Σελίδα 16 από 84 ΠρώτηΠρώτη ... 614151617182666 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 151 έως 160 από 836

Θέμα: [E46] Γενικά προβλήματα

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Όσο με πωρώνει αυτό το αυτοκίνητο,
    όσο το χαμόγελο φτάνει μέχρι τα αφτιά κάθε πρωί που το βλέπω
    στο γκαράζ έτοιμο να μου κάνει το κάθε χατήρι.
    Άλλο τόσο με στεναχωρεί με τις βλάβες που έχει βγάλει.

Το επόμενο θα είναι κούτα και ας είναι καροτσάκι supermarket, τέλος.

Σάββατο σήμερα ημέρα μπαξιματων κ περιποίησης, ανοίγω κάπως να πλύνω το φίλτρο του αέρα και όλο το μηχανοστάσιο γεμάτο παραφλού.
    Έχει σκιστεί το ψυγείο αριστερά πάνω στο πλαστικό που πάει στο δοχείο διαστολής.

Γέμισμα με νερό βρύσης γιατί το δοχείο ήταν άδειο αλλά λαμπάκι Δεν αξιώθηκε να ανάψει και επιστροφή στο σπίτι, Δευτέρα πάμε για ψυγείο λοιπόν μεγείες μας!!!!

Sent from my M9 pro using Tapatalk 4

2. The Following 2 Users Say Thank You to wheelman For This Useful Post:

Bitz (01-09-13), katsaraios (08-09-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

το έχω πάθει και εγώ Λιάκο παλιότερα..
    Άλλο ένα κλασικό πρόβλημα δυστυχώς στα 46-άρια...
    Όταν είχα πάθει και γω την ίδια ζημιά κάποιος μου είχαν πει ότι μπορείς να το ψευτοκολλήσεις το πλαστικό (ημίμετρο) και όσο αντέξει....
    Αν θες να πάρεις καινούριο, υπολόγισε κανά 140-άρι γιούργια...
    Δυστυχώς η άτιμη η μπέμπα όσο όμορφη είναι και μας φτιάχνει τα γούστα, εύκολα μας τα χαλάει κι όλας....
    Μη μασάς, μέσα στο πρόγραμμα είναι... πλέον τα 46-άρια μας έχουν και τα χρονάκια τους... όλο και κάτι θα χαλάει...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tasos.kamv : 31-08-13 στις 22:51

4. The Following 2 Users Say Thank You to tasos.kamv For This Useful Post:

BILL007 (01-09-13), bill_m3 (01-09-13)

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tasos.kamv Εμφάνιση μηνυμάτων
    το έχω πάθει και εγώ Λιάκο παλιότερα..
    Άλλο ένα κλασικό πρόβλημα δυστυχώς στα 46-άρια...
    Όταν είχα πάθει και γω την ίδια ζημιά κάποιος μου είχαν πει ότι μπορείς να το ψευτοκολλήσεις το πλαστικό (ημίμετρο) και όσο αντέξει....
    Αν θες να πάρεις καινούριο, υπολόγισε κανά 140-άρι γιούργια...
    Δυστυχώς η άτιμη η μπέμπα όσο όμορφη είναι και μας φτιάχνει τα γούστα, εύκολα μας τα χαλάει κι όλας....
    Μη μασάς, μέσα στο πρόγραμμα είναι... πλέον τα 46-άρια μας έχουν και τα χρονάκια τους... όλο και κάτι θα χαλάει...
    Thx φίλος,
    Το ξέρω μωρέ αλλά είναι το γμτ, για αυτό είπα το επόμενο καινούργιο,
    τουλάχιστον να του έχω πιει εγώ το αίμα.

Edit
    Το σκέφτηκα κι εγώ για κόλλημα, αλλά μετά είναι ωρολογιακή βόμβα ρε φίλε δεν ξέρεις πότε θα ξανανοίξει και αν το πάθεις σε κάνα ταξίδι???
    Δεν αξίζει η ταλαιπωρία αφού τελικά θα πρέπει να αλλαχτεί.

Βρήκα behr σε αυτά τα λεφτά οπότε λέω να το βαλω

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη wheelman : 31-08-13 στις 23:06

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Sorry για το ενδεχόμενο offtopic,
    Χρειάστηκε να συμπληρώσω 1lt νερό και το λαμπάκι δεν είχε ανάψει.
    Ξέρουμε ποιος και που είναι ο υπεύθυνος αισθητήρας???
    Γιατί αν όπως υποψιάζομαι είναι το φλοτερ μέσα στο δοχείο διαστολής τότε μάλλον πρέπει να το αλλάξω και αυτό.

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κλασσικό πρόβλημα το παγούρι...Δυστυχώς... Άλλοι στις 100.000 έχει τύχει να αλλάξουν και 2 φαντάσου!

Περίεργο που έχασες τόσο νερό και δεν έβγαλε ένδειξη

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στο βιβλίο του κατασκευαστή λέει 1,5 λίτρο πρέπει να χάσει παιδιά.

9. The Following 5 Users Say Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

BILL007 (01-09-13), bill_m3 (01-09-13), nikos valvetronic (01-09-13), Panos 316T (13-09-13), wheelman (01-09-13)

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    1

Προεπιλογή

122.000 χιλιόμετρα και τα προβλήματα που έβγαλε είναι μέχρι στιγμής τα κλασσικά:
    - Γρύλος παραθύρου οδηγού και συνοδηγού
    - Πολλαπλασιαστές (3/4)
    - Αισθητήρας λ πρόσφατα
    - Μεμβράνη στο κάθισμα του συνοδηγού για τον αερόσακο

Θα συμφωνήσω με τον wheelman, το επόμενο αυτοκίνητο θα είναι του κουτιού κι ας είναι "λιγότερο αυτοκίνητο" απ' ότι μια πισωκίνητη BMW..

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παίδες διαφωνώ...
    Ένας πωλητής αυτοκινήτων που είχε πει κάποτε ότι καλό αμάξι είναι αυτό που αντέχει στο χρόνο και όχι πως δείχνει σαν καινούριο... μεγάλη κουβέντα...
    Τα 46-άρια πλέον είναι 10-ετίας + και τα περισσότερα έχουν πάνω από 200.000km στην πλάτη...
    Ανεξάρτητα αν οι περισσότεροι από εμάς τα βλέπουμε όμορφα με σπορ και διαχρονικό στυλ, δεν παύει ωστόσο να έχουν τα χρονάκια τους και αρκετά πλέον km στην καρότσα. Λογικό πλέον στον "ηλικιωμένο" (46-άρια) τη μια να πονάει το χέρι, τη μία το πόδι κτλ κτλ...
    Η σύγκριση θα είναι δίκαιη με άλλα οχήματα άλλων εταιρειών ίδιας ηλικίας και km... επίσης οι περισσότεροι από εμάς λόγω του "σπορ" χαρακτήρα των 46-αριών δεν τους φερόμαστε και ιδιαίτερα "τρυφερά"...
    Νομίζω οι βλάβες αυτές είναι δυστυχώς αναμενόμενες.

12. The Following 2 Users Say Thank You to tasos.kamv For This Useful Post:

katsaraios (08-09-13), Panos 316T (13-09-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Εάν το κυνηγήσεις θα σε κυνηγήσει !!!!!!!!!!Κ αλημέρα και καλό ΜΗΝΑ!!!!

14. The Following User Says Thank You to E461800 For This Useful Post:

katsaraios (08-09-13)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tasos.kamv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παίδες διαφωνώ...
    Ένας πωλητής αυτοκινήτων που είχε πει κάποτε ότι καλό αμάξι είναι αυτό που αντέχει στο χρόνο και όχι πως δείχνει σαν καινούριο... μεγάλη κουβέντα...
    Τα 46-άρια πλέον είναι 10-ετίας + και τα περισσότερα έχουν πάνω από 200.000km στην πλάτη...
    Ανεξάρτητα αν οι περισσότεροι από εμάς τα βλέπουμε όμορφα με σπορ και διαχρονικό στυλ, δεν παύει ωστόσο να έχουν τα χρονάκια τους και αρκετά πλέον km στην καρότσα. Λογικό πλέον στον "ηλικιωμένο" (46-άρια) τη μια να πονάει το χέρι, τη μία το πόδι κτλ κτλ...
    Η σύγκριση θα είναι δίκαιη με άλλα οχήματα άλλων εταιρειών ίδιας ηλικίας και km... επίσης οι περισσότεροι από εμάς λόγω του "σπορ" χαρακτήρα των 46-αριών δεν τους φερόμαστε και ιδιαίτερα "τρυφερά"...
    Νομίζω οι βλάβες αυτές είναι δυστυχώς αναμενόμενες.
    Συμφωνώ με αυτό που λέει ο φίλος για το ότι μιλάμε πλέον για αυτοκίνητο πατημένης 10ετίας.
    Ωστόσο επειδή εγω το δικό μου το πήρα κούτα θα σου πω ότι μέσα στην πρώτη 5ετία έβγαλε της παναγιάς τα μάτια! Παγούρι, αισθητήρα κατάληψης, 2 γρύλους στα παράθυρα και ένα σωρό άλλες βλακείες που δεν μπορώ να τις θυμηθώ τώρα γιατί έχουν περάσει χρόνια.

Για ένα αυτοκίνητο με τιμολόγιο αγοράς κοντά στα 30Κ ήταν απαράδεκτα όλα αυτά. Και επειδή ίσως κάποιος μιλήσει για χρήση, το αυτοκίνητο δεν έκανε τότε ούτε 10k το χρόνο.

Σε αυτοκίνητο κούτα 5 ετίαςτέτοιας αξίας, να βγαίνουν τέτοιες βλάβες και ένα σωρό άλλες που ξεχνάω αυτή τη στιγμή το θεωρώ απαράδεκτο.

Τα 46άρια για εμένα είναι μακράν τα αυτοκίνητα με τις περισσότερες βλάβες εκ εργοστασίου. Το παγούρι, 1 άνθρωπο που να έχει Ε46, δεν έχω ακούσει να μην το έχει αλλάξει έστω μια φορά, ανεξαρτήτως χρήσης!

Αυτό το περι κούτας, εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι ισχύει, γιατί είμαι απο μόνος μου εγώ και άλλοι τόσοι που είμαστε το αντιπαράδειγμα.

Κλείνοντας θα πω ότι το 46άρι σε γενικές γραμμές (στήσιμο, οδηγική αίσθηση) είναι και γ@μώ τα αυτοκίνητα και το look του απο τις ωραιότερες γραμμές στην αυτοκίνηση. Γι'αυτό άλλωστε και όσοι κάτοχοι έχουν 46άρι που το γουστάρουν και δεν το πουλάνε στην 2ετία, έχουν πληρώσει πάρα πολλά λεφτά στην σωστή συντήρηση και στις βλάβες.

Έτσι είναι άλλωστε, τα γούστα πληρώνονται
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 01-09-13 στις 10:16

16. The Following 2 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Moufas E46 (01-09-13), vasilis e46 (01-09-13)

Σελίδα 16 από 84 ΠρώτηΠρώτη ... 614151617182666 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP