Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #10
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Ηλικία
    37
    Μηνύματα
    6.094
    Thanked
    8507
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Γυρισα απο διακοπες
    7 μερες Μυκονο με φιλους. Ωραια ηταν, γεμισαν οι μπαταριες, πιωμα μεχρι αηδιας, γελια και χαρες.

    Παρουσια αστυνομιας μηδενικη, ολοι οδηγουν σαν ταλιμπαν. 4καβαλα σκουτερακια 50cc, σφηνες στις πλατειες, αγνοια του STOP. Τιμες γελοιες. Επειδη ειχαμε κανονισει να κατεβουμε με λεφτα με το σκεπτικο "καλυτερα να εχουμε παρα να λειψουν" δεν ειχαμε οικονομικο προβλημα αλλα αρνουμαι να πληρωσω 8 ΕΥΡΩ πιατακι τζατζικι, 4 ΕΥΡΩ 1 λιτρο νερο, 3 ΕΥΡΩ παγωτο "σπρωξε-γλυψε" που στα ψυγεια της Αθηνας εχει 1¤. Οι τυποι ειναι για κρεμασμα, λυπαμαι παρα πολυ τους τουριστες που τα σκανε χωρις να ξερουν.

    Το νησι δεν ειναι για μικρα παιδια και οικογενειες. Ανδρες φασωνονται και πηδιουνται σε καθε σκοτεινο στενακι. Χουφτωνονται δημοσια στο δρομο. Κακες εικονες για μικρα παιδια.

    Οι παραλιες ειναι φανταστικες, κανεις δεν ζητησε διπλωμα jetski. Μην απορειτε για τα ατυχηματα Δεν εκανα ουτε εγω που εχω διπλωμα, δεν αφηνω λεφτα σε εγκληματιες.

    Ολοι κοβαν αποδειξη χωρις να τη ζητησεις, μαλλον τους εχει τεντωσει το ΣΔΟΕ.

    Το μονο που καταχαρηκαμε ολοι μας ηταν το Tropicana, νορμαλ τιμες (80¤ το μπουκαλι εως 5.000), καθαρη παραλια και διαφορα φαγητα σε τιμες σχεδον Αθηνας. Ειναι 3 χωροι σε εναν. Παραλια, εστιατοριο, beach bar.

    Ξενερωσα με τη φτηνια των γυναικων, διαφορα πουτανακια τρεχαν απο τραπεζι σε τραπεζι αναλογα με τα μπουκαλια. Αραβες, Μεξικανοι και Τουρκοι "αγοραζαν" παρεες γυναικων γιατι ερχοντουσαν μπακουρια και λεγαν στον υπευθυνο φερε οτι βρεις. Λυπηθηκα κατι μαλακες που πληρωσαν 4.000¤ ποτα για να τους φερουν 3 ασχημες κοντες χοντρες

    Απο ενα σημειο και μετα εχει μονο πριονια και απο το πιωμα ειναι ολοι στα τραπεζια, στο δικο μας ανεβηκαν γκομενες απο Περου, Βραζιλια, Ιταλια, Μεξικο, Αμερικη, Αυστραλια "επειδη χαμογελατε συνεχεια". Σε καποια φαση ανεβηκαν 2 γκομενες και μας σπρωχνουν για να μπουν αναμεσα μας. Οταν ειπαν οτι ειναι απο Τουρκια τις κατεβασαμε με το φιλο σε 2 δευτερολεπτα

    Οι φουσκωτοι ηταν αρκετοι και γατοι, δεν τους ξεφευγε τιποτα. Διωχναν αντρες που πλησιαζαν τα τραπεζια των φραγκατων (γιατι η βιζιτα που ηταν πανω, επινε τη σαμπανια του παππου αλλα καυλαντιζε τον πιτσιρικα απο κατω) για να μη γινει φασαρια, και σε μια μανουρα μου με εναν Ιταλο για το τραπεζι μας ηρθε σε 5 δευτερολεπτα και τον πηρε σχεδον σηκωτο.

    Φοβηθηκαμε το αμαξι μας και νοικιασαμε ενα Atos της κακιας ωρας εκει. 275¤ για 5 μερες και 90¤ ζημια που βρηκε ο υπευθυνος πριν το αφησουμε. Το αστειο ειναι πως δεν καναμε εμεις την γρατζουνια αλλα αντε να βρεις το δικιο σου σε νησι με 5 μπατσους που ειναι γνωστοι/ξαδερφια των ντοπιων. Δια του 5 για να ξεμπερδευουμε.. και σιγα μη το βαψει ο απατεωνας. Του χρονου με δικο μας αμαξι αφου οι δρομοι "παλευονται".

    Αρκετο γελιο και στα μαγαζια με επωνυμα ρολογια που στην Αθηνα τα βρισκεις 1-2-3 κατοσταρικα κατω. Τι κλεφτες.

    Περασα παρα πολυ ωραια αλλα δεν ξαναχαραμιζω το χρονο μου στη χωρα και στις ηλιθιες τιμες που εχουν. Ενα 3ημερο καψιμο στο tropicana αξιζει για του χρονου, μονο τοσο ομως. Τις υπολοιπες 4 μερες θα ηθελα να τις περασω καπου που σεβονται τα χρηματα των αλλων.

  2. The Following 27 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

    A8hnaios (27-08-13), atha (26-08-15), Bazil Van Sinner (27-08-13), BILL007 (26-08-13), chrisgiapz3 (27-08-13), dafidack (28-08-13), deepBLUE (27-08-13), Eleni (17-09-13), friendgr (28-08-13), gant (26-08-13), giannis z3 (02-09-13), joseph (27-08-13), Kostas_1 (27-08-13), kplc16 (28-03-14), Leonidas_E39 (27-08-13), nikos-Mpacket (27-08-13), nikos1400 (27-08-13), Panos 316T (27-08-13), PANOS-E60 (27-08-13), Ptboul (02-09-13), scania124 (27-08-13), strof (27-08-13), tamtamcafe (16-06-15), vagmag (27-08-13), Z4 DCT (26-08-13), ZWMZ (27-08-13), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (27-08-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP