Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Θέμα: v3 vs. v4

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Salonica City
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να πω και εγώ με τη σειρά μου τις δικές μου εντυπώσεις μιας και φοράω πλέον το v4 αρκετό καιρό και πιστεύω πως έχω χρησιμοποιήσει αρκετά το learning curve του.

Το v4 δίνει στο αυτοκίνητο ένα εκπληκτικά γραμμικό έλεγχο με το γκάζι. Βλέπεις τον κινητήρα να αντιδράει αμέσως (ναι ακόμα πιο άμεσα σε σχέση με το v3) και έτσι μπορείς να οδηγήσεις πιο εύκολα με μεγαλύτερες ταχύτητες χωρίς παράλληλα να κουράζεις τόσο το αυτοκίνητο. Στις αλλαγές επίσης έγινε ακόμα πιο γρήγορο (τουλάχιστον στα ΑΤ) και η απώλεια πίεσης σε σχέση με το παρελθόν είναι σχεδόν μηδαμινή (κι ας έχω και το γνωστό πρόβλημα με τα wg).

Επίσης οι τελευταίοι χάρτες ήρθανε και με ένα τύπου launch control για τους έχοντες steptronic. Αυτό το τελευταίο πραγματικά λύνει τα χέρια σε δύσκολες εκινήσεις και φυσικά διαλύει όλα τα συστήματα τα οποία συμμετέχουνε στο να γίνει αυτό πραγματικότητα. Έχω την εντύπωση πάντως πώς οι χρήστες με μεθανόλοη επειδή ολοένα και αυξάνονται στην Αμερική θα βρούνε ακόμα περισσότερα καλούδια σε αυτό το μεγάλο upgrade.

Οπότε για τα δικά μου τα γούστα του μη κοντράκια V4. Αν στηνόμουνα κάθε βράδυ για πάτημα τότε V3 με την τρελλή ροπή από χαμηλά και με το γνωστό ανίκητο πέταγμα των 335.

Μέχρι πάντως να σταθεροποιηθεί το v4 πιστεύω πώς θα δούμε πολλά ακόμα. Αναμένουμε με ανυπομονησία.

υ.γ Στράτο όρμα στο δυναμόμετρο για να ξέρουμε πραγματικές διαφορές ώστε να μας λυθούν οι όποιες απορίες. Στην Αμερική πάντως το v4 έδειξε περισσόοτερη δύναμη παντού (φυσικά με τις ανάλογες ρυθμίσεις) οπότε ίσως να είναι η ιδέα μας πως το αμάξι χάνει λόγο της γραμικότητας που πλέον έχει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yodas : 09-04-10 στις 08:19

2. The Following User Says Thank You to yodas For This Useful Post:

Thomelef (09-04-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP