Εάν το κυνηγήσεις θα σε κυνηγήσει !!!!!!!!!!Κ αλημέρα και καλό ΜΗΝΑ!!!!
Εάν το κυνηγήσεις θα σε κυνηγήσει !!!!!!!!!!Κ αλημέρα και καλό ΜΗΝΑ!!!!
katsaraios (08-09-13)
Συμφωνώ με αυτό που λέει ο φίλος για το ότι μιλάμε πλέον για αυτοκίνητο πατημένης 10ετίας.
Ωστόσο επειδή εγω το δικό μου το πήρα κούτα θα σου πω ότι μέσα στην πρώτη 5ετία έβγαλε της παναγιάς τα μάτια! Παγούρι, αισθητήρα κατάληψης, 2 γρύλους στα παράθυρα και ένα σωρό άλλες βλακείες που δεν μπορώ να τις θυμηθώ τώρα γιατί έχουν περάσει χρόνια.
Για ένα αυτοκίνητο με τιμολόγιο αγοράς κοντά στα 30Κ ήταν απαράδεκτα όλα αυτά. Και επειδή ίσως κάποιος μιλήσει για χρήση, το αυτοκίνητο δεν έκανε τότε ούτε 10k το χρόνο.
Σε αυτοκίνητο κούτα 5 ετίαςτέτοιας αξίας, να βγαίνουν τέτοιες βλάβες και ένα σωρό άλλες που ξεχνάω αυτή τη στιγμή το θεωρώ απαράδεκτο.
Τα 46άρια για εμένα είναι μακράν τα αυτοκίνητα με τις περισσότερες βλάβες εκ εργοστασίου. Το παγούρι, 1 άνθρωπο που να έχει Ε46, δεν έχω ακούσει να μην το έχει αλλάξει έστω μια φορά, ανεξαρτήτως χρήσης!
Αυτό το περι κούτας, εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι ισχύει, γιατί είμαι απο μόνος μου εγώ και άλλοι τόσοι που είμαστε το αντιπαράδειγμα.
Κλείνοντας θα πω ότι το 46άρι σε γενικές γραμμές (στήσιμο, οδηγική αίσθηση) είναι και γ@μώ τα αυτοκίνητα και το look του απο τις ωραιότερες γραμμές στην αυτοκίνηση. Γι'αυτό άλλωστε και όσοι κάτοχοι έχουν 46άρι που το γουστάρουν και δεν το πουλάνε στην 2ετία, έχουν πληρώσει πάρα πολλά λεφτά στην σωστή συντήρηση και στις βλάβες.
Έτσι είναι άλλωστε, τα γούστα πληρώνονται![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 01-09-13 στις 10:16
Moufas E46 (01-09-13), vasilis e46 (01-09-13)