Προτιμώ να κανω 10 φορες πηγαινε-έλα την Μάνη παρα να ξαναπεράσω,ειδικά βράδυ, αυτον τον κωλόδρομο. Ειστε ήρωες οσοι αναγκαστικά οδηγείτε σε αυτόν !!!
Προτιμώ να κανω 10 φορες πηγαινε-έλα την Μάνη παρα να ξαναπεράσω,ειδικά βράδυ, αυτον τον κωλόδρομο. Ειστε ήρωες οσοι αναγκαστικά οδηγείτε σε αυτόν !!!
Eleni (17-09-13), freddys (17-09-13), Leonidas_E39 (17-09-13), Ptboul (17-09-13)
4 χρόνια που σπουδάζω Αθήνα τον κάνω σχεδόν κάθε μήνα...
Απερίγραπτος δρόμος... Περιττό να πω ότι πλέον πάω από την παλιά
κ δεν τους δίνω ούτε δεκάρα...
skaros (17-09-13)
Εγώ γουστάρω που αυτός ο δρόμος μας δείχνει την αγνή, ανόθευτη διαδρομή των 80ς και πίσω.
ή ανάποδα, μία διαδρομή που σε ταξιδεύει στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης μέχρι το σήμερα.
Κολωνάκια 60ς και 70ς που σώζονται μέχρι σήμερα σε σημαντικό μήκος της διαδρομής, παλιές σκουριασμένες μεταλλικές γέφυρες, ταμπέλες του '70 και άλλα στοιχεία, μας μεταφέρουν στα παλιά οικογενειακά καλοκαίρια με τις παλιές/τσακισμένες σχάρες οροφής και τα 1000cc + των τότε οχημάτων να ακολουθούν νευρικά το μήκος της διαδρομής μέχρι το πολυπόθητο χωριό. ♥
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
dark knight (20-09-13), katsaraios (17-09-13), michaelp900 (18-09-13), Nino (20-09-13), paganis (17-09-13), Panos 316T (17-09-13), sheriff (17-09-13)
τον περναω συχνα και εγω αυτον τον παλιοδρομο και περισσοτερο κοιταω απο τους καθρεφτες πισω μου παρα μπροστα....ενω ολοι ξερουν οτι εχει σκοτωθει κοσμος σε αυτο το δρομο....ακομα και στα γνωστα σημεια που υπαρχουν τεραστιες κιτρινες ταμπελες(στα απομενα 3 χιλιομετρα συνβαινουν ατυχηματα) ο αλλος βγαινει και προσπερναει...ελεος δηλαδη...ουτε σε αυτα τα σημεια δεν κρατιουνται.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIMITr|S : 17-09-13 στις 12:49
Αν δεν κανω λαθος τις πινακιδες αυτες τις εχει τοποθετησει η μανα ενος παιδιου που σκοτωθηκε στο δρομο αυτο... αλλωστε δε νομιζω οτι υπαρχουν "σημεια" που ειναι επικινδυνα... ολοκληρη ειναι επικινδυνη...
και πρεπει να πληρωσεις και 3.10...
δεν θα ξεχάσω ποτέ Παρασκευή απόγευμα που κατέβηκα Πάτρα , πρέπει να προσπέρασα πάνω από 150 φορτηγά και ήμουν πάνω στην διαχωριστική αναγκαστικά γιατί η μιάμιση λωρίδα ήταν πιασμένη με 60χ/ω.
τι να κάνεις εκεί ;![]()
τούρμπο και πράσινα άλογα
Ptboul (17-09-13)
Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) Πάνος Μυλωνάς.
Δημοσιογράφος εν ζωή του περιοδικού Auto Motor und Sport, σκοτώθηκε στον συγκεκριμένο δρόμο (όντας και φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών, αν δεν κάνω λάθος).
Εις μνήμην του αδικοχαμένου υιού του, η μητέρα του αποφάσισε να ιδρύσει το συγκεκριμένο Ινστιτούτο, με αξιοσημείωτο κοινωνικό έργο μέχρι σήμερα.
A8hnaios (17-09-13), Bassakos (17-09-13), Bellof-3 (17-09-13), Konstantinos E60 (17-09-13), ntinos (17-09-13), Panos 316T (17-09-13), Ptboul (17-09-13), skaros (17-09-13), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (17-09-13)
Ειχα περασει την προηγουμενη Κυριακη πηγαινοντας Τριπολη,ηταν βραδυ και γενικα πηγαινα πολυ χαλαρα,μεχρι 120 το πολυ,παιδια το τι ανωμαλια εβλεπα απ το αντιθετο ρευμα δεν λεγεται,μεχρι και φρενο παταγα για να μπορεσουν να κανουν προσπεραση ωρων καποιοι απεναντι,παντως οσοι με πλησιαζαν απο πισω και ενω πηγαινα οσο δεξια μπορουσα μου καναν σινιαλο και κολλουσαν προφυλακτηρα,το γελιο το ειχε ενα κτελ που με εφερνε απο πισω απο Πατρα με σταθερα 120!! Εβγαινα για προσπεραση και εβγαινε και αυτο,μετα στην Κορινθου-Τριπολεως πηγαινα πολυ αργα![]()
katsaraios (17-09-13), Ptboul (17-09-13)