Σελίδα 40 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 303839404142 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 391 έως 400 από 439

Θέμα: Επικαιροτητα προβληματισμοι 8/13

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jkourkoulis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι αλλά κάθε φορά μετά από λίγα χρόνια βρισκόμαστε σε δεινή θέση. Πρέπει να κάνουμε και εμείς κάτι αλλιώς δεν υπάρχει ελπίδα.

.............
    Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι μπορεί σε κάθε χώρα να υπάρχει μία γενικότερη ιδεολογία και μία αντιμετώπιση των πραγμάτων αλλά ακόμα και αν ζούμε κάπου όπου οι πολλοί έχουν μάθει να συμπεριφέρονται άσχημα και να ζουν εις βάρος των άλλων εμείς μπορούμε να κάνουμε αυτό που είναι σωστό και ηθικό. Ας κάνουμε ότι μπορούμε από μέρους μας και ποιος ξέρει ίσως σιγά σιγά να ακολουθήσουν και άλλοι.

Μπορεί οι Ευρωπαίοι εταίροι μας να μας σώσουν αλλά αν δεν αλλάξουμε και εμείς πάλι στην ίδια κατάσταση θα βρεθούμε.
    εννοείται φίλε, τα εχουμε ξαναγραψει όλα αυτά, απλά δεν τα επανελαβα.
    Το νόημα του ποστ ηταν πως η πρωτοβουλία της διασωσης μας, θα ερθει για μιά ακόμα φορά απέξω.

2. The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

jkourkoulis (25-08-13), Stathis (25-08-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    μονο τα bad boys maic και kats!!
    Αυτο δεν ειναι πυρηνας.
    Ειναι κουκουτσι.

Rides
    2

Προεπιλογή

Οταν ερθει η σασα πειτε μου κι εμενα.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

break

6. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

gant (25-08-13), Leonidas_E39 (25-08-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τωρα ειλικρινα πιστευετε οτι ακομα και το 30% των πολιτων να αλλαξει, θα μπορεσουμε να γινουμε κρατος??? @@ καλαβρεζικα θα αλλαξει. Οτιδηποτε και νανγινει, παντα θα υπαρχει το καθεστως της κουτοπονηριας οου ξα ευνοει τους αχρηστους που θα τα τρωει απο τους νοικοκυρηδες.

Προσωπικα το εχω δεχτει, δεν με ενδιαφερει πλεον, δυστηχως η επιλογη μου ηταν να ειμαι ενας απο τους μλκς τελικα. Τουλαχιστον ολα αυτο δειχνουν. Δουλευω αυτη τη στιγμη σα το σκυλο καθε μερα, οχι για να κανω κατι στο μελον για μενα και την οικογενεια μου, αλλα για να εχω μια αξιοπρεπη ζωη, ελπιζοντας οτι κατι θα αλλαξει, μεσα απο δικες μου κινησεις. Χωρις εδαφος για να κινηθω και να αποδειξω την αξια μου, προσπαθω απλα να επιβιωσω και να βγαλω μαζι με τον αδερφο μου ασπροπροσωπο τον πατερα μου κρατωντας αυτα που εχτισε με κοπο τοσο χρονια.

Το μονο για το οποιο μπορω να ελπιζω, ειναι να σκασει ολο αυτο το σπυρι, να διαλυθει τελειως και να πανε ολα αυτα τα κοπροσκυλα σπιτι τους, με αδειες τσεπες, χωρις μελον, χωρις τπτ.

Αυτος που ειναι αξιος, θα βρει τον δρομο του, σε οσο ασχημο περιβαλον και αν βρεθει. Αυτος που παντα περιμενε να βρεξει χρημα, ηδη εχει αρχισει να βλεπει τι ερχεται. Ξερετε...σαν εκεινο το ανθρωποειδες σκουπιδι στο βιντεο που αλλαζει πορεια απο το πασοκ στην χα. Ειμαστε γεματοι απο τετοια σκουπιδια, που δεν ντρεπονται να ομολογουν σημερα την λεξη βολευω και βολεψω, στη μια περιπτωση για αυτους, στην αλλη για τους συγγενεις τους.

