Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Οταν μιλαμε για αμερικανικο, τουλαχιστο για μενα, αυτο που παραγκωνιζει τα παντα ειναι το GT40. Αλλο πραμα ρε παιδι μου. Εκεινο μαλιστα... Έχει ένας γνωστός μου στις Σέρρες τέτοιο
Thomelef (02-09-13)
Αρχικό μήνυμα απο Harisp Έχει ένας γνωστός μου στις Σέρρες τέτοιο Πλακα κανεις. Εγω νομιζα οτι εδω δεν υπαρχει κανενα... Πως γινεται να κανονιστει κανας καφες ρε φιλε???δεν εχει τυχει ποτε μου να δω αοο κοντα και πραγματικα θα το ηθελα... Ειδικοτερα αν μπορει ο φιλος σου να μας κανει και καμμια βολτα, θα ηταν ονειρο...
sympether with chiefτης _________________________________________________ ///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Πλακα κανεις. Εγω νομιζα οτι εδω δεν υπαρχει κανενα... Πως γινεται να κανονιστει κανας καφες ρε φιλε???δεν εχει τυχει ποτε μου να δω αοο κοντα και πραγματικα θα το ηθελα... Ειδικοτερα αν μπορει ο φιλος σου να μας κανει και καμμια βολτα, θα ηταν ονειρο... Για να μην νομίζετε ότι λέω @@ριες
Bazil Van Sinner (02-09-13), Leonidas_E39 (06-09-13), pilot (03-09-13), Thomelef (02-09-13)
Κανονισμός του Φόρουμ