Renault Clio Sport εχεις οδηγησει ποτε ? Η megane RS ? Η ειναι πολυ μικρα γι αυτο που θελεις ?
Το Πενβε
Το Οξαποδω
Evo 8/9
Renault Clio Sport εχεις οδηγησει ποτε ? Η megane RS ? Η ειναι πολυ μικρα γι αυτο που θελεις ?
Bazil Van Sinner (26-08-13), vagmag (25-08-13)
Για το λαγκ αναμεσα Έβο και σουμπαρου δεν ξέρω... Μαμά δύσκολα βρίσκεις... Και οι προγραμματιστες στην Ελλάδα είναι όσοι πολλοί..
02-04 πρέπει να φοράνε μπρος -πίσω suretrack ( διαφορικο της sti) και τα 2005 helical μπροστά και suretrack πίσω αλλα σε συνδιασμο με dccd πολλα απο αυτά.
Τα 2006-2007 helical μπροστά και δισκατο πίσω... Επίσης με dccd .
Tο DCCD (Driver Controlled Center Differential). Με απλα λόγια ρυθμίσεις τη δύναμη που θα παει στο εμπρός και πίσω διαφορικο.
Αυτοί που έχουν λοιπόν τα ρυθμίζομενα διαφορικο είναι σίγουρα πολύ ευχαριστημένοι.
Και στα Subaru ισχύει ότι και σε όλους τους φαν... Το παλιό είναι καλύτερο. Τα διλιτρα στροφαρουν πιο ψηλά. Τα δυόμισαρια είναι και αυτά τετρακυλινδρα αλλα έχουν περισσότερα κυβικά... Συνήθως σε αυτα τα κυβικά βγαίνουν 5κυλινδρα ή 6κυλινδρα σε άλλες εταιρίες .
Παρόλαυτα... Τα τελευταία 6 χρόνια νομίζω σε Ευρώπη και Αμερική πωλούνται 2,5αρια. Με πολύ καλή ροπή χαμηλά, και πλέον αρκετές δυνατότητες βελτίωσης μέχρι ψηλα. Τα καλα διλιτρα τα κρατάνε οι γιαπωνεζοι για εκεί..( νομίζω δεν πληρούν και ρύπους για Ευρώπη και Αμερική
).
alexm (25-08-13)
Επίσης να προσεξεις ότι υπάρχουν πολλές μετατροπές σε Subaru ( στην προηγούμενη ζωή τους ήταν 16αρια) , και επίσης τα εισαγωγής Subaru και evo ( αμερικανικές εισαγωγές) , δεν έχουν τις ίδιες προδιαγραφές με τα ευρωπαϊκά τόσο σε διαφορικα , όσο και σε αλλα μηχανικά...
alexm (25-08-13)
Τα αναφερω γιατι οδηγικα ειναι εκπληκτικα . Ειδικα το νεο Megane RS 265 ειναι φανταστικο αυτοκινητο αλλα πανω απο 2.000 κυβικα . Σε μεικτες διαδρομες η σφιχτες διαδρομες τυπου "Λιμανακια" ξερω περιπτωση που εχει μοιρασει πολυ τσαι σε οτιδηποτε Εβο η Σουμπαρου εχει εμφανιστει. Βεβαια γουστα ειναι αυτα, αλλα ειναι pure drivers cars.
Bazil Van Sinner (26-08-13), trueno (28-08-13)
Αλέξη, ρίξε μια ματιά
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2217617/
Αλεξη φιλος σκεφτεται να δωσει το Α4 dtm του.Ειναι χαρτι με 50000χλμ.Αν θες σου στελνω το κινητο του να μιλησετε.
aristent (27-08-13)
Για Saab τι λές;
Για ένα S60R;
vagmag (27-08-13)