Σελίδα 15 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 5131415161725 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 141 έως 150 από 452

Θέμα: ios - Γενικη Συζητηση Νο.7

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο freddys Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιζοντας με το ifile και ψαχνωντας το Carrier Bundle καταφερα και καποιες αλλαγες να ξεκλειδωσω στιγμιαια το κινητο...Αποτελεσμα επαιξα με 5 διαφορετικες καρτες και ολες λειτουργουσαν χωρις r-sim!!!
    Ομως μεχρι να χαρω πολυ εσκασε μηνυμα για ενημερωση ρυθμισεων δικτυου...Μια,δυο τρεις εδωσα να κανει ενημερωση και τσουπ activation ξανα απο την αρχη!Μονο που οταν αφαιρω την σιμ με πεταει κανονικα στις εφαρμογες!Το εχει ξανα κανει το ιδιο και στην 6.1.4(δηλαδη αν αλλαζω σιμ activation,χωρις σιμ εφαρμογες οκ).Το θεμα ειναι μετα το jb υπαρχει τροπος ξεκλειδωματος εκτος του official unlock και r-sim;

εγω θα σου πω οτι εχεις ενα ακριβουλι ipod που θα σε κουραζει καθε φορα που θες να γινει τηλεφωνο!!!

κοιτα εχω σταματησει να το ψαχνω απο το ios5. Δε θυμαμαι να εχω ασχοληθει καθολου με ios6 unlock.

τωρα αν εχεις και ios7 δε νομιζω να εχει βγει κατι.Δε το λεω με σιγουρια.

Γιατι δε ψαχνεις κανενα τσακαλι να σου το κανει official unlock (ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ) να ηρεμησει το κεφαλι σου???

Παλια εκανα unlock καποια τηλεφωνα (πχ 3gs) φιλων και τα εδινα ή τα πουλουσαν για να παρουν ελληνικα.
    Απο καποια στιγμη και περα και να μου χαριζουν κλειδωμενο δε το περνω με ολη τη μανουρα που εχεις.....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρίστος : 09-01-14 στις 00:05

2. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

freddys (09-01-14)

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Χρίστος Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω θα σου πω οτι εχεις ενα ακριβουλι ipod που θα σε κουραζει καθε φορα που θες να γινει τηλεφωνο!!!

κοιτα εχω σταματησει να το ψαχνω απο το ios5. Δε θυμαμαι να εχω ασχοληθει καθολου με ios6 unlock.

τωρα αν εχεις και ios7 δε νομιζω να εχει βγει κατι.Δε το λεω με σιγουρια.

Γιατι δε ψαχνεις κανενα τσακαλι να σου το κανει official unlock (ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ) να ηρεμησει το κεφαλι σου???

Παλια εκανα unlock καποια τηλεφωνα (πχ 3gs) φιλων και τα εδινα ή τα πουλουσαν για να παρουν ελληνικα.
    Απο καποια στιγμη και περα και να μου χαριζουν κλειδωμενο δε το περνω με ολη τη μανουρα που εχεις.....

τι ενοεις δηλαδη ?? να ψαξω για jb ? δεν τα καταλαβαινω και πολυ αυτα ακομα... εχω το 4S με ios 7 καρακλειδωμενο του κερατα... κλειδαμπαρωμενο θα ελεγα χααχαχ απλα δεν ξερω εαν μπορω να εχω αναφορες μηνυματων και εαν μπορω να κλεινω και να ανοιγω το gps οταν θελω εγω και οχι οταν θελει αυτο.. αμα το κανω jb θα μου σβηστουν ολα και θα πρεπει να κανω set up παλι απο την αρχη?? θα δουλευει το προγραμμα που βρισκει το iphone σε περιπτωση που μου το κλεψουν ?? και γενικα τι θα αλλαξει στην ολη φαση ?? τι εχω να κερδισω απο το jb ?? σορρυ αν σε κουραζω απλα δεν μου λυνονται αυτες οι αποριες τοσο ευκολα οσο με τα android... να φανταστεις ακομα και στον υπολογιστη δεν το εχω συνδεσει γιατι δεν ξερω πως...
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

ΜΙΑ συμβουλη.
    Αν σκοπευεις να ασχοληθεις με το τηλεφωνο που κρατας προχωρα και το σπαμε και παρεα.
    Ανοιγουν πολλες πορτες και θα ανοιξουν και πολλες παραπανω μολις το evasion7 (το εργαλειο που σπας ειναι) το μαθουν ολοι οσοι πρεπει και βγουν πολλες πολυποθητες ενοιμερωσεις...

Αν δε το κατεχεις και δε θες να μπεις σε ζαλαδες, ερωτησεις, παιδια δε βγαζει αυτο, παιδια δε παιζει οπως το αλλο και πολλα αλλα ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
    και προς θεου μη το κανεις για να κατεβαζεις τζαμπα εφαρμογες.80λεπτα και 2ε η μια εχει.Μια φορα να τη χρεισιμοποιησεις τα βγαλε τα λεφτα της

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    το find my phone δουλευει κανονικα
    για να ανοιγοκλεινεις gps πας: ρυθμισεις->απορρητο->υπηρεσιες τοποθεσιας
    Εκει ειτε το κλεινεις τελειως ειτε επιλεγεις απο κατω ποιες εφαρμογες αφηνεις να το χρησιμοποιουν.
    Με touch κουμπακι μονο με σπασιμο(jb) που μπορεις να βαλεις διακοπτη στο controlcenter(cc) που ειναι το υπομενου που βγαινει απο κατω!

για αναφορα μνμτς αν στελνεις σε αλλο iphone ή αλλη idevice εχεις οταν βλεπεις κατω απο το συνεφακι το "παραδοθηκε" και οταν το διαβασει το "αναγνωστηκε".
    Σε κανονικα μνμτ πρεπει να εχεις jb για να μπορεις να δεις παραπανω.
    Απαραιτητη προυποθεση βεβαια και απο τους 2σας που μιλατε για να μπορειτε να εχετε αναφορες ειναι να εχετε ενεργοποιημενα τα "αποδεικτικα αναγνωσης" που ειναι μεσα στις ρυθμισεις->μηνυματα.
    για τη συνδεση με το itunes στον υπολογιστη τα πραγματα ειναι αστεια. 2-3πραγματα πρεπει να επιλεξεις και μετα θα τα κανει ολα μονο του χωρις να ασχολεισαι.
    Ενα συγχρονισμο τη βδομαδα με το icloud θα κανεις και αλλον ενα που μπορει να ειναι την ιδια ωρα φορτιζωντας το κινητο συνδεδεμενο με το pc σου στο itunes
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρίστος : 10-01-14 στις 04:00

5. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

freddys (10-01-14)

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

ΜΙΑ συμβουλη.
    Αν σκοπευεις να ασχοληθεις με το τηλεφωνο που κρατας προχωρα και το σπαμε και παρεα.
    Ανοιγουν πολλες πορτες και θα ανοιξουν και πολλες παραπανω μολις το evasion7 (το εργαλειο που σπας ειναι) το μαθουν ολοι οσοι πρεπει και βγουν πολλες πολυποθητες ενοιμερωσεις...

Αν δε το κατεχεις και δε θες να μπεις σε ζαλαδες, ερωτησεις, παιδια δε βγαζει αυτο, παιδια δε παιζει οπως το αλλο και πολλα αλλα ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
    και προς θεου μη το κανεις για να κατεβαζεις τζαμπα εφαρμογες.80λεπτα και 2ε η μια εχει.Μια φορα να τη χρεισιμοποιησεις τα βγαλε τα λεφτα της

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    το find my phone δουλευει κανονικα
    για να ανοιγοκλεινεις gps πας: ρυθμισεις->απορρητο->υπηρεσιες τοποθεσιας
    Εκει ειτε το κλεινεις τελειως ειτε επιλεγεις απο κατω ποιες εφαρμογες αφηνεις να το χρησιμοποιουν.
    Με touch κουμπακι μονο με σπασιμο(jb) που μπορεις να βαλεις διακοπτη στο controlcenter(cc) που ειναι το υπομενου που βγαινει απο κατω!

για αναφορα μνμτς αν στελνεις σε αλλο iphone ή αλλη idevice εχεις οταν βλεπεις κατω απο το συνεφακι το "παραδοθηκε" και οταν το διαβασει το "αναγνωστηκε".
    Σε κανονικα μνμτ πρεπει να εχεις jb για να μπορεις να δεις παραπανω.
    Απαραιτητη προυποθεση βεβαια και απο τους 2σας που μιλατε για να μπορειτε να εχετε αναφορες ειναι να εχετε ενεργοποιημενα τα "αποδεικτικα αναγνωσης" που ειναι μεσα στις ρυθμισεις->μηνυματα.
    για τη συνδεση με το itunes στον υπολογιστη τα πραγματα ειναι αστεια. 2-3πραγματα πρεπει να επιλεξεις και μετα θα τα κανει ολα μονο του χωρις να ασχολεισαι.
    Ενα συγχρονισμο τη βδομαδα με το icloud θα κανεις και αλλον ενα που μπορει να ειναι την ιδια ωρα φορτιζωντας το κινητο συνδεδεμενο με το pc σου στο itunes
    Κοιτά, δεν θέλω ούτε να ασχοληθώ τόσο πολύ ώστε να το κάνω αεροπλάνο ούτε όμως και για να κατεβάζω εφαρμογές δωρεάν.. Εμένα ο σκοπός μου ειναι να έχω την ελευθερία στο κινητό όπως έχουν τα android..να βάζω ότι η ο κλήσης θέλω κτλ. Δεν νομίζω να αρχίσω ποτέ τα δεν παίζει αυτό δεν παίζει εκείνο γιατι πριν κάνω κάτι που δεν ξέρω ρωτάω πάντα!! Εγώ το μόνο που θέλω ειναι να έχω ένα ασφαλές από ζημιές, κολληματα κινητό και πάνω απ΄ολα ξεκλειδωτο για να έχω ελευθερία κινήσεων. Εάν το jb ειναι ασφαλές από αυτά που προανέφερα τότε μόλις συνδέσω το κινητό στο pc θα κάνουμε και το jb!!
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Rides
    0

Προεπιλογή

Οπως σου είπε και ο Χρίστος, το JB στην iOS 7 γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα !

Το θέμα είναι πως το JB βγήκε απροειδοποίητα και ξάφνιασε τους developers οπότε, οι περισσότερες εφαρμογές, ακόμα φτιάχνονται να ώστε είναι συμβατές.
    Χρειάζεται συνεπώς ακόμα, μεγάλη προσοχή στις εφαρμογές που θα περάσουμε για να μην αναγκαστούμε σε Restore της συσκευής μας.

Το τελευταίο στο λέω από προσωπική εμπειρία !

8. The Following 2 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

freddys (10-01-14), Χρίστος (10-01-14)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ελα το μαζεψαμε γρηγορα Αντωνη!!!
    Μικρο το κακο!

Δωστε μου λιγες ωρες να κανω ενα μαζεμα με μερικα tweaks που παιζουν παντου απροβληματιστα μεχρι τη στιγμη που μιλαμε για να κανετε μια αρχη οσοι θελετε χωρις κολληματα

10. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

Samaro (10-01-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ελα το μαζεψαμε γρηγορα Αντωνη!!!
    Μικρο το κακο!

Δωστε μου λιγες ωρες να κανω ενα μαζεμα με μερικα tweaks που παιζουν παντου απροβληματιστα μεχρι τη στιγμη που μιλαμε για να κανετε μια αρχη οσοι θελετε χωρις κολληματα
    Δωσε και repos στο λαο!!!

12. The Following 2 Users Say Thank You to freddys For This Useful Post:

Samaro (10-01-14), Χρίστος (10-01-14)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο freddys Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δωσε και repos στο λαο!!!
    αφηστε τα repos (προς το παρον)

Rides