Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 690

Θέμα: Καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.. ...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή

Konstantine εχω παει στο Εκο στο δρομο που λες αλλα δεν ξερω απο πλυσιμο το κανε.Επισης ειναι μακρια για ορισμενους και επειδη λενε πολλοι για βενζιναδικα να τονισω πως σκοπος του καφε ειναι ο καφες και οχι το πλυσιμο? Ο καθενας πριν η μετα τον καφε μπορει να πλυθει στο βενζιναδικο η πλυντηριο της αρεσκειας του...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
    Την Δημοκρατία δεν την δικαιούμαστε, πρέπει να την αξίζουμε!

https://www.youtube.com/watch?v=wasYNNfnfVE

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το πράγμα έχει καταντήσει μεσανατολικό...και είναι βλακεία! Το σίγουρο είναι πως το Shell βόλευε και πηγαίναμε εκεί ΚΑΘΕ Σάββατο επι 4 σχεδόν χρόνια...Προσωπικά πιστεύω πως καλό είναι να ξαναγίνει το σημείο συνάντησης μιας και αυτό ξέρουν όλοι..απλά εγώ δεν μπορώ να ξαναπάω, ας πούμε πως δεν το επιτρέπει ο εγωισμός μου..το ίδιο μάλλον και ο Τεο..Είναι κρίμα για 2 άτομα να ''χαλιούνται'' 20-30..ένας καφές είναι..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

3. The Following User Says Thank You to pilot For This Useful Post:

giannis_compact (09-09-13)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michaelp900 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Konstantine εχω παει στο Εκο στο δρομο που λες αλλα δεν ξερω απο πλυσιμο το κανε.Επισης ειναι μακρια για ορισμενους και επειδη λενε πολλοι για βενζιναδικα να τονισω πως σκοπος του καφε ειναι ο καφες και οχι το πλυσιμο? Ο καθενας πριν η μετα τον καφε μπορει να πλυθει στο βενζιναδικο η πλυντηριο της αρεσκειας του...

Μακριά για ποιους? Ο Βαγγέλης ήδη κάνει 70 χλμ πάνε έλα τα Σάββατα ο άνθρωπος και πάρα πολλές φορές και μεσοβδόμαδα που επίσης πίνουμε καφέ στην Κρήνη! Εγώ προσωπικά και όσοι είναι τακτικοί δεν μας πείραξαν ποτέ τα χλμ, εξάλλου στην Θεσσαλονίκη τίποτε δεν είναι ουσιαστικά ''μακριά''..δεν ζούμε στην Ν.Υορκη! Εχω πάει στον καφέ ενώ ήμουν στο χωριό..100 πάνε έλα μόνο και μόνο για την παρέα, πολλές φόρες μάλιστα..

Και,εντελώς φιλικά, πόσες φορές μας έχεις τιμήσει τα τελευταία 4 χρόνια που ΚΑΘΕ Σάββατο χειμώνα καλοκαίρι ήμασταν στο βενζινάδικο?
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

5. The Following 2 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

Konstantinos E60 (10-09-13), Thomelef (09-09-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακριά για ποιους? Ο Βαγγέλης ήδη κάνει 70 χλμ πάνε έλα τα Σάββατα ο άνθρωπος και πάρα πολλές φορές και μεσοβδόμαδα που επίσης πίνουμε καφέ στην Κρήνη! Εγώ προσωπικά και όσοι είναι τακτικοί δεν μας πείραξαν ποτέ τα χλμ, εξάλλου στην Θεσσαλονίκη τίποτε δεν είναι ουσιαστικά ''μακριά''..δεν ζούμε στην Ν.Υορκη! Εχω πάει στον καφέ ενώ ήμουν στο χωριό..100 πάνε έλα μόνο και μόνο για την παρέα, πολλές φόρες μάλιστα..

Και,εντελώς φιλικά, πόσες φορές μας έχεις τιμήσει τα τελευταία 4 χρόνια που ΚΑΘΕ Σάββατο χειμώνα καλοκαίρι ήμασταν στο βενζινάδικο?
    Γιωργο στο forum ειμαι εδω και 3.5 χρονια σχεδον.Ηρθα 2-3 φορες στον καφε στο Shell και στο meatwars πανω στο Χορτιατη.Η αληθεια ειναι πως δεν ερχομουν οχι επειδη δεν μου αρεσει το κλιμα (αλλιως δεν θα πατουσα μετα την πρωτη φορα), λιγο το οτι δεν εμπαινα συχνα και συν τοις αλλοις δεν ειχα χρονο για τιποτα σε σημειο να μην βγαινω ουτε εγω ο ιδιος.Επειδη ομως θελω πλεον να εχω ενεργο ρολο στο forum χωρις απλα την συμμετοχη μου πισω απο ενα pc οφειλω να πω την γνωμη μου.Τεσπα....οσο για το Shell και το les amis θα συμφωνησω μαζι σου εν αντιθεση με τα βενζιναδικα στο δρομο πανοραματος-Θερμης.Εριξα και εγω καποιες ιδεες οσο αφορα για τα μερη.Αν καποιο απο αυτα σας αρεσει μπορουμε να το δοκιμασουμε.

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

το θέμα είναι τι θέλουν οι πολλοί, και οι πολλοί θέλουν το Shell γιατί βολεύει απ'όλες τις απόψεις και σε μένα αρέσει πολύ και χαλάστηκα με την όλη φάση, αλλά δεν έχω το δικαίωμα να χαλάω τον ''θεσμό'' αυτό..καλό είναι λοιπόν να ξαναγίνει εκεί ο καθιερωμένος καφές..

8. The Following User Says Thank You to pilot For This Useful Post:

gant (09-09-13)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michaelp900 Εμφάνιση μηνυμάτων

Μιχαλη λες οτι ειναι μακριά αλλα ειναι 6 χλμ η απόσταση απο το Shell στην Μαρίνου Αντύπα που τόσα χρόνια γινοταν ο καφές ! Για 6 χλμ δεν νομίζω να κολλάει κανείς !!!
    Σίγουρα ο σκοπός δεν είναι το πλύσιμο αλλα πολλοί θέλουν να το συνδυάσουν και μην ξεχνάμε οτι όταν μαζευονται 15-20 άτομα το πάρκινγκ είναι θέμα μεγάλο.
    Οπως και να εχει εγω έκανα μια πρόταση που πιστευω οτι βολευει τα γούστα τον περισσοτέρων μιας και οι δικές μου εμφανίσεις είναι σπάνιες.

10. The Following 2 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

michaelp900 (11-09-13), pilot (10-09-13)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εννοείται ρε Κώστα να πας να δεις τι παίζει αν δεν σου κάνει κόπο..

θα είμαστε και ποιο κοντά στην ''πίστα''....χαχαχαχαχχ

12. The Following 2 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

Leonidas_E39 (10-09-13), Tsik.D. (10-09-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP