Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Θέμα: E90-usb και αλλα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Pireas
    Rides
    1

Προεπιλογή

H aux είναι όντως τραγική !!!

Εγώ έβαλα FISCON και έχω και bluetooth τηλέφωνο και A2DP buetooth από κινητό.

Και μάλιστα χωρίς επαναπρογραμματισμό !

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για usb πας στην λυση της dension grom ή κατι αναλογο το οποιο βεβαο κοστιζει ( νομιζω θα εχεις τιτλους στην οθονη)!
    Τιτλους απο cd λογικα πρεπει να βλεπεις αν αυτο υπαρχει ως λετουργεια.....αλλαξε την γλωσσα ονομασιας οταν γραφεις ( αγγλικα) ή την κωδικοποιηση .
    Στο aux μπορεις ή εσυ ή καποιος ηλεκτρολογος να βαλει ενα φιλτρο ηχου ( ground loop isolator) κοστιζει καπου στα 5ευρω και θα σου κοψει σχεδον το 90% απο τα παρασιτα! Απλα προσεχε ποιο θα παρεις ( μαρκα εννοω) γτ εγω ειχα παρει ενα και μου εκοβε και την ομιλια. Δηλαδη οταν ειχα συνδεδεμενο το κινητο και ειχα κληση επρεπε να τερματισω την ενταση για να ακουω ψιθυρους και παλι. Το αλλαξα με ενα αλλο και ολα καλα!
    Ολα αυτα απο την εμπειρια μου στο 46αρι αλλα πανω κατω τα ιδια ειναι αυτα τα πραματα!
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP