Κουκλί ....
(αλλά, φάτε μάτια.... ψάρια !!!!)![]()
Κουκλί ....
(αλλά, φάτε μάτια.... ψάρια !!!!)![]()
I think........i'm in love.....![]()
Χωρίς, σε καμία περίπτωση, να τη θεωρώ άσχημη, πιστεύω ότι μοιάζει υπέρ το δέον με την F10 και αυτό δεν είναι καλό (τουλάχιστον για εμένα), αφού πάντα οι bmw απείχαν σχεδιαστικά αρκετά μεταξύ τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχαναν την εταιρική τους ταυτότητα, αφού τα νεφρά, οι ακμές κλπ ήταν πάντα εκεί. Απλά, υπήρχε μεγαλύτερη ποικιλία και πρωτοτυπία. Φοβάμαι λοιπόν μην υιοθετήσει η εταιρεία μας το μοντέλο της audi (όπου από το Α4 μέχρι το Α8, αυτό που αλλάζει κυρίως είναι το μήκος και το φάρδος το αμαξώματος), κάτι που δεν της αρμόζει, κυρίως αν σκεφτούμε πόσο ξεχωριστά και ιδιαίτερα μοντέλα παρήγαγε τόσα χρόνια. Επίσης, δε μου αρέσει και ο μπροστά προφυλακτήρας, αφού μου κάνει σαν να έχει κενό.
Κατά τα άλλα, μια χαρά είναι εμφανισιακά, χωρίς να διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας και μοναδικότητας μεν, αλλά με καθαρές και κομψές γραμμές δε.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
aristent (10-04-10)
Ειδα περνωντας απο το περιπτερο σε ενα περιοδικο πως ετοιμαζουν την καινουργια.
Εχετε καμμια πληροφορια να μοιραστειτε;
Κατι εγραφε για ισχυροτερους κινητηρες.
Anyone?
Anybody? Bueller?BUELLER?
Aυτό που ξέρω όσον αφορά στους κινητήρες, είναι ότι οι βασικές εκδόσεις θα εξοπλίζονται με 3κύλινδρους τούρμπο 130 και 170 ίππων περίπου και θα υπάρχει και δίλιτρος 4κύλινδρος τούρμπο με 220 περίπου άλογα. Ο μόνος ατμοσφαιρικός θα είναι μάλλον ο 6κύλινδρος των 270 ίππων της 330. Επίσης, ακούγεται ότι θα υπάρξει και υβριδική έκδοση. Φυσικά, τίποταε από όλα αυτά δεν είναι σίγουρο, μόνο πληροφορίες.
Αυτά απο'μένα..over and out!
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
εγω αυτο που ξερω ειναι πως θα εχει τετρακυλινδρες εκδοσεις 1.6 λιτρων 136 ιππων και 177 και οι 2 με turbo. αμεσως μετα θα παμε στην διλιτρη παλι turbo με 220 ιππους και πολυ περισοοτερους η επομενη που δεν θυμαμαι τωρα
Οριστε μια φωτογραφια απτην νεα 3αρα, και ριχτε και μια ματια σαυτο εδω το site.Καντε πρωτα μια μεταφραση...!
Αν οντως αυτο ειναι το τελικο σχεδιο για την νεα 3αρα, ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ...! καθε περσι και καλυτερα για την bmw...!!Προσωπικη αποψη παντα!
https://www.worldcarfans.com/1090805...details-emerge
![]()