Στον Πλατωνα.
Στον Πλατωνα.
Aπλά και συνοπτικά, αυτή είναι η πραγματικότητα.
Όταν ο Μιχάλης χρησιμοποιούσε τα κορυφαία προϊόντα του είδους, κάποιοι άλλοι "μετρ" υποτίθεται του είδους μιλούσαν για γυάλισμα 5-6 επιπέδων (αστεία πράγματα), αποτελέσματα σίγουρα όχι κορυφαία κατα κανόνα και χρεώσεις εξωπραγματικές (και μάλιστα χρησιμοποιώντας προϊόντα τύπου 3Μ που χρησιμοποιούν κυρίως οι φαναρτζήδες, όχι οι σοβαροί detailers, και είναι απ'τα πλέον μέτρια και φτηνά του χώρου) .
Όσοι ασχολούμαστε, έστω και ερασιτεχνικά, με το χώρο, τα ξέραμε αυτά, αλλά δεν βαριέσαι, καλή καρδιά.
Έτσι κι αλλιώς στις δουλειές αυτές το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του, οπότε ό,τι και να λέμε εμείς το καλό (και το κακό) πράγμα φαίνεται.
Επίσης, και ο Πλάτωνας φαίνεται ότι κάνει πραγματικά καλή δουλειά, οπότε θα συνιστούσα στο φίλο να περάσει κι απ'τους 2 αυτούς επαγγελματίες και οποιος τον καλύψει περισσότερο να του αφήσει το αμάξι του.
Η δουλειά θα είναι εγγυημένα καλή.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
aristent (03-09-13), BILL007 (03-09-13), bill_m3 (03-09-13), bimmerm (04-09-13), chrisgiapz3 (11-09-13), m-power_01 (03-09-13), ntinos (03-09-13), Ptboul (03-09-13)
Αυτο που γραφουνε τα παιδια συμβαινει με ολα τα καταστηματα,καποιοι ευχαριστημενοι καποιοι οχι τοσο ευχαριστημενοι.
Εγω εκανα διαφορες δουλειες στον Κωστα,γυαλισα το Μ3 Ε46 μου-καταπληκτικη δουλεια εχω παμπολλες φωτος και ο αδερφος μου πηγε για επιδιορθωση την SLK του που ειχε για ενα διαστημα απο γρατζουνια στην πορτα του οδηγου.
Το ματι μου θελω να πιστευω δεν ειναι τυχαιο και παρολαυτα δεν μπορουσα να δω τιποτα.
Οταν την πουλησαμε η ΕΠΙΣΗΜΗ αντιπροσωπεια που το πηγαμε για ελεγχο δεν βρηκε ΠΟΤΕ καν σβησινο ή βαψιμο.
Οταν πηραμε προκαταβολη με τον αδερφο μου του ειπαμε οτι η πορτα εχει επιδιορθωση και δεν το πιστευε.
Να σημειωσουμε οτι ο Κωστας δουλευε και με την GENESIS κατα διαστηματα.
Αλλα οπως ειπα καποιοι ειναι ευχαριστημενοι και καποιοι δυσσαρεστημενοι.
insane in the ///Midbrain
Ptboul (03-09-13)
Δεν το συνεχίζω επί της ουσίας, αλλά πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε από ένα φόρουμ.
Αν βγω και κάνω παράπονα για κάποιο μαγαζί και μπει ο μαγαζάτορας ή οι φίλοι του και γίνει χαμός, τότε θα σβηστούνε όλα γιατί δυσφημίζω την επιχείρηση και μπορεί το φόρουμ να βρει μπελά.
Αν το μαγαζί έχει κλείσει, πάλι δεν μου επιτρέπεται γιατί δεν έχει νόημα...
Κάτι δεν κατανοώ...
Απλά όταν συμβαίνει αυτό που λέει ο fanisk, αυτό που λέει ο sheriff για την απόδειξη, σε συνδυασμό με συζητήσεις με άλλα μέλη, το να βγαίνει ο κάθε ένας και να κράζει τα πάντα, από detailers άλλους μέχρι για το πως φτάσαμε ως χώρα εδώ(ενώ πχ έκοβε μόνο το 20% των αποδείξεων) εμένα μου φαίνεται πολύ υποκριτικό...Αν και η τελευταία παρατήρησή μου ταιριάζει περισσότερο ως σχόλιο σε άλλο θέμα που είχε γίνει χαμός και κάποιοι φύγανε για μπάνια![]()
bimmerm (04-09-13), Bitz (03-09-13), chrisgiapz3 (11-09-13), Dr. Yamastura (03-09-13), Driver M (03-09-13), jannisa (03-09-13), jkourkoulis (03-09-13), Konstantinos E60 (03-09-13), Moufas E46 (03-09-13), ntinos (03-09-13), Ptboul (03-09-13), strof (28-10-13)
Δεν μπορω να εχω αποψη για αλλα φορουμ, ουτε για αλλους χρηστες, για το δικο μας ομως και το τι προσωπικα θελω απο αυτο, ειναι ξεκαθαρο!!!
Θελω και....
Ειμαστε μια ζεστη παρεα που μοιραζετε κοινες ανησυχιες και προβληματισμους για θεματα αυτοκινησης και ποιο συγκεκρινα της αγαπημενης μας BMW.
Ειμαστε μια ζεστη παρεα που τα μελη της ειναι προθυμα να βοηθησουν (στο μετρο που μπορει ο καθενας), σε οποιαδηποτε απορια ή προβλημα που μπορει να προκυψει στο αυτοκινητο του καθε μελους.
Ειμαστε μια ζεστη παρεα που μοιραζετε τις αγωνιες - ανησυχιες για το αυριο εμας και των παιδιων μας.
Ειμαστε μια ζεστη παρεα ανθρωπων απο διαφορα μερη της Ελλαδας και οχι μονο..., που αρκετες φορες τον χρονο μηδενιζουν την ιντερνετικη.... αποσταση, ακομα και σε αυτη δυσκολη οικονομικη συγκυρια!!!
Ειμαστε μια ζεστη παρεα ανθρωπων με διαφορετικες αποψεις, που μπορει ομως να συνυπαρχει μεσα απο τον διαλογο και να ξεπερναει τις οποιες αντιπαραθεσεις κανοντας χρηση της αλληλοεκτιμησης και του αλληλοσεβασμου προς τον απεναντι....
Αυτα σε γενικες γραμμες κατα την αποψη μου ειναι το bmwfans.gr και μεσα απο αυτο εχουν δημιουργηθει προσωπικες φιλιες μεταξυ μελων, οι οποιες μαλιστα εχουν την ταση να διευρυνονται και να γινονται ποιο δυνατες με το περασμα του χρονου!!!
Για το θεμα του γυαλισματος....., θεωρω πως οτι και να λεγεται τωρα ειναι ανευ ουσιας, η συγκεκριμενη επιχειριση που αναφερεσαι δεν υφισταται πια και δεν μπορει πλεον κανεις μας να την βοηθησει να βελτιωσει στις οποιες αδυναμιες μπορει να ειχε......![]()
Ας αποφασισουμε ομως τι τελικα θελουμε απο τα φορουμς. Θελουμε μονο ενημερωση? Θελουμε να βρισκουμε το καλυτερο VFM? Θελουμε να μη τη παταμε απο κακες δουλειες? Θελουμε μονο κοψιδια και ευχαριστες συζητησεις? Και αλλοι εχουν σχολιαστει εδω μεσα και δεν μπορουν να απαντησουν, αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να γραψουν τα παραπονα τους οσοι εχουν, και αν αφησουν και τα στοιχεια τους στη ομαδα του fans ακομη καλυτερα.
Ειναι σαν καποιος απο εδω να εχει ταβερνα, να τρωμε βαρβατη δηλητηριαση και να μη το λεμε επειδη απλα ειναι μελος.
Καλες και κακες μερες εχουν ολοι, ας μας πει ομως ο Sheriff και οποιος αλλος εχει παραπονο τι εγινε τελικα, βρηκαν τα στραβα και τα καταπιαν ή το ειπαν στο Monsta? Και αν το ειπαν, διορθωσε τη κακη δουλεια ή οχι? Να θυμησω την περιπτωση μου με το Φλασκη οπου σε "κακη μερα" εχασα 3.000+ ευρω και πολυ καιρο σε τρεξιμο. Επρεπε να μη το αναφερω καν? Ο Χρηστος φερθηκε σωστα, αναγνωρισε το λαθος του σε μια κακη μερα, πηρα τα χρηματα μου πισω και συνεχιζω να πηγαινω γιατι ολα ειναι μια χαρα.
![]()
bimmerm (04-09-13), chrisgiapz3 (11-09-13), dark knight (03-09-13), kapamaru1 (03-09-13), Lambros46 (03-09-13), Ptboul (04-09-13)
Φααααν νταξ ... οι πιο πολλοι ξερουν αλλα
περασμενα ξεχασμενα παμε για αλλα .
Δεν αξιζει να ασχοληθεις αλλο
προτεινω να πεσει κραξιμο για αυτον που θα παει ο Ντινος και αποδεδειγμενα δεν του γινει η δουλεια![]()
τούρμπο και πράσινα άλογα
Η ουσία είναι ότι ο Πλάτων και ο swell είναι άριστοι επαγγελματίες.
Τον πρώτον τον έχω γνωρίσει, για τον δεύτερο έχω ακούσει τα καλύτερα από πολύ ψείρες.
Θα μείνεις ευχαριστημένος όπου και να πας.
ntinos (03-09-13), Ptboul (04-09-13), Vassilis ///M (03-09-13)
Δεν εχει νοημα να αξιολογηθει η δουλεια καποιου, μιας και δεν την κανει πια. Αν επρεπε να γινει, ας γινοταν τοτε ...
Για να μεινω on topic, ας εχουμε υποψιν μας οτι οι λεκεδες φευγουν δυσκολα, οπότε ας μην λερωνουμε (αλληγορικα, μην παρεξηγηθω) τοσο ευκολα τους αλλους, πολλω δε μαλλον οταν δεν μπορουν να παρουν θεση....
Δεν το παιζω, ουτε ειμαι αυστηρος, ουτε και κανω μαθήματα σε κανέναν.
Ο καθενας μας κρίνεται.....
====================
Λεω να παω την κορσαρα στο swell και βλεπουμε. Αμα μου καλαρεσει το αποτελεσμα, θα τις ριψω και ενα ζαντολαστιχο ναουμ, να ακουσω τον Πανο....
Να μην ανοιξω λετε αλλο νημα τοτε, μεγαλη καταχραση θα κανω στο bmwfans....![]()