Λυσεη θα δωσει ο καθενας μονος του, για τον εαυτο του. Παντα ετσι γινοταν, ετσι θα γινει και τωρα. Η κατασταση και το τελος εποχης ισως να μπορεσει να βαλει καινουρια θεμελια. Το οτι μετα απο 4 χρονια συνεχομενης πτωσης υπαρχουν ακομα τετοια σκουπιδια πολιτικοι, κματοσκυλα, συνδικαληστες, σωματεια, φοροι χωρις αντικρυσμα, δειχνει και το κατα ποσο θα αλλαξει η κατασταση.

Μην τρεφεται ελπιδες λοιπον οτι με το αν αλλαξουμε εμεις καποιες συνηθειες θα αλλαξει και το κλιμα. Ειναι πολυ ρομαντιες αυτες οι σκεψεις. Το μονο που μπορει να αλλαξει, ειναι να τα εχουμε λιγο καλυτερα με τον εαυτο μας, ενω ωρες ωρες, θα σκαμε, βλεποντας ολους τους υπολοιπους να γραφουν στα @@ τους αυτα που προσπαθουμε εμεις να κανουμε.

Οπως ξαναειπα, γραφτε στα @@ σας τα παντα και κοιταξτε το καλο σας, χωρις να επιβαρυνετε τον διπλα. Οπως εστρωσε ο καθενας, ετσι θα κοιμηθει κιολα. Οχι αλλες χαρες, οχι αλλη συγχωρεση, οχι αλλη αναβολη. Καθενας τις ευθυνες του και τπτ αλλο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

8. The Following 7 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (26-08-13), Bazil Van Sinner (26-08-13), hades7 (26-08-13), Monsta (25-08-13), S8N (25-08-13), Stathis (25-08-13), vagmag (25-08-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν ερθει η σασα πειτε μου κι εμενα.

Κι εμένα πλιζ !!! Υπόσχομαι να ...τελειώσω γρήγορα....ένα τεταρτάκι πριβέ μαξ. Μαθαίνω κιόλας ότι είναι πολύ ατίθασο μνι και μιλάει και βρώμικα.

Just ΜΥ type of B!TCH.

10. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Stathis (25-08-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Οι γεροι τι φταινε ρε Θωμα;
    Ασπρα μαλια και χερια που τρεμουν.
    Εχω κατεβει στους δικους μου στη Μοναμβασια, βλεπω μπροστα μου δυο ανθρωπους τρομαγμενους να υπολογιζουν τα ευρω και τη συνταξη αν φτανει για τα φαρμακα και τους φορους.
    Μια ζωη δουλεια, με κανανε ανθρωπο, φτιαξανε τη δικη μου ζωη.
    Γιατι να τους παρει η μπαλα;
    Δεν μπορουμε να δωσουμε λυσεις χωρις να πληγωσουμε τους αλλους;

Που οδηγει αυτος ο μηδενισμος;

Εσενα αν ο πατερας σου ηταν συνταξιουχος και ο μισθος σου εφτανε μονο για να ζησεις, πως θα ενοιωθες;
    Περηφανα νειατα, τιμημενα γερατεια ελεγε ο μακαριτης.
    Που πηγαν και τα δυο αραγε;

Τα χασαμε στο δρομο ε;

Υπαρχει διπλα μας κοσμος που ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ και αν φυγει η πριζα θα φυγει και η ζωη απο το κορμι του.

Το εχετε παρει χαμπαρι αυτο οταν λετε αυτη τη μαλακια "τραβα την πριζα" η το "σταχτη να γινει" ;

Τραβα την πριζα απο ποιον Θωμα;
    Απο τη μανα μου;

Οχι φιλε.
    Λαθος.

12. The Following 21 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

A8hnaios (26-08-13), bakalos (20-09-13), Bitz (26-08-13), chrisgiapz3 (26-08-13), fanisk (26-08-13), gant (25-08-13), katsaraios (25-08-13), Konstantinos E60 (26-08-13), kostas 325 (25-08-13), Leonidas_E39 (25-08-13), Nino (25-08-13), ntinos (03-09-13), PANOS-E60 (25-08-13), pilot (26-08-13), Ptboul (02-09-13), S8N (25-08-13), Samaro (26-08-13), Stathis (25-08-13), stef (26-08-13), wheelman (26-08-13), Κωνσταντίνος (26-08-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι εμένα πλιζ !!! Υπόσχομαι να ...τελειώσω γρήγορα....ένα τεταρτάκι πριβέ μαξ. Μαθαίνω κιόλας ότι είναι πολύ ατίθασο μνι και μιλάει και βρώμικα.

Just ΜΥ type of B!TCH.
    Καλα εσυ αστο.
    Γιατι μαζι με τη Σασα, σου το εχουν ταξει κι Αλλοι.

14. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Bitz (25-08-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Της αφιερώνω κι αυτό εξαιρετικά...

Τα μ**νάκια

Μ**νάκια φλογισμένα σαν τα ρόδα σαν του νεοφούρνιστου ψωμιού τη θραψερή ζεστοβολιά

Μες στα τρεμόπαχα μεριά σας που ονειρεύεστε νυχτιές οργιακές παρθενικά μ**νάκια, αργοσαλεύουν τα χειλάκια τα χνουδωτά! Σαν γαρούφαλων ανεμόσειστα φυλλάκια

Σαν στοματάκια διψασμένα από ποια δίψα; Και κάπου κάπου αργοκυλά στων διακαμένων σας χειλιών την άκρη της βαρβατίλας καυλομύριστο ένα δάκρυ!

Κώστας Βάρναλης
    Jus wanna own dis raunchy bitch so bad.

16. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Stathis (25-08-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν σε πιανω θειο.

Ο καθενας τραβαει το σταυρο του. Φταις εσυ για αυτο που βιωνουν οι γονεις σου? Αν μπορεις να βοηθησεις, δεν θα βοηθησεις?

Αυτο που λεω, ειναι αντι να προσπαθουμε να αλλαξουμε τον κοσμο που δεν αλλαζει, να επικεντρωθουμε σε αυτα που μπορουμε να κανουμε για εμας και τους δικους μας.

Που διαφωνεις σε αυτο??? Θεωρω ηλιθιο πλεον να προσπαθεις να δωσεις γνωση και σκεψη στον διπλανο ηλιθιο που δεν μπορει να καταλαβει το ποσο κανει ενα και ενα, η γιατι πρεπει τα εσοδα να ειναι στην χειροτερη με τα εξοδα, η το οτι δεν πρεπει να ειμαστε ετσι, αλλα ετσι.

Νυσαφι πια, οποιος θελει να προβληματιστει και να κανει και μια αυτοκριτικη στο τελος, ας την κανει. Ιδανικα, αν μπορει, να αλλαξει και καποιες συνηθειες. Το θεμα δυστηχως ειναι, τοι για να βαλουμε μυαλο πρεπει πρωτα να την παθουμε.

Το τραβα την πριζα μονομερος με βρισκει συμφωνο, ετσι ωστε ολα αυτα τα καθικια να πανε με αδειες τσεπες σπιτια τους. Απο την αλλη, θα ειναι και αδικια για ολους τους υπολοιπους. Γι'αυτο και δεν μπορω να πω συμφωνω. Αν μπορουσε να γινει επιλεκτικα, θα συμφωνουσα με τα 1000.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 25-08-13 στις 21:00
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

18. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

hades7 (26-08-13), Stathis (25-08-13)

Σελίδα 40 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 303839404142 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας