Σελίδα 41 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 313940414243 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 401 έως 410 από 439

Θέμα: Επικαιροτητα προβληματισμοι 8/13

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λύση σίγουρα δεν είναι ο μηδενισμος... Ούτε η καταστροφή.
    Θα ήταν λύση απλα για να γίνει αντιληπτό σε αυτούς που ελπίζουν ότι δε χρειάζεται επιτέλους να δουλέψουμε αλλα θα βρούμε πάλι τροπο με λαμογιες κ ψέμματα να ζήσουμε.

Δεν αξίζει βέβαια να τραβήξει ο κόσμος όλο αυτο που συνεπάγεται μια καταστροφή.

Ο πατέρας μου συζητούσε με τη γυναίκα παιδικού φίλου σχετικά με τη σύνταξη του θείου μου ( αδερφού του) , που στα 62 του φαρμακοποιός περίμενε 20 μήνες για να πάρει 980 ευρω. Και η απάντηση της φίλης ήταν και πολλα πήρε ! Μιλώντας για τον δικό της άντρα (φίλο του πατέρα μου), ανέφερε ότι αυτούς τους κοψανε και απο 2500 ευρω τώρα παίρνουν μόλις 1200... Ξέχασε να αναφέρει ότι τα παίρνουν απο τα 52 με τέτοια σκεπτικό... Τι περιμένουμε να αλλάξει.... Η νοοτροπία μας;
    Αυτή η γυναίκα έχει επιχείρηση. Κατασκεύασε οικοδομές. Εχει γραφείο. Είναι στη πιάτσα. Εχει γιο πολιτικό μηχανικό, που το παιδί παλεύει για να ζήσει... Και όμως σκέπτεται ότι τα 980 στα 62 είναι πόλλα για τους άλλους, αλλα τα 2500 πριν και 1200 τώρα είναι λίγα για τον άντρα της απο τα 52...
    Τι να πω;

2. The Following 6 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (26-08-13), joseph (26-08-13), Leonidas_E39 (26-08-13), S8N (25-08-13), Stathis (25-08-13), Thomelef (25-08-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλα εσυ αστο.
    Γιατι μαζι με τη Σασα, σου το εχουν ταξει κι Αλλοι.

Ακόμα να λάβω απάντηση στο πμ. Όπως και να χει, περιμένω πρώτα να ανακαλέσεις τη μαλακία με τα υπονοούμενα που έγραψες παραπάνω...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν σε πιανω θειο.

Ο καθενας τραβαει το σταυρο του. Φταις εσυ για αυτο που βιωνουν οι γονεις σου? Αν μπορεις να βοηθησεις, δεν θα βοηθησεις?

Αυτο που λεω, ειναι αντι να προσπαθουμε να αλλαξουμε τον κοσμο που δεν αλλαζει, να επικεντρωθουμε σε αυτα που μπορουμε να κανουμε για εμας και τους δικους μας.

Που διαφωνεις σε αυτο??? Θεωρω ηλιθιο πλεον να προσπαθεις να δωσεις γνωση και σκεψη στον διπλανο ηλιθιο που δεν μπορει να καταλαβει το ποσο κανει ενα και ενα, η γιατι πρεπει τα εσοδα να ειναι στην χειροτερη με τα εξοδα, η το οτι δεν πρεπει να ειμαστε ετσι, αλλα ετσι.

Νυσαφι πια, οποιος θελει να προβληματιστει και να κανει και μια αυτοκριτικη στο τελος, ας την κανει. Ιδανικα, αν μπορει, να αλλαξει και καποιες συνηθειες. Το θεμα δυστηχως ειναι, τοι για να βαλουμε μυαλο πρεπει πρωτα να την παθουμε.

Το τραβα την πριζα μονομερος με βρισκει συμφωνο, ετσι ωστε ολα αυτα τα καθικια να πανε με αδειες τσεπες σπιτια τους. Απο την αλλη, θα ειναι και αδικια για ολους τους υπολοιπους. Γι'αυτο και δεν μπορω να πω συμφωνω. Αν μπορουσε να γινει επιλεκτικα, θα συμφωνουσα με τα 1000.
    Τι δεν πιανεις Θωμα;
    Το οτι αν τραβηχτει η πριζα θα πεινασει κοσμος;

Το οτι αν γινουν ολα σταχτη το παιδι σου θα κοιταει τηλεοραση για να δει πως ειναι τα παγωτα;

Ουτε μπορω να καταλαβω το "κοιτα την παρτη σου" και μην σκοτιζεσαι.

Στο Μετσοβο εχεις παει;
    Αν ειχε σκεφτει ο Αβερωφ την παρτη του, και δεν ειχε φτιαξει τη Γεωργικη Σχολη, δεν ειχε φερει μεθοδους αναπτυξης στην κτηνοτροφια, τα τυρια, τα κρασια, το σχολειο, τους δρομους, ακομα φεσια θα φοραγανε.
    Αλλα μαθαμε να χλευαζουμε τους Εθνικους Ευεργετες και να τους λεμε "κεφαλαιο" και "τσελιγκες" γιατι κατι τεμπελχαναδες αρμεγουν τα συνδικατα για τα "δικαιωματα" του εργατη.

Αν κοιταγε την παρτη του ο Βαρβακης, ο Καποδιστριας, ο Τσακαλωφ, σκατα τουρκικα στα μουτρα μας θα τρωγαμε.

Τι παει να πει κοιταω την παρτη μου;

Ο καθε ενας απο εμας ειναι ενας μικρος εθνικος σωτηρας.
    Απο το γαμωσκουπιδο που μαζευουμε απο το παρκο και ας μην ειναι δικο μας, μεχρι το ψωμι που αγοραζουμε στο γερο διπλα μας και του φιλαμε το χερι οταν το παιρνει.

Ο γερος που του τραβας την πριζα, πολεμησε για εσενα, εχασε παιδια για εσενα, σκεβρωσε για να κανει μια χωρα οπως νομιζε σωστη και να μεγαλωσεις εσυ οπως καταλαβαινε αυτος.
    Τοσο ηξερε, τοσο εκανε.
    Και με μια συνταξη 500 ευρω, γηρατος, εσυ του τραβας την πριζα.
    Γιατι; Γιατι απο κωλοφαρδια, γεννηθηκες στο σωστο μερος, την καταλληλη ωρα.

Αν δεν ειχες το εργοστασιο να την παλεψεις, αν εβλεπες τη ζωη σου να κρεμεται απο τα παπαρια του καθε "θωμα" και πως θα ξυπνησει αυριο, ελα και ξαναπες μου το "να γινουν ολα σταχτη".

Δεν εχετε το δικαιωμα να μηδενιζετε αυτον τον τοπο.
    Ναι, ειναι σκατα.
    Ναι εφτασε στο αμην.

Αλλα και σταχτη να γινει, ποιος θα τον ξαναχτισει;
    Η Μερκελ; Η ο Σοϊμπλε;

Δουλοπαροικος στο σπιτι μου εγω δεν γινομαι.

Ας σοβαρευτουμε και ας βαλουμε μπρος.
    Σηκωνουμε τα μανικια και ξεκιναμε.
    Εμεις τη ζωη μας οπως δειχνει, τη χασαμε.
    Ελατε να φτιαξουμε τουλαχιστον τους νεους.

Αυτα και συγνωμη αν ανακατευτηκα.
    Δεν θα ξαναγινει.

5. The Following 33 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

A8hnaios (26-08-13), bakalos (20-09-13), Bazil Van Sinner (26-08-13), Bitz (26-08-13), chrisgiapz3 (26-08-13), DaywalkeR (26-08-13), fanisk (26-08-13), gant (25-08-13), ghost-rider (26-08-13), hades7 (26-08-13), joseph (26-08-13), katsaraios (25-08-13), Konstantinos E60 (26-08-13), kostas 325 (25-08-13), Kostas_1 (26-08-13), Lambros46 (25-08-13), Leonidas_E39 (26-08-13), m-power_01 (26-08-13), micz (26-08-13), Moufas E46 (26-08-13), mr incredible (25-08-13), nikos valvetronic (26-08-13), nikos1400 (26-08-13), Nino (25-08-13), pilot (26-08-13), Ptboul (02-09-13), S8N (25-08-13), Samaro (26-08-13), Stathis (25-08-13), stef (26-08-13), vagmag (25-08-13), wheelman (26-08-13), Κωνσταντίνος (23-12-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακόμα να λάβω απάντηση στο πμ. Όπως και να χει, περιμένω πρώτα να ανακαλέσεις τη μαλακία με τα υπονοούμενα που έγραψες παραπάνω...
    Δεν βλεπω ΠΜ μιλαω απο ταπατοκ.
    Οσο για το αν λεω μαλακιες, αρκετα μας μπαφιασες με τις δικες σου, ας πουμε καμμια και εμεις.
    Οκ;

