσει... και θεωρώ άδικα τα μέτρα.
    Δεν καταλαβαίνω την επιμονή να κυκλοφορώ με κάτι, που πλέον δεν μπορώ να συντηρήσω έστω σε φόρους.

Ο Ντίνος έδωσε 25000 ευρώ για να μην έχει φόρους πολλούς και καύσιμα και πήρε 116d... (Πολύ πιθανό και αυτόν αύριο να του βρουν κάτι να πληρώνει). Στη θέση του εγώ πρέπει να πάρω Μ6 με τα ίδια χρήματα και απλά να μην πληρώνω φόρο πολυτελείας.. γιατί είναι παράλογο... ή γιατί δεν έχω πλέον. Επίσης... μέσα μου θα λέω .. (βλάκα Ντίνο.... κορόιδο...)

ΥΓ: Ντίνο δεν γνωριζόμαστε... πήρα το όνομα σου σαν παράδειγμα... μη μου παρεξηγηθείς και εσύ...
    Ναι, βρε μην μασας, 30k (μετα την εκπτωση) εφτασε

11. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

vagmag (18-09-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε παιδες δεν βαριέστε να γραφετε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια.
    Ενας κυκλος εχουν καταντησει αυτες οι κουβεντες - εχουν ξαναειπωθεί τόσες φορες....

Όποιος δεν θελει να καταλαβει δεν θα καταλαβει ποτέ...

13. The Following 11 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

A8hnaios (18-09-13), alexm (18-09-13), BILL007 (18-09-13), deepBLUE (18-09-13), Konstantinos E60 (18-09-13), PANOS-E60 (18-09-13), pilot (18-09-13), Ptboul (18-09-13), Samaro (18-09-13), Thomelef (18-09-13), vagmag (18-09-13)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Καπου ειχα διαβασει πως αν εχεις 1¤ στη τραπεζα και δεν χρωστας ΠΟΥΘΕΝΑ, εισαι πιο πλουσιος απο το 28% των Αμερικανων. Δεν ξερω αν ισχυει το ποσοστο ως νουμερο ή ειναι μικροτερο.

Τι να τα κανετε τα αμαξια αμα χρωστατε τα κερατα σας, δεν προκειται να σας χαρισουν τιποτα και θα εχετε το αγχος μια ζωη. Αγχος εχει και αυτος αυτος με την αδηλωτη μετατροπη που βγαζει δρομολογια πριν βγει βολτα να αποφυγει τα γνωστα σημεια. Αγχος και ο ανασφαλιστος που αν τυχει κατι θα τρεχει μια ζωη.

Οταν τιθεται θεμα επιβιωσης και οχι ανεσης, πουληστε τα οσο οσο. Μονο μεσα σας βαζουν.

Θα ζησουμε και με λιγοτερα, τεχνητες ειναι οι αναγκες. Πριν 10 μερες στη παραλια του Σιμου δεν με ενοιαζε τιποτα αλλο, να βρω μια σκηνη να κοιμηθω απο το να γυρισω πισω. Γυρισα Αθηνα και διαβαζω αν το 5S ειναι καλυτερο/χειροτερο του S4. Μηπως δεν κανω τη δουλεια μου με το κινητο που ηδη εχω?
    Θα κανω τη δουλεια μου και με το 1300ακι αν δεν μπορω να συντηρησω το 2.5. Μπορει να μη κανω τον ιδιο χαβαλε, θα ειμαι πιο ασφαλης, θα μεταφερω οτιδηποτε, δεν θα βρεχομαι και δεν θα κινδυνευω πανω σε ενα παπακι.

15. The Following 3 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

mark e92 (18-09-13), PANOS-E60 (18-09-13), Thomelef (18-09-13)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ρε Αλέξη... εσύ αποφάσισες να καταθέσεις πινακίδες...
    Δεν είπες... δεν... τουυυτ.... θα το κυκλοφορώ και δε θα πληρώνω.
    Κυκλοφορω και δεν πληρωνω για εμενα προσωπικα δεν υπαρχει, ναι αδικοι οι φοροι των τελευταιων ετων στα αυτοκινητα αλλα αυτοι ειναι, οσοι πιστοι....προσελθετε να καταθεσετε τον οβολον σας....

Φυσικά και ο συνταξιούχος δεν είναι βολεμένος...
    Ούτε φυσικά αυτός που παίρνει 700 ευρώ...

Δυστυχώς έχω φίλους που εργάζονται για 300 ευρώ... έχω φίλους που μεταναστεύουν... που κλείνουν τα μαγαζιά τους και μένουν στο δρόμο τόσο αυτοί όσο και οι υπάλληλοί τους, που δεν στέλνουν το παιδί τους να σπουδάσει γιατρός... γιατί πέρασε σε άλλη πόλη και δε φτάνουν τα κουκιά, που εργαζόντουσαν πχ στην ΑΓΝΟ και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ άνεργοι (όπως η γυναίκα μου... που η επιχείρηση δεν λειτουργεί... αλλά αφού δεν απέλυσε δε δικαιούνται ταμείο ανεργίας...), που αναγκάζονται και δουλεύουν μαύρα, χωρίς ασφάλεια και ένσημα, ... που που που που...
    Μπροστά σε αυτούς είμαι βολεμένος. Δεν βάζω άλλους... γιατί απλά προκαλούνται παρεξηγήσεις.

Επιμένω ότι ο κόσμος που βγαίνει στο δρόμο είναι ο λάθος κόσμος!
    Ειπαμε δεν υπαρχουν παρεξηγησεις μεταξυ μας, διαφορετικες αποψεις εχουμε....

Μην εισαι απολυτος.... στο τελευταιο, υπαρχουν λαθος διαμαρτυρομενοι αλλα και δικαιως προβληματισμενοι με το αυριο!!!

Υ.Γ: τι λιγο μιλησαμε στο τηλεφωνο, που μουδιασε το αυτι μου......
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexm : 18-09-13 στις 16:01

17. The Following 5 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

aristent (18-09-13), joseph (18-09-13), Konstantinos E60 (18-09-13), PANOS-E60 (18-09-13), vagmag (18-09-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων

Μην εισαι απολυτος.... στο τελευταιο, υπαρχουν λαθος διαμαρτυρομενοι αλλα και δικαιως προβληματισμενοι με το αυριο!!!
    πολύ καλό !!!
    Εμπειρία και πολύ καλή χρήση της ελληνικής γλώσσας... αλλά κυρίως του μυαλού!

Με μερικούς ανθρώπους χαίρεσαι να συζητάς.

19. The Following 4 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

alexm (18-09-13), aristent (18-09-13), joseph (18-09-13), Konstantinos E60 (18-09-13)

Σελίδα 323 από 327 ΠρώτηΠρώτη ... 223273313321322323324325 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP