Σελίδα 43 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 3341424344 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 421 έως 430 από 439

Θέμα: Επικαιροτητα προβληματισμοι 8/13

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

αυτομπαναριζομαι μια βδομαδα γιατι φλερταρω επικινδυνα τις τελευταιες μερες....θα τα πουμε!
    σας φιλω σταυρωτα!
    ζητω συγνωμη για λογαριασμο του Σταματη, δεν το ηθελε, ηπιε λιγο παραπανω, και χαλασε το υπεροχο κλιμα.
    το θενκς το πηρε γιατι επιτελους καποιος εγραψε αυτο που ενοιωθε και οχι αυτο που πρεπει να γραψει για να μην χαλασει το κλιμα.

2. The Following 5 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

Bitz (26-08-13), gant (26-08-13), Ptboul (02-09-13), S8N (26-08-13), wheelman (26-08-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Το θεμα της επικαιροτητας (οπως και αλλα παλιοτερα) ξεκινησε με σκοπο να ενημερωσει απο τη μια πλευρα για τις τρεχουσες εξελιξεις και απο μια αλλη να εκφρασει ο καθενας τον πονο του, το παραπονο του, την αγανακτηση του για τα θεματα που μας απασχολουν ολους.

ολα αυτα τα χρονια ποσταραμε θεματα που μας ενδιαφερουν, καναμε κριτικη, πλακα, φωναζαμε, τσακωνομασταν, δηλαδη πανω κατω οτι κανουν και οι θαμωνες ενος καφενειου που πανε καθε μερα να πιουν καφε, να παιξουν καμια πρεφα κανενα ταβλι, και να σχολιασουν τα πολιτικα, τα αθλητικα κλπ.
    εχουμε φτασει πολλες φορες στα ορια, βγηκαν προσωπικες αντιπαθειες στο προσκηνιο που ειχαν προκυψει απο αλλο λογο, θεωρω οτι ειναι φυσιολογικο και εφοσον κρατιοταν και κρατιεται καλο επιπεδο στην επικοινωνια συνεχιζαμε.

δεν σας κρυβω οτι την ομαδα μας πολλες φορες την ειχε απασχολησει το συγκεκριμενο θεμα.
    δηλαδη οι εντασεις που προκυπτουν μεταξυ των μελων, ενα ασχημο κλιμα που μπορει να δημιουργηθει, οι αντιπαραθεσεις κλπ.
    πολλες επισης φορες εγω ο ιδιος οταν νοιωθω οτι καπου ξεφευγω λογω του οτι οργιζομαι με κατι που διαβαζω (ειτε ενα ποστ εδω, ειτε ενα θεμα που μεταφερω απο καπου αλλου), εχω ρωτησει τα παιδια αν πραγματικα ξεπερναω τα ορια, ή αν αυτο που κανω βλαπτει το φορουμ, οποτε να το σταματησω.

οι απαντησεις που λαμβανα μου ελεγαν καθε φορα να συνεχισω, ισως με λιγη προσοχη στις εμφρασεις και τις εμμονες που μπορει να εχω κι εγω οπως καθε ανθρωπος.
    ολοι εχουμε τον τροπο μας, αλλος ετσι αλλος αλλιως, νομιζω οτι μετα απο τοσα χρονια εχουμε συστηθει σε μεγαλο βαθμο ωστε να μην σταματαμε στην εκφραση αυτη καθεαυτη, αλλα στην ουσια των γραφομενων.

η σημερινη αναστατωση ξεκινησε απο χθες.
    ο κωστας (μονστα), ελαβε ενα ακρως υβριστικο π.μ. απο ποιον αλλο?
    τον παλιο μας φιλο στελιο, στελμανιακ, ροζιναντε, μεΥμπαχ, δρακουλα, ελενη Ε60, βρυκολα, σασα, τζοκερ, κλπ, σιγουρα ξεχναω καποιους λογαριασμους.
    ενα παιδι πολυ συμπαθες και ταλαντουχο στο λογο και στο πνευμα, αλλα δυστυχως με αξεπεραστα προβληματα κοινωνικοτητας και συναστροφης.
    δεν ηταν πρωτη φορα που γινοταν αυτο, εχει γινει κατ επαναλληψιν ειτε δημοσια ειτε με πμ.
    Το ερωτημα ειναι τι συμβαινει πια, εχουν περασει 4-5 χρονια απο το πρωτο κρουσμα, τι θελει τι ζηταει πια αυτος ο ανθρωπος απο το bmwfans και οσους ασχολουνται με αυτο?
    ειναι τοσο ξεχωριστη περιπτωση ψυχιατρικης μελετης ή μηπως αλλοι ανθρωποι τον μπριζωνουν, τον παροτρυνουν, ή απλα τον αφηνουν, να μπαινει καθε φορα και να βριζει?
    καποιος καποιοι χαιρονται με αυτα, σπανε πλακα, θελουν να προκαλεσουν, να ενοχλησουν?
    πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω.

και ενω λοιπον τα συζηταγαμε αυτα, καποιος αντετεινε οτι ενταξει και ο κωστας ομως μας τα επρηξε με τις μπριζες και τα συνεχη αποσπασματα που βαζει, οπως και με τις κατηγοριες για τους ελληνες και την ελλαδα.
    σωστο λαθος, δεν εχει σημασια, ο παντα φιλοτιμος προεδρος σκεφτηκε με τον παντα γλαφυρο και πετυχημενο τροπο του να προσπαθησει να γεφυρωσει διαφορες, να αμβλυνβει εντυπωσεις, να ελαφρυνει το κλιμα.

τα αποτελεσματα τα ειδατε.
    τα ειδα κι εγω καθως οταν γραφονταν αυτα γυριζα απο τη χαλκιδα, ο κωστας εφαγε ποινη ενος χρονου επειδη αποκαλεσε "μαλκα" το σταματη, την ιδια ποινη θα πρεπει να φαει και ο σταματης επειδη ειπε "μαλκα" τον κωστα.
    τον κωστα τον εχω δει λιγες φορες, μου ειναι συμπαθης και τον εκτιμω.
    ο σταματης ειναι κολλητος μου, βαφτισε το παιδι μου, τον βλεπω καθε μερα.

πραγματικα για ποιο λογο μπλεχτηκαν ετσι τα πραγματα δεν καταλαβα.
    τι χρωσταω εγω να καθομαι νυχτιατικα και να στεναχωριεμαι ουτε αυτο το ξερω.
    ξεκινωντας απο το πμ. ενος παρανοϊκου, εχει προκληθει μια ασχημη κατασταση για καποιους ανθρωπους που δεν το αξιζουν, ο παρανοϊκος θα παραμεινει με εναν αλλο απο τους δεκαδες λογαριασμους που εχει κανει, οι φιλοι του που δεν ξερω αν τον παροτρυνουν οπως προανεφερα, (δεν τον αποτρεπουν παντως) πως αισθανονται αραγε?

καπου εδω πρεπει να σταματησει αυτο.
    δεν ξερω αν πρεπει να κλεισει το θεμα, δεν ξερω αν πρεπει να κλεισουν κι αλλοι λογαριασμοι, αλλα δεν γινεται να συνεχιζεται.
    οπως εχουμε πει εδω μπαινουμε για να ψυχαγωγηθουμε να ξεφυγουμε, οχι για να αποκτησουμε προβληματα που δεν εχουμε.
    γι αυτο θα παρακαλουσα για τη συμβολη σας αν θελετε να ειμαστε καλα και αν οχι αγαπημενοι, τουλαχιστον να μπορεσουμε να συνυπαρξουμε.
    διαφορετικα οταν ενα καζανι βραζει καλο ειναι να υπαρχει μια βαλβιδα ανακουφισης.
    το παρελθον εχει δειξει ποια ειναι αυτη η βαλβιδα, ποιοι ειναι οι τροποι δηλαδη.

μπορειτε να απαντησετε και να γραψετε απολυτως οτι θελετε χωρις φοβο και παθος, αρκει να μην ειναι ειρωνικο ή υβριστικο.

4. The Following 8 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

bakalos (20-09-13), chrisgiapz3 (26-08-13), nikos1400 (26-08-13), Ptboul (02-09-13), S8N (26-08-13), Thomelef (26-08-13), tmilatos (26-08-13), vagmag (26-08-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τύπε τι παίχτηκε σερβιρισε κανένας στην μονεμβασια στον προεδρα κολοβη κωλοχτυπα και τα πήρε κρανα?
    αντε γεια...

6. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

spar@ (26-08-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

ιδεα δεν εχω φιλε, δεν ξερω.
    πραγματικα θελω να κανω ενα logoff και να μην ξανασυνδεθω.

Rides
    2

Προεπιλογή

επι του θεματος:
    ο σταματης εχει δικιο ετσι οπως τα παρουσιαζει για τους γερους δηλαδη, τον κοσμο κλπ.
    αν χρεοκοπησει ατακτα η χωρα θα αφανιστει κοσμος που δεν φταιει σε τιποτα.

απο την αλλη ομως βλεπουμε οτι το σαπιο κομματι του σωματος ειναι πολυ περισσοτερο απο το υγιες.
    δεν χρειαζεται να εισαι τιποτα ιδιαιτερο για να το δεις αυτο καθε μερα σε καθε εκδηλωση της καθημερινοτητας σου.
    γινεται να σωθει το πραγμα με εξωραϊσμο οπως λεει ο σταμ. ή χρειαζεται ενα σοκ διοτι οτιδηποτε αλλο δεν εχει κανενα αποτελεσμα, οπως λεει ο κωστας?

εδω και 3 χρονια προσωπικα υποστηριζω το πρωτο, τελευταια ομως διαπιστωνω οτι ισως κανω λαθος διοτι βλεπω οτι παρα πολυς κοσμος αρνειται να αλλαξει, πιστευει οτι ζουσε σωστα και μια χαρα και δεν εχει σε τιποτα να βελτιωθει.

ο πανος ειναι αισιοδοξος, ο θωμας απαισιοδοξος, δεν ξερω πραγματικα αν πρεπει να μεινει κανεις και να παλεψει, ή να φυγει αν μπορει.
    τι να παλεψεις αν ο περισσοτερος κοσμος σπρωχνει απο την αντιθετη πλευρα? μηπως ματαιοπονουμε? ή μηπως καταθετουμε ευκολα τα οπλα απο την αλλη?
    εχουμε κουραστει ολοι πλεον.
    ισως η γερμανικη παροιμια που λεει, καλυτερα ενα τελος με πονο παρα ενας πονος διχως τελος, να εχει καποια βαση.

9. The Following 6 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

bakalos (20-09-13), Leonidas_E39 (26-08-13), Ptboul (02-09-13), Thomelef (26-08-13), tmilatos (26-08-13), vagmag (26-08-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Στάθη αν ο Κώστας έφαγε ένα χρονο επειδη τον είπε μλκα εγω με αυτα που του χω πει θα πρέπει να ξαναγραψω οταν αντμιν θα ειναι ο Στάθης τζούνιορ και ο ντιμπλου τζούνιορ και θα κάνουμε συνάντηση για τα 40 του Σταμάτη ;

Rides
    2

Προεπιλογή

αστο φιλε μην το σκαλιζεις, δεν θελω να μιλησω γι αυτο το θεμα.

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τύπε τι παίχτηκε σερβιρισε κανένας στην μονεμβασια στον προεδρα κολοβη κωλοχτυπα και τα πήρε κρανα?
    Τύπε δεν ξέρω και εγω άκουσα απο τον απο έναν τύπο που ήταν ίδιος ο μπεν αφλεκ και οδηγούσε τεριος οτι έγινε φασαρία με 2 τύπους για μια τουρίστρια Σασα την έλεγαν και έπεσαν μπιστολιες...
    Ψιλό "σφραγιδας" μου φάνηκε οτυπος βέβαια ...
    Τεσπα είμαι Σύνταγμα και περιμένω να βγει η εσπρεσσο να διαβάσω

13. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

S8N (26-08-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    αστο φιλε μην το σκαλιζεις, δεν θελω να μιλησω γι αυτο το θεμα.
    Δεν σκαλιζω τπτ πέρα απ την μύτη μου! Καληνύχτα αύριο δουλεύουμε...

Περιοχή
    Ηλιουπολη
    Rides
    1

Red face

Επειδή και ο κ. Σταμάτης και ο κ. Monsta περιγράφουν την κάθε όψη του ίδιου νομίσματος, πως θα γίνει να λυθεί η παρεξήγηση και να μπορέσουν να ακούγονται και οι δυο φωνές; Πραγματικά είναι από τα καλύτερα thread που διαβάζω καθημερινά σε διάφορα forums, αυτοκινητιστικά και μη.
    A Ring Ding Ding D-D-Ding Ding Baaaaaam Baaaaaam Wheeeeee!!!!

16. The Following 4 Users Say Thank You to Panmilios For This Useful Post:

bakalos (20-09-13), nikos1400 (26-08-13), Ptboul (02-09-13), vagmag (26-08-13)

Σελίδα 43 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 3341424344 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP