Ας σταματήσει εδώ αυτό, δεν μπορεί να απαντήσει και δεν είναι σωστό!!!
![]()
![]()
![]()
Ας σταματήσει εδώ αυτό, δεν μπορεί να απαντήσει και δεν είναι σωστό!!!
![]()
![]()
![]()
alexm (03-09-13), Bazil Van Sinner (03-09-13), BILL007 (03-09-13), deepBLUE (03-09-13), kostas 325 (03-09-13), Kostas_1 (03-09-13), Leonidas_E39 (03-09-13), PANOS-E60 (03-09-13), Ptboul (03-09-13)
Στον Πλατωνα.
Αυτο που γραφουνε τα παιδια συμβαινει με ολα τα καταστηματα,καποιοι ευχαριστημενοι καποιοι οχι τοσο ευχαριστημενοι.
Εγω εκανα διαφορες δουλειες στον Κωστα,γυαλισα το Μ3 Ε46 μου-καταπληκτικη δουλεια εχω παμπολλες φωτος και ο αδερφος μου πηγε για επιδιορθωση την SLK του που ειχε για ενα διαστημα απο γρατζουνια στην πορτα του οδηγου.
Το ματι μου θελω να πιστευω δεν ειναι τυχαιο και παρολαυτα δεν μπορουσα να δω τιποτα.
Οταν την πουλησαμε η ΕΠΙΣΗΜΗ αντιπροσωπεια που το πηγαμε για ελεγχο δεν βρηκε ΠΟΤΕ καν σβησινο ή βαψιμο.
Οταν πηραμε προκαταβολη με τον αδερφο μου του ειπαμε οτι η πορτα εχει επιδιορθωση και δεν το πιστευε.
Να σημειωσουμε οτι ο Κωστας δουλευε και με την GENESIS κατα διαστηματα.
Αλλα οπως ειπα καποιοι ειναι ευχαριστημενοι και καποιοι δυσσαρεστημενοι.
insane in the ///Midbrain
Ptboul (03-09-13)
Ας αποφασισουμε ομως τι τελικα θελουμε απο τα φορουμς. Θελουμε μονο ενημερωση? Θελουμε να βρισκουμε το καλυτερο VFM? Θελουμε να μη τη παταμε απο κακες δουλειες? Θελουμε μονο κοψιδια και ευχαριστες συζητησεις? Και αλλοι εχουν σχολιαστει εδω μεσα και δεν μπορουν να απαντησουν, αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να γραψουν τα παραπονα τους οσοι εχουν, και αν αφησουν και τα στοιχεια τους στη ομαδα του fans ακομη καλυτερα.
Ειναι σαν καποιος απο εδω να εχει ταβερνα, να τρωμε βαρβατη δηλητηριαση και να μη το λεμε επειδη απλα ειναι μελος.
Καλες και κακες μερες εχουν ολοι, ας μας πει ομως ο Sheriff και οποιος αλλος εχει παραπονο τι εγινε τελικα, βρηκαν τα στραβα και τα καταπιαν ή το ειπαν στο Monsta? Και αν το ειπαν, διορθωσε τη κακη δουλεια ή οχι? Να θυμησω την περιπτωση μου με το Φλασκη οπου σε "κακη μερα" εχασα 3.000+ ευρω και πολυ καιρο σε τρεξιμο. Επρεπε να μη το αναφερω καν? Ο Χρηστος φερθηκε σωστα, αναγνωρισε το λαθος του σε μια κακη μερα, πηρα τα χρηματα μου πισω και συνεχιζω να πηγαινω γιατι ολα ειναι μια χαρα.
![]()
bimmerm (04-09-13), chrisgiapz3 (11-09-13), dark knight (03-09-13), kapamaru1 (03-09-13), Lambros46 (03-09-13), Ptboul (04-09-13)