ναι
οχι
konstantinaM3 (18-09-13), Thomelef (18-09-13)
Ευκολα....
Οπως εγω που εχω 2 αμαξια και μια μηχανη, με ουτε 300 μισθο...
Τα ΕΙΧΑ παρει, ΠΡΙΝ μου γ@μησουν το μισθο, ΠΡΙΝ μου κοψουν δωρα (ειμαι ιδιωτικο τομεα) και ΠΡΙΝ με αναγκασουν να ερχομαι για 10-15 μεροκαματα το μηνα!
A Ring Ding Ding D-D-Ding Ding Baaaaaam Baaaaaam Wheeeeee!!!!
konstantinaM3 (18-09-13), ntinos (18-09-13), Thomelef (18-09-13)
θα σου πω εγω πως γινεται να εχεις!οταν το αμαξι το πηρα το 2007 ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα μπορουσα ανετα να το συντηρησω!τωρα που ακριβηναν ολα περισσοτερο ζητανε κ αλλα οπως φοροι φοροι χαρατσια ειναι λογικο να μην μπορω να το συντηρησω!κ τωρα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για να το ξαναβγαλω εξω!οταν ηταν το σημα 500 ευρο ειχα να τα δωσω ανετα!τοτες....τωρα 880 ειναι παρα πολυ δυσκολα συν τα υπολοιπα!με πιανεις?
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Συγγνώμη ρε παιδιά λίγο. Συμφωνώ ότι σε κανέναν δεν αρέσουν οι παράλογες φορολογικές επιβαρύνσεις αλλά από τη στιγμή που μένεις σε ένα κράτος ξέρεις ότι πρέπει να πληρώσεις κάποια πράγματα.
Ούτε εμένα μου αρέσει που έχουμε 2 αυτοκίνητα κλεισμένα στο γκαράζ γιατί αποφασίσαμε ότι δεν άξιζαν τα έξοδα (για να προλάβω κάποιον "καλοπροαίρετο" τα καλύπτουμε, δεν κρύβουμε χρήματα) όπως επίσης θα προτιμούσα να κινούμε με mz3 και όχι με z3 1.9. Όμως δυστυχώς όπως έχει γίνει η κατάσταση αυτές είναι οι φορολογικές επιβαρύνσεις σε αυτές πρέπει να ανταποκριθούμε.
Αν θέλουμε να αντιδράσουμε το να οδηγούμαστε σε παρανομίες (γενικά μιλάω) δεν είναι η λύση. Υπάρχουν λύσεις νόμιμες και θεμιτές. Τα γράφω όλα αυτά γιατί έχω αρχίσει να αισθάνομαι αρκετά χαζός που δηλώνω τα πάντα, πληρώνω τα πάντα πριν την ώρα τους και εκτός αυτού ήμουν και προχθές 4 ώρες στην εφορία για να με ελέγξουν.
ΥΓ: Το ποστ αυτό δεν είναι για να προσβάλω κάποιον απλά εκφράζω τις σκέψεις μου.
Ετσι ειναι ρε παιδια.Καλα τα λεει ο panm και η Κωνστ.Εγω για παραδειγμα αγορασα το αμαξι μου οταν τα πραγματα ηταν ροδινα και οι τζιροι στο μαγαζι μου διπλασιοι.Μπορουσα ανετα να το δικαιολογησω,να το συντηρω αλλα απο τοτε που ζουμε αυτο το θεατρο του παραλογου αναγκαζομαι να καταθετω πινακιδες και να τις ξαναπαιρνω και να τις ξανακαταθετω![]()
konstantinaM3 (18-09-13)
dafidack (18-09-13), jkourkoulis (18-09-13), Thomelef (18-09-13)
Αν θέλουμε να αντιδράσουμε το να οδηγούμαστε σε παρανομίες...
Ποιος μιλησε για παρανομιες?Αυτοι που κανουνε παρανομιες,απλα δεν εκφραζουν αποψη και σιγουρα δεν ειναι αγανακτισμενοι
...πληρώνω τα πάντα πριν την ώρα τους
Εχεις και το κανεις.Αν δεν σου φτανανε?Θα αφηνες την οικογενεια σου να πεινασει?
![]()
jkourkoulis (18-09-13), Panmilios (18-09-13), Thomelef (18-09-13)
Μετα απο πρόχειρη ερευνα ,ανακαλυψα οτι αναδρομική φορολογηση επιτρέπεται απο το Συνταγμα της Ελλάδας ,αρκει να μην ξεπερνάει αναφορικα το προηγούμενο οικονομικό έτος:
Αρθρο 78
2. Φόρος ή άλλο οποιοδήποτε οικονομικό βάρος δεν μπορεί να
επιβληθεί με νόμο αναδρομικής ισχύος που εκτείνεται πέρα από το
οικονομικό έτος το προηγούμενο εκείνου κατά το οποίο επιβλήθηκε.
Κοινώς φέτος το 2013 αποφασισαμε να φορολογηθείτε αναδρομικά και επιπλέον για το 2012 με φορο πολυτελειας στα ΙΧ ,απλά επειδη μας λείπανε κάποια χρήματα.
Μην θεωρήσετε οτι κάτι αντιστοιχο δεν μπορει να επαναληφθει και του χρόνου.
Ptboul (18-09-13)
κ εγω θελω να ειμαι νομιμη αλλα απο τι βλεπετε για να εισαι νομιμος πλεον πρεπει να σε εχει γ@σει παπας ινδιανος!δεν υπαρχει αλλη λυση!νομιζω πως αυτο το χαλι γινεται μονο στην ελλαδα!
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!