Ρωτάω κι εγώ για άλλη μια φορά! Για την σημερινή κατάντια, τις κλοπές, τις σπατάλες και γενικότερα την κάκιστη οικονομική πολιτική που άσκησαν όλα αυτά τα χρόνια, που μας οδηγεί τάχιστα στο να βαδίσουμε κι εμείς στα χνάρια Ουγγαρίας και Λετονίας, φυλακή θα πάει κανείς??? Τους ξέρουμε ποιοι είναι! Τους ψηφίζουμε, έχουν τηλεοπτικά κανάλια, έχουν εφημερίδες, ραδιόφωνα, εκτελούν δημόσια έργα, διαχειρίζονται τα χρήματά μας, διαχειρίζονται τα καύσιμα, παίρνουν μονίