-
Μόλις έβαλα 18αρια μαμα ... Με κατι πάλαι continental ...
Εντυπώσεις ... So far απο σύντομη χρήση...
Θετικές : άνεση super. Περνάς απο λακκούβες και εξογκωματα σαν να έχεις golf ! Εκπληκτικό για τέτοιου είδους αυτοκίνητο ! 
Μου φαίνεται κάπως πιο ζωντανό το πίσω μέρος... Σα να φεύγει πιο εύκολα... Βέβαια μπορεί να φταίει και η παλαιότητα των ελαστικών.
Αρνητικές : μια αρχική υποψία υπόστροφης. Μπορει να φταίει και πάλι η ηλικία των ελαστικών. Το τιμόνι... Εχασε αρκετά. Δεν μπορει να είμαι τόσο ειδικός, αλλα η διάφορα ήταν μεγάλη. Στην αρχή νόμισα ότι κάποιο ελαστικό δεν είχε αρκετό αέρα...
. Επίσης στο ξεκίνημα της μπάντας , κάποιες φορές νιώθω το λάστιχο να μαγουλιαζει, και μετα στην επαναφορά νιώθω το αυτοκίνητο να ταλαντωνεται αρκετά. ( φοράω και μαμα ανάρτηση )
Μπορει να έχω γίνει περίεργος αρκετά, μιας και δυόμισι ότι έχω γίνει τόσο ειδικός...
Θα δούμε ένα καιρώ... Δεν έχω περάσει ακόμα και απο Νεάπολη.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 08-09-13 στις 18:38
-
The Following 11 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:
A8hnaios (10-09-13), aristent (08-09-13), Bazil Van Sinner (08-09-13), chrisgiapz3 (10-09-13), giannis_compact (08-09-13), Kostas_1 (08-09-13), nikos valvetronic (08-09-13), pilot (08-09-13), soc12r (10-09-13), Thomelef (09-09-13), zaharias (09-09-13)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP