Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιστευω οτι κανεις πλάκα ετσι ?
    Οχι καθολου.

Πως γινεται ?

2. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

vagmag (18-09-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

1ον νομίζω ότι κάποιες εκφράσεις είναι ανάρμοστες... (παρακαλούνται πρώτα τα μέλη, να είναι λίγο πιο κόσμια και μετά οι mods... να βάλουν μία τάξη).

2ον ακόμα και το φόρουμ αντικατοπτρίζει την κοινωνία μας. Ο καθένας όπως θέλει εκφράζεται... και το δίκιο είναι πάντα με το μέρος μας.

Μάλλον το κράτος προσπαθεί να μας περάσει σαν ιδέα, ότι πρέπει να ζούμε με λιγότερα. Πως θα το κάνει;;; Απλά κάνοντας ασύμφορη τη χρήση τους, την κατοχή τους κλπ. Γενικά είναι παράλογο το σύστημα, αλλά δεν είναι και σωστό... να το παρακάμπτουμε.

Αυτοί είναι οι νόμοι.

Από την άλλη πλευρά αν όλοι δεν τηρήσουμε τους νόμους που θεωρούμε παράλογους κατ'εμάς, τότε απλά θα επικρατήσει μπάχαλο!!!! Θα γίνουμε ζούγκλα!

4. The Following 5 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

freddys (18-09-13), friendgr (18-09-13), jkourkoulis (18-09-13), Panmilios (18-09-13), Ptboul (18-09-13)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι καθολου.

Πως γινεται ?
    Καντο λιγο ποιο λιανά τι ακριβως εννοείς για να μην σου απανταω αλλα αντι αλλον.

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Καντο λιγο ποιο λιανά τι ακριβως εννοείς για να μην σου απανταω αλλα αντι αλλον.
    Τσιμπώ τον λόγο από τον Ντίνο

Εννοεί προφανώς πως αφού φούνταρε ο μισθός σου γιατί δεν το πουλάς;

Εγώ πχ όταν πήρα το 2λίτρο τα βάλαμε όλα κάτω και είδαμε ότι είμαστε κομπλέ (μέχρι και τα σέρβις είχα υπολογίσει)

Μέσα σε 2 χρόνια λοιπόν εγώ και η γυναίκα μου χάσαμε εισοδήματα άνω των 7.000¤. /ετησίως

Τώρα ζορίζομαι ακόμα και για το σήμα. Λογικά, πρέπει να το πουλήσω και να πάω σε 1.6 και κάτω.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

7. The Following 2 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

Konstantinos E60 (18-09-13), Nino (18-09-13)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων

Εγώ πχ όταν πήρα το 2λίτρο τα βάλαμε όλα κάτω και είδαμε ότι είμαστε κομπλέ (μέχρι και τα σέρβις είχα υπολογίσει)

Μέσα σε 2 χρόνια λοιπόν εγώ και η γυναίκα μου χάσαμε εισοδήματα άνω των 7.000¤. /ετησίως

Τώρα ζορίζομαι ακόμα και για το σήμα. Λογικά, πρέπει να το πουλήσω και να πάω σε 1.6 και κάτω.
    Το μεγαλυτερο προβλημα Πανο ειναι πλεον η κατοχή και όχι η χρήση ενος αυτοκινητου υψηλου κυβισμου και κακώς το αναφερουμε συνέχεια.
    Ολοι μας χάσαμε εισοδήματα αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγότερο και ο καθενας προσαρμόστηκε ανάλογα.
    Δεν μπορεις ομως να υπερφορολογείς κατι το οποιο το αγόρασα και με νομιμο τρόπο αλλα και με την προτροπή την δική σου (μειωμένο τελος ταξινομησης,κατάργηση τεκμηρίων πχ) και να απαιτείς έμμεσα να το πουλήσω και να παω σε κατι ποιο μικρό.
    Δλδ αν αυριο υπερφορολογήσουν και τα μικρά διαμερίσματα που θα παμε ?
    Σε τροχόσπιτα?
    Φυσικά και ειναι δύσκολο-ακατόρθωτο να συντηρεις αμαξι 3000 κ.ε με 700 ευρώ αλλα δεν αγοράστηκαν τωρα.

9. The Following 11 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

alexm (18-09-13), dafidack (18-09-13), friendgr (18-09-13), hades7 (18-09-13), konstantinaM3 (18-09-13), kostas 325 (18-09-13), nikos valvetronic (18-09-13), ntinos (18-09-13), Panmilios (18-09-13), Ptboul (18-09-13), steliosm46 (18-09-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων

Οχι βρε, δεν εννοω αυτο.

Εννοω αυτο που εγραψα μολις παραπανω

11. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

Ptboul (18-09-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Για να μην μπουρδουκλωνομαστε, αυτο που εννοω ειναι οτι μου φαινεται ΑΔΥΝΑΤΟΝ με 700 ευρω εσοδα τον μηνα να μπορω να συντηρω ενα αυτοκινητο 3200cc.

Και δεν εννοω σημερα, αλλα και παλαιοτερα.

Στο δικο μου το χαρτι, ΔΕΝ βγαινουν τα κουκια, εκτος και αν μενω σε σκηνη, χωρις φως νερο τηλεφωνο, χωρις υποχρεωσεις (παιδια, σκυλια, γυναικα, γκομενα), χωρις να ξερω τι ειναι διακοπες, χωρις να μπορω να κανω στον κολλητο μου ενα δωρο, χωρις το ενα, χωρις το αλλο.

Ευχαριστω, δεν θα παρω.

Προτιμω καποια απο τα παραπανω αντι ενα 3200cc

Με εκτιμιση

edit: Τον ιδιο λογαριασμο εκανε και ο nino παραπανω απο οτι βλεπω

13. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

Nino (18-09-13)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να μην μπουρδουκλωνομαστε, αυτο που εννοω ειναι οτι μου φαινεται ΑΔΥΝΑΤΟΝ με 700 ευρω εσοδα τον μηνα να μπορω να συντηρω ενα αυτοκινητο 3200cc.

Και δεν εννοω σημερα, αλλα και παλαιοτερα.

Στο δικο μου το χαρτι, ΔΕΝ βγαινουν τα κουκια, εκτος και αν μενω σε σκηνη, χωρις φως νερο τηλεφωνο, χωρις υποχρεωσεις (παιδια, σκυλια, γυναικα, γκομενα), χωρις να ξερω τι ειναι διακοπες, χωρις να μπορω να κανω στον κολλητο μου ενα δωρο, χωρις το ενα, χωρις το αλλο.

Ευχαριστω, δεν θα παρω.

Προτιμω καποια απο τα παραπανω αντι ενα 3200cc

Με εκτιμιση

edit: Τον ιδιο λογαριασμο εκανε και ο nino παραπανω απο οτι βλεπω
    Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν που να έπαιρνε 700-800 ευρώ και να αγόρασε υψηλού κυβισμού αυτοκίνητο εκτός απο κανα δυο ανεργους εισοδηματίες !

Σε κανενός το χαρτί δεν βγαίνουν τα νούμερα, τουλάχιστων σε αυτούς που σκέφτονται και πράτουν σύμφωνα με την λογική.

Εβγαιναν όμως κάποτε και αλλος λίγο αλλος πολύ ανοιχτήκαμε και τώρα τιμωρούμαστε και το χειρότερο είναι οτι δεν μας αφήνουν να προσαρμοστούμε με τους ρυθμούς που αλλάζουν τα πράγματα !

15. The Following 2 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

Ptboul (19-09-13), wheelman (19-09-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP