Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δημητρη - Γιαννη, βασικα τα ιδια πραγματα λετε, απλα ο τροπος τεκμηριωσης της αποψης ειναι διαφορετικος.

Εγω και ο Βαγγελης εχουμε δυο ιδια αυτοκινητα, με μειωση τεκμηριου 30%.
    Ο Βαγγελης το εχει για καθημερινο και κανει περιπου 15000 χλμ τον χρονο, εγω το εχω για δευτερο και κανω περιπου και αν 2000 χλμ τον χρονο.
    Τα αγορασαμε και οι δυο μεταχειρισμενα, ο Βαγγελης περιπου 40000 ευρω και εγω περιπου 100000 ευρω.

Για να σας δωσω να καταλαβετε οτι λετε τα ιδια, σας θετω ενα ερωτημα.

Το τεκμηριο των 29600 ευρω που πρεπει να καλυψουμε, ειναι δικαιο και για τους δυο μας;

Το ερωτημα ειναι σαφες και μην μου το πατε στα ποθεν εσχες και που βρηκα τα λεφτα και το πηρα, γιατι θα το θεωρησω ως κοροιδια.......

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δημητρη - Γιαννη, βασικα τα ιδια πραγματα λετε, απλα ο τροπος τεκμηριωσης της αποψης ειναι διαφορετικος.

Ο Βαγγελης το εχει για καθημερινο και κανει περιπου 15000 χλμ τον χρονο, εγω το εχω για δευτερο και κανω περιπου και αν 2000 χλμ τον χρονο.
    Τα αγορασαμε και οι δυο μεταχειρισμενα, ο Βαγγελης περιπου 40000 ευρω και εγω περιπου 100000 ευρω.

Το τεκμηριο των 29600 ευρω που πρεπει να καλυψουμε, ειναι δικαιο και για τους δυο μας;

Το ερωτημα ειναι σαφες και μην μου το πατε στα ποθεν εσχες και που βρηκα τα λεφτα και το πηρα, γιατι θα το θεωρησω ως κοροιδια.......
    Αλεξη δεν νομιζω οτι λεμε τα ιδια πραγματα αν και στο διαταυτα ναι λεμε το ιδιο διοτι υποστηριζουμε και οι δυο το παραλογο του τεκμηριου.
    Μονο που εγω υποστηριζω το παραλογο οχι της υπαρξης αλλα του υπολογισμου των.
    Εγω μιλαω για την αναγκη προσδιορισμου του πλουτου οπως γινεται απο τα σκαφη , τις εξοχικες κατοικιες,τις πισινες και φυσικα απο τα αυτοκινητα.
    Συζητηση κανουμε και φυσικα τα συμπερασματα για το αν παραπληροφορω ή οχι του turbodog ειναι υποκειμενικα και λανθασμενα. Η παλι ισως εγω να μην καταφερα να το αφησω να εννοηθει...
    Δεν θα σταθω ομως εκει τοπαμε μια δυο, δεκαδυο οποιος καταλαβε καταλαβε!!!
    Στην ερωτηση σου τωρα οχι δεν ειναι δικαιο και φυσικα δεν θα επρεπε να ειναι τοσο υψηλο.
    Το αμαξι μου εχει 8800 γιουργια τεκμηριο και ενω το εισοδημα μου ειναι κατα πολυ μεγαλυτερο του τεκμηριου, δεν σου κρυβω οτι πλεον ζοριζομαι.
    Διαφορες σκεψεις εχουν περασει απο το μυαλο μου, αν ομως δεν ειχα εισοδημα με ποιο "μαγικο" τροπο θα μπορουσα να το κυκλοφορω.

3. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

alexm (13-09-13)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλεξη δεν νομιζω οτι λεμε τα ιδια πραγματα αν και στο διαταυτα ναι λεμε το ιδιο διοτι υποστηριζουμε και οι δυο το παραλογο του τεκμηριου.
    Εγω μιλαω για την αναγκη προσδιορισμου του πλουτου οπως γινεται απο τα σκαφη , τις εξοχικες κατοικιες,τις πισινες και φυσικα απο τα αυτοκινητα.
    Συζητηση κανουμε και φυσικα τα συμπερασματα για το αν παραπληροφορω ή οχι του turbodog ειναι υποκειμενικα και λανθασμενα. Η παλι ισως εγω να μην καταφερα να το αφησω να εννοηθει...
    Στην ερωτηση σου τωρα οχι δεν ειναι δικαιο και φυσικα δεν θα επρεπε να ειναι τοσο υψηλο.
    Το αμαξι μου εχει 8800 γιουργια τεκμηριο και ενω το εισοδημα μου ειναι κατα πολυ μεγαλυτερο του τεκμηριου, δεν σου κρυβω οτι πλεον ζοριζομαι.
    Διαφορες σκεψεις εχουν περασει απο το μυαλο μου, αν ομως δεν ειχα εισοδημα με ποιο "μαγικο" τροπο θα μπορουσα να το κυκλοφορω.

επειδη δεν προλαβα το edi ας σου πω και εγω ενα παραδειγμα με ερωτηση!!

ο κατς και εγω εχουμε δυο ιδιες επιχειρησεις ειμαστε ας πουμε ψυκτικοι
    εγω εχω ενα αμαξι και μενω σε ενοικιο.
    Ο κατσς εχει δυο αμαξια (3000cc και ενα smart) μια μηχανη 998 καθοτι ducatistas σπιτι στο ψυχικο. ενα εξοχικο με πισινα ,σπιτι στο χωριο και μια γκαρσονιερα στο μπουρναζι
    ενα επταμετρο με yamaha 200σαρα και ενα jet ski (σε εφτιαξα ρε κατς
    και οι δυο κανουμε δηλωση 12000 το χρονο και εχουμε ιδια φορολογικη και επιδοματικη αντιμετωπιση!!!
    ειναι δικαιο?
    αυτο ειναι τα τεκμηρια και ποιο λιανα δεν μπορω να το κανω...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 12-09-13 στις 00:31

5. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

ghost-rider (12-09-13), Ptboul (12-09-13)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα πλήρωνες την διαφορά τεκμήρια-εισόδημα και θα το κυκλοφορούσες. Μα αυτός δεν ηταν-είναι και ο σκοπός τους ? Να μαζέψουν χρήμα με οποιοδήποτε τρόπο ? Και οι "ίδιοι" γνωρίζουν οτι είναι παράλογα τα τεκμήρια αλλα δεν τους απασχολεί την δεδομένη χρονική στιγμή.
    Υπερφορολογούν ,και το ξέρουν, αυτοκίνητα και ακίνητα και αντε το αμαξι το πουλας. Το σπίτι ,το οικόπεδο, το χωράφι ΤΙ το κανεις ?
    Και για να κλείσω συμφωνώ και εγω να υπάρχουν τεκμήρια απο την στιγμή που αδυνατούν να ελενξουν την φοροδιαφυγή αλλα όχι και ετσι...οχι και ετσι !
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantinos E60 : 12-09-13 στις 01:11

7. The Following User Says Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

Nino (12-09-13)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων

Αλεξη για να σου απαντησω μιας και ρωτησες. Φυσικα και δεν ειναι δικαιο, για αυτο και εγω υποστηριζω το οτι δεν θα επρεπε να υπαρχουν τα τεκμηρια στα αυτοκινητα!
    Το ποσο που δαπαναται για το αυτοκινητο εξαρταται κυριως απο την χρηση, ακομα και για δυο ιδια αυτοκινητα οπως στο παραδειγμα που ανεφερες, οποτε για να εχουμε ενα δικαιο συστημα θα πρεπει να βασιζεται κυριως στην χρηση και οχι στην κατοχη.
    Το αυτοκινητο δεν ειναι πισινα η σπιτι για να μπορεις να υπολογιζεις ενα παγιο εξοδο συντηρησης τον χρονο και να εισαι κατι τι αντικειμενικος. Αμα κολυμπαω περισσοτερο η κοιμαμαι πιο πολλες ωρες μεσα στο σπιτι, αυξανω τα εξοδα του?
    Το αυτοκινητο ομως οταν το κινω και γραφω χιλιομετρα αυξανω τα εξοδα του, κατα πολυ μαλιστα. Καποιοι εδω κανουν το λαθος και τα συγκρινουν, δεν ειναι ομως ετσι τα πραγματα.
    Το αν θα επρεπε να υπαρχουν τεκμηρια γενικοτερα ειναι ενα αλλο θεμα, η συζητηση μας ειναι για τα αυτοκινητα και τα τεκμηρια σε αυτα, και ειμαι καθετος και αντιθετος οσον αφορα την υπαρξη τους στα αυτοκινητα για τους λογους που ανεφερα.

Και για να κλεισω, στο παραδειγμα σου, αν ο υπολογισμος βασιζοταν στην χρηση ο Βαγγελης θα επρεπε να πληρωσει παραπανω σε σχεση με εσενα που δεν το κινεις σχεδον καθολου. Πως σου φαινεται αυτο? Δικαιο? Αυτο δηλαδη που θα επρεπε να ισχυει και που δεν μπορει να εφαρμοστει τωρα λογω των τεκμηριων

9. The Following 2 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

alexm (13-09-13), chrisgiapz3 (15-09-13)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    για αυτο και εγω υποστηριζω το οτι δεν θα επρεπε να υπαρχουν τα τεκμηρια στα αυτοκινητα!
    Το ποσο που δαπαναται για το αυτοκινητο εξαρταται κυριως απο την χρηση
    Συμφωνώ...!! +10000

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λογικός φόρος δεν υπάρχει. Τουλάχιστο να είναι λογικός για όλους, δεν υπάρχει περίπτωση.
    Φορολογούν ότι θυμούνται, απλά για να μαζέψουν χρήματα να πληρώσουν τα έξοδα του κράτους.

12. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

Panos 316T (12-09-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP