με τη σημερινη διαφορα λιρας-ευρω ειναι στα 600ε περιπου αγορα εκει + οσα παει τα μεταφορικα.
με τη σημερινη διαφορα λιρας-ευρω ειναι στα 600ε περιπου αγορα εκει + οσα παει τα μεταφορικα.
λοιπον το iphone κατεφθασε το πρωϊ στο ταχυδρομειο...
μολις το πηρα στα χερια μου! ο ανθρωπος αψογος! (με τις αγορες μεσω ιντερνετ ποτε δεν ξερεις...)
περισσοτερες εντυπωσεις και φωτο, αυριο...
Σε δικό του θρεντ παρακαλώ.
Έχω μάθει ότι το στέλνουν και με ειδικό μαχαίρι για να κοψεις ένα δάχτυλο από το χέρι.
Για να μην ενοχλεί το δάχτυλο στο σήμα.
Kostas_1 (13-08-10)
Αν μας πέσει το iphone στο νερό τι κάνουμε?????
Εδώ είναι η απάντηση :
https://www.iphonehellas.gr/20243/ip...ge/#more-20243
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ενας πινακας τιμων στις χωρες που εχει ηδη κυκλοφορησει το τεσσαρι.
Η χώρα με τις ακριβότερες τιμές διάθεσης του iPhone 4 και του νέου iPhone 3GS 8GB είναι η γειτονική μας Ιταλία (ΦΠΑ 20%):
- 539¤ για το iPhone 3GS 8GB
- 659¤ για το iPhone 4 16GB
- 779¤ για το iPhone 4 32GB
Ο ΦΠΑ δεν αποτελεί από μόνος του παράγοντα υψηλής τιμολόγησης. Ιρλανδία (ΦΠΑ 21%), Φιλανδία (ΦΠΑ 23%) , Νορβηγία (ΦΠΑ 25%), Σουηδία (ΦΠΑ 25%) και Δανία (ΦΠΑ 25%) παρουσιάζουν φθηνότερες τιμές πώλησης από την Ιταλία.
Η χώρα με την φθηνότερη τιμή πώλησης του iPhone 4, μέχρι αυτή τη στιγμή, είναι το Χονγκ Κονγκ (ΦΠΑ 5%):
- 406¤ για το iPhone 3GS 8GB
- 496¤ για το iPhone 4 16GB
- 585¤ για το iPhone 4 32GB
Η διαφορά των τιμών διάθεσης μεταξύ του Χονγκ Κονκ και της Ιταλίας κυμαίνεται από 133¤ εώς 194¤ (!!)
Στην Ευρώπη, την καλύτερη τιμή διάθεσης των νέων μοντέλων την εντοπίζουμε στην Ελβετία (ΦΠΑ 7.6%):
- 462¤ για το iPhone 3GS 8GB
- 565¤ για το iPhone 4 16GB
- 660¤ για το iPhone 4 32GB
πηγη: https://www.iphonehellas.gr/19863/ip...es-comparison/
η πληροφορια αυτη εχει ξαναμπει κι αλλες φορες στο παρον θεμα χρηστο...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 17-08-10 στις 10:45 Αιτία: αναφορα πηγης
ηθελα να το γραψω αντωνη μου.
το 659 της Ιταλιας μου φανταζει ονειρικο πραγματικα.Φοβαμαι μη γινει 700.
Απλα απο οτι εχω δει και πρεπει να εχει υποθει και απο το σταθη αν θυμαμαι καλα, οι παροχοι αποφασισαν να κατεβουν απο τα καλαμια που ανεβαιναν τοσα χρονια και να δωσουν πιο βαρβατες επιδοτησεις για να προσελκυσουν κοσμο να το αποκτησει.
Τα περιπου 700 που ζητανε ειναι ενας μισθος για πολλους.
Ατομα που εχω ερθει σε επαφη απο την εταιρια που με φιλοξενει σχεδον ολα μου τα χρονια μου ειπαν οτι υπολογιζουν οτι απο περιπου 250 μεχρι 450! ευρω βοηθεια ακομα κ σε συνδρομιτες που επιθυμουν ανανεωση.
Για να δουμε.......