Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: AlexM η μεγαλη αποφαση. Ψηφοφορια.

Ψήφισαν
768. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Το Πενβε

33 4,30%
  • Το Οξαποδω

705 91,80%
  • Evo 8/9

30 3,91%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 533

Θέμα: alexm,the evolution!!!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

η αλήθεια είναι ότι με τα τετρακίνητα ράλλυ ρέπλικα έχεις άλλου είδους διασκέδαση. Μαζεύουν πολλά χιλιόμετρα, στρίβουν με πολλά περισσότερα από όσο φανταζόμαστε όταν κάτσουμε πίσω από το τιμόνι, αλλά η διασκέδαση είναι αυτή της απίστευτης ταχύτητας στις στροφές , ή αν θέλεις άλλου είδους παιχνίδια (πλαγιολίσθισης πχ...), χρειάζεσαι πολύ γλιστερές επιφάνειες.
    Είναι τρομερά αποτελεσματικά!
    Είναι τρομερά γρήγορα.
    Αλλά μάλλον δεν ψάχνεις αυτό.

Το φορεστερ, ειδικά το 2.5 είναι πολύ καλό! Στρίβει παρόμοια γρήγορα, είναι πολύ άνετο, πολύ γρήγορο και σε καλή τιμή!

Από όλα τα rally replica (subaru k evo), είναι αυτό που μπορεί, να πάει γρήγορα σε χώμα, πλαγιολισθαίνοντας, και να σε κάνει να αισθανθείς ΜΑΚΙΝΕΝ κλπ.... Τα υπόλοιπα όσο καλά και τέλεια να είναι, χαραμίζονται τόσο σε κόντρες σε ευθεία, όσο και σε ασφάλτινα στροφιλίκια!

Προσωπικά άφησα την τετρακίνηση, για αυτό ακριβώς...Η διασκέδαση θέλει ή πολλά χιλιόμετρα, ή πολύ χαμηλό συντελεστή τριβής (βλ. βροχή ή καλύτερα χώμα ή χιόνι)... πράγμα που σημαίνει σπάνια διασκέδαση με τη μορφή που θέλω.

Ψάχνεις λοιπόν ένα γρήγορο πισωκίνητο (για να διασκεδάζεις και με λίγα χιλιόμετρα), που να χωράει την οικογένεια για εκδρομές... Μάλλον κάτι τέτοιο ψάχνω και εγώ Δε νομίζω σε bmw κάτι σε λιγότερα από τρίλιτρο να σε ενθουσιάσει για σπορ οδήγηση...
    Δεν ξέρω αν στη συνάρτηση, είναι και η οικονομία (αν λάβω υπόψη το εβο, δεν είναι), αλλά ένα 330 ή 530 (που θα μπορούσε να φαντάζει καλή περίπτωση), μάλλον φαντάζει περιττό ενώ υπάρχει το Μ5.

Κάνε ξανά μία περιγραφή του τι ζητάς, μετά την εμπειρία με τετρακίνητο!

2. The Following 5 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

alexm (25-08-13), aristent (25-08-13), nikos valvetronic (25-08-13), PANOS-E60 (25-08-13), Stathis (25-08-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP