ναι
οχι
Ptboul (18-09-13)
Φυσικά και ο συνταξιούχος δεν είναι βολεμένος...
Ούτε φυσικά αυτός που παίρνει 700 ευρώ...
Δυστυχώς έχω φίλους που εργάζονται για 300 ευρώ... έχω φίλους που μεταναστεύουν... που κλείνουν τα μαγαζιά τους και μένουν στο δρόμο τόσο αυτοί όσο και οι υπάλληλοί τους, που δεν στέλνουν το παιδί τους να σπουδάσει γιατρός... γιατί πέρασε σε άλλη πόλη και δε φτάνουν τα κουκιά, που εργαζόντουσαν πχ στην ΑΓΝΟ και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ άνεργοι (όπως η γυναίκα μου... που η επιχείρηση δεν λειτουργεί... αλλά αφού δεν απέλυσε δε δικαιούνται ταμείο ανεργίας...), που αναγκάζονται και δουλεύουν μαύρα, χωρίς ασφάλεια και ένσημα, ... που που που που...
Μπροστά σε αυτούς είμαι βολεμένος. Δεν βάζω άλλους... γιατί απλά προκαλούνται παρεξηγήσεις.
Επιμένω ότι ο κόσμος που βγαίνει στο δρόμο είναι ο λάθος κόσμος!
Βαγγελη θελω να πιστευω οτι τα γραφομενα σου δεν εχουν σχεση με το δικο μου ποστ.....
Δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης απο κανεναν μας, αποψεις προσωπικες εκφραζουμε, ειναι φυσιολογικο και θεμιτο θα ελεγα να μην συμφωνουμε σε καποιες απο αυτες......
Υ.Γ: εκεινο το τελος επιτηδευματος, τι μου το θυμισες τωρα....![]()
vagmag (18-09-13)
Αν αυτές είναι οι λύσεις...
τότε να προτείνουμε και άλλες....
Μην πληρώσετε ούτε τέλη
Επίσης ούτε ασφάλεια!
Μία άλλη λύση είναι ο υποκυβισμός.. να τα δηλώσουμε 16άρια...
Και το ΚΤΕΟ ... περιττό... θα έλεγα...
Δεν μπορεί να είναι αυτός ο σωστός δρόμος.
Καταλαβαίνω αυτόν που δεν έχει να πληρώσει... και θεωρώ άδικα τα μέτρα.
Δεν καταλαβαίνω την επιμονή να κυκλοφορώ με κάτι, που πλέον δεν μπορώ να συντηρήσω έστω σε φόρους.
Ο Ντίνος έδωσε 25000 ευρώ για να μην έχει φόρους πολλούς και καύσιμα και πήρε 116d... (Πολύ πιθανό και αυτόν αύριο να του βρουν κάτι να πληρώνει). Στη θέση του εγώ πρέπει να πάρω Μ6 με τα ίδια χρήματα και απλά να μην πληρώνω φόρο πολυτελείας.. γιατί είναι παράλογο... ή γιατί δεν έχω πλέον. Επίσης... μέσα μου θα λέω .. (βλάκα Ντίνο.... κορόιδο...)
ΥΓ: Ντίνο δεν γνωριζόμαστε... πήρα το όνομα σου σαν παράδειγμα... μη μου παρεξηγηθείς και εσύ...
Μιλήσαμε και λίγο στο τηλ στο πρόσφατο παρελθόν... δεν υπάρχει λόγος καμίας παρεξήγησης...
Με έχει πιάσει ένα παραλήρημα... Είμαι στο γραφείο, δεν έχω καθόλου δουλειά (γιαυτό και γράφω... όλη μέρα)....
alexm (18-09-13)
vagmag (18-09-13)
Ρε παιδες δεν βαριέστε να γραφετε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια.
Ενας κυκλος εχουν καταντησει αυτες οι κουβεντες - εχουν ξαναειπωθεί τόσες φορες....
Όποιος δεν θελει να καταλαβει δεν θα καταλαβει ποτέ...
Καπου ειχα διαβασει πως αν εχεις 1¤ στη τραπεζα και δεν χρωστας ΠΟΥΘΕΝΑ, εισαι πιο πλουσιος απο το 28% των Αμερικανων. Δεν ξερω αν ισχυει το ποσοστο ως νουμερο ή ειναι μικροτερο.
Τι να τα κανετε τα αμαξια αμα χρωστατε τα κερατα σας, δεν προκειται να σας χαρισουν τιποτα και θα εχετε το αγχος μια ζωη. Αγχος εχει και αυτος αυτος με την αδηλωτη μετατροπη που βγαζει δρομολογια πριν βγει βολτα να αποφυγει τα γνωστα σημεια. Αγχος και ο ανασφαλιστος που αν τυχει κατι θα τρεχει μια ζωη.
Οταν τιθεται θεμα επιβιωσης και οχι ανεσης, πουληστε τα οσο οσο. Μονο μεσα σας βαζουν.
Θα ζησουμε και με λιγοτερα, τεχνητες ειναι οι αναγκες. Πριν 10 μερες στη παραλια του Σιμου δεν με ενοιαζε τιποτα αλλο, να βρω μια σκηνη να κοιμηθω απο το να γυρισω πισω. Γυρισα Αθηνα και διαβαζω αν το 5S ειναι καλυτερο/χειροτερο του S4. Μηπως δεν κανω τη δουλεια μου με το κινητο που ηδη εχω?
Θα κανω τη δουλεια μου και με το 1300ακι αν δεν μπορω να συντηρησω το 2.5. Μπορει να μη κανω τον ιδιο χαβαλε, θα ειμαι πιο ασφαλης, θα μεταφερω οτιδηποτε, δεν θα βρεχομαι και δεν θα κινδυνευω πανω σε ενα παπακι.
Κυκλοφορω και δεν πληρωνω για εμενα προσωπικα δεν υπαρχει, ναι αδικοι οι φοροι των τελευταιων ετων στα αυτοκινητα αλλα αυτοι ειναι, οσοι πιστοι....προσελθετε να καταθεσετε τον οβολον σας....
Ειπαμε δεν υπαρχουν παρεξηγησεις μεταξυ μας, διαφορετικες αποψεις εχουμε....
Μην εισαι απολυτος.... στο τελευταιο, υπαρχουν λαθος διαμαρτυρομενοι αλλα και δικαιως προβληματισμενοι με το αυριο!!!
Υ.Γ: τι λιγο μιλησαμε στο τηλεφωνο, που μουδιασε το αυτι μου......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexm : 18-09-13 στις 16:01
aristent (18-09-13), joseph (18-09-13), Konstantinos E60 (18-09-13), PANOS-E60 (18-09-13), vagmag (18-09-13)
alexm (18-09-13), aristent (18-09-13), joseph (18-09-13), Konstantinos E60 (18-09-13)