εχεις δικιο τα εγραψα οπως τα βλεπω εγω και οχι οπως πρεπει να τα δειτε εσεις τα πραγματα.. το ασυρματο δεν δουλευει πλεον, το λαμπακι αναβει ομως στο κλειδι... ουτε ανοιγει ουτε κλεινει. το αυτοκινητο πλεον ανοιγο-κλεινει μονο απο το πορτ μπαγκαζ λογω του οτι και η κλειδαρια της πορτας παρεδωσε πνευμα απο καιρο τωρα..
ετσι την κοβω την δουλεια λεω !! απλα εαν ειναι κατι που μπορει και να εχω την δυνατοτητα να το επισκευασω μονος γιατι να μην το δοκιμασω ??δεν ειμαστε και κουλαδια![]()
οχι ρε φιλε, σε μπερδεψα και εσενα τελικα οχι μον τον sharky... στην πορτα η κλειδαρια εχει θεμα οχι το κλειδωμα, απλα το κλειδι δεν γυριζει και σκαλωνει... αυτο μαλλον μυλος ειναι.. το προβλημα μου ειναι το ασυρματο απο το κλεδι που ανοιγοκλεινει το αυτοκινητο.. γιατι το λαμπακι αναβει απο το κλειδι αλλα δεν ξεκλειδωνει το αμαξι ουτε αναβει τα φωτα μεσα με την εντολη του κλεδιου !! κανονικα επρεπε να αλλαξω πρωτα μπαταρια στο κλειδι και μετα να γκρινιαξω για το αμαξι αλλα επειδη αναβει το λαμπακι παιρνω πρωτα ιδεες γιατι τι μπορει να ειναι !!!

Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
Απάντηση με παράθεση