7. The Following 9 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

bakalos (20-09-13), Bitz (25-08-13), katsaraios (25-08-13), kostas 325 (25-08-13), micz (26-08-13), nikos1400 (26-08-13), Ptboul (02-09-13), Samaro (26-08-13), strof (26-08-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ας ηρεμήσουν τα πνεύματα ...

Παρέα είμαστε ... Εστω ιντερνετικα .

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ας πρόσεχες. Δε σου πε κανένας να διαβάσεις τις μαλακίες μου Σταμάτη, αλλά ούτε και θυμάμαι να σε έθιξα ποτέ και πουθενά. Τουναντίον μάλιστα.

Όταν όμως αναφέρεσαι στο πρόσωπό μου με υπονοούμενα, με εκθέτεις δημόσια και για δεύτερη φορά κιόλας, ναι, κάνεις χοντρές μαλακίες. Άσχετα αν δε θες να το παραδεχτείς. Θες να με βρίσεις ρε παπάρα ; Διαφωνείς κάπου that you can't hold your liquor ? ΠΑ-ΡΕ ΜΕ ΤΗ-ΛΕ-ΦΩ-ΝΟ. Αυτό που έκανες ήταν απαράδεκτο.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μη μου πας τη κουβεντα για το αν δεν ηταν ο πατερας μου και δεν εκχα την δικια μου δουλεια και και και...

Δεν θα κατσω να απολογηθω γιατι ο πατερας μου εκανε την κωλοτρυπιδα του τετραγωνη για να εχω την τυχη να εχω δικη μου δουλεια σημερα, ουτε θα κατσω να κανω υποθεσεις για το αν ειμουν υπαλληλος τι αρχες θα ειχα και το πως θα περιμενα να ειναι ο εργοδοτης μου απεναντι μου. Ξερω οτι απο αποφαση δικης μου και του αδερφου μου παιρνουμε σημερα λιγοτερα απο τους υπαλληλους μας και κανουμε το κουμαντο μας με τα λιγα που παιρνουμε και απο την καβατζα που καναμε τοσα χρονια.

Προσωπικα εγω ποτε δεν ειπα να τραβηχτει καμμια πριζα, γιατι γνωριζω πολυ καλα οτι θα παρει μπαλα και κοσμο που δεν φταιει.

Εμεις φιλε την καλη μας πραξη την καναμε, καιρο να κοιταξουμε και τον εαυτο μας. Και λεφτα χαρισαμε σε ανθρωπους που ξεραμε οτι χωρις δολο μας τα εφαγαν, απλα ετυχε να την φανε απο αλλου και με τη σειρα τους μας δαγκωσαν και εμας, και τιναξαμε στον αερα το ταμειο μεχρι τελευταια στιγμη μεχρι να αρχισουν οι απολυσεις, ενω θα μπορουσαμε να κανουμε 1000-2 αλλα πραγματα, κανεναν δεν αφησαμε απληρωτο ακομα και αν χρειαστηκε να βγαλουμε απο τα προσωπικα μας. Δεν εχουν μεινει δυναμεις για να κοιταξουμε αλλους χιπλανους θειο. Καιρος να δουμε την παρτη μας πλεον...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

11. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

S8N (26-08-13), Stathis (25-08-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ας ηρεμήσουν τα πνεύματα ...

Παρέα είμαστε ... Εστω ιντερνετικα .
    Οχι προκυπτει πως δεν ειμαστε.
    Γιατι μου εχουν τσακισει το νευρικο μου συστημα ολα αυτα τα report post που παιρνω κατα καιρους και δεν χρωσταω σε κανενα τιποτα να χτυπαει το τηλεφωνο μου σαν μουρλο και να ακουω γκρινιες "μαζεψε αυτον" "σοβαρεψε εκεινον".
    Μεγαλα παιδια ειμαστε, μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.
    Ουτε ο μοντερεητορ θα κανει "ντα" αυτον που μας ενοχλει.
    Αλλα και δεν γινεται ο μοντερεητορ να ειναι παντα ψυχραιμος και αμετοχος.
    Εχω σβησει απειρες φωτιες εδω μεσα, καιρος ειναι να μεγαλωσουμε ολοι και να υποστουμε τις συνεπειες των πραξεων μας.
    Ειμαι χρηστης του φορουμ, ενοχληθηκα, απαντησα.
    Δεν εχω αυτο το δικαιωμα;
    Η γνωμη μου δηλαδη πρεπει να ειναι παντα καταπιεσμενη απο τον τιτλο που εχω;
    Μη στεναχωρησουμε αυτον, θα φυγει.
    Μη στεναχωρησουμε εκεινον ειναι φιλος του αλλου.
    Ε λοιπον παρτε το χαμπαρι.
    Δεν χαριζω καστανα πλεον.
    Και απο εδω και εμπρος, οποιος εχει θεμα με τον αλλο να το λυσει μονος του.

Δεν βλεπω πιεμ εχω προβλημα.
    Κωστα, αν σε εκτιμω, το ξερεις.
    Εχεις ομως φερει μεγαλα προβληματα με τον τροπο που εκφραζεις τις αποψεις σου.
    Σωστες, λαθος, δεν με ενδιαφερει.
    Ειναι δικες σου και δικαιωμα σου να τις λες.
    Πως τις λες ομως, ειναι ενα θεμα.
    Και ναι, οταν λεω κι αλλοι, "στην πλακα" φυσικα και αναρωτιεμαι πως δεν το εχεις ακομα καταλαβει, εχει δημιουργηθει προβλημα.
    Μεγαλο.
    Σε εχει αντιπαθησει μεγαλη μεριδα του κοσμου.
    Εγω δεν κρυβομαι και μιλαω ανοιχτα.
    και ας παρεξηγηθω. Λες και πρωτη φορα θα ακουσω εξαψαλμο.

Με πολυ αγαπη, σοβαρα.

13. The Following 9 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

bakalos (20-09-13), Bitz (26-08-13), Dioskouroi (27-08-13), Ptboul (02-09-13), S8N (26-08-13), Samaro (26-08-13), spar@ (26-08-13), strof (26-08-13), wheelman (26-08-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ας πρόσεχες. Δε σου πε κανένας να διαβάσεις τις μαλακίες μου Σταμάτη, αλλά ούτε και θυμάμαι να σε έθιξα ποτέ και πουθενά. Τουναντίον μάλιστα.

Όταν όμως αναφέρεσαι στο πρόσωπό μου με υπονοούμενα, με εκθέτεις δημόσια και για δεύτερη φορά κιόλας, ναι, κάνεις χοντρές μαλακίες. Άσχετα αν δε θες να το παραδεχτείς. Θες να με βρίσεις ρε παπάρα ; Διαφωνείς κάπου that you can't hold your liquor ? ΠΑ-ΡΕ ΜΕ ΤΗ-ΛΕ-ΦΩ-ΝΟ. Αυτό που έκανες ήταν απαράδεκτο.
    Mea Culpa.
    Κακος χειρισμος.

Καποιος με προσβαση να "ακουπισει".
    Εγω μολις βρω σημα και οχι γοιφι θα μιλησω με τον Κωστα.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε Σταμάτη , φίλε Θωμά , φίλε Κώστα ... Λέτε τα ίδια πράγματα .

Τον εαυτό μας θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε, και ότι μπορούμε δίπλα μας.

Αν κοιτούσαμε αποκλειστικά τον εαυτό μας , δε θα γράφαμε ολα αυτά, για να ξυπνήσουμε και τον υπόλοιπο κόσμο.

Αν πάλι δεν το κάνουμε εμείς που βλέπουμε, που καταλαβαίνουμε ... Ποιος θ το κάνει ;

Ξεκινάμε απο εμάς, απο τους φίλους και συγγενείς ... Και γράφουμε και έστω στο φόρουμ...

Πάμε να δώσουμε λύσεις λοιπόν...

16. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

lebowski (25-08-13)

Σελίδα 41 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 313940414243 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP