Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 439

Θέμα: Επικαιροτητα προβληματισμοι 8/13

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μη μου πας τη κουβεντα για το αν δεν ηταν ο πατερας μου και δεν εκχα την δικια μου δουλεια και και και...

Δεν θα κατσω να απολογηθω γιατι ο πατερας μου εκανε την κωλοτρυπιδα του τετραγωνη για να εχω την τυχη να εχω δικη μου δουλεια σημερα, ουτε θα κατσω να κανω υποθεσεις για το αν ειμουν υπαλληλος τι αρχες θα ειχα και το πως θα περιμενα να ειναι ο εργοδοτης μου απεναντι μου. Ξερω οτι απο αποφαση δικης μου και του αδερφου μου παιρνουμε σημερα λιγοτερα απο τους υπαλληλους μας και κανουμε το κουμαντο μας με τα λιγα που παιρνουμε και απο την καβατζα που καναμε τοσα χρονια.

Προσωπικα εγω ποτε δεν ειπα να τραβηχτει καμμια πριζα, γιατι γνωριζω πολυ καλα οτι θα παρει μπαλα και κοσμο που δεν φταιει.

Εμεις φιλε την καλη μας πραξη την καναμε, καιρο να κοιταξουμε και τον εαυτο μας. Και λεφτα χαρισαμε σε ανθρωπους που ξεραμε οτι χωρις δολο μας τα εφαγαν, απλα ετυχε να την φανε απο αλλου και με τη σειρα τους μας δαγκωσαν και εμας, και τιναξαμε στον αερα το ταμειο μεχρι τελευταια στιγμη μεχρι να αρχισουν οι απολυσεις, ενω θα μπορουσαμε να κανουμε 1000-2 αλλα πραγματα, κανεναν δεν αφησαμε απληρωτο ακομα και αν χρειαστηκε να βγαλουμε απο τα προσωπικα μας. Δεν εχουν μεινει δυναμεις για να κοιταξουμε αλλους χιπλανους θειο. Καιρος να δουμε την παρτη μας πλεον...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

S8N (26-08-13), Stathis (26-08-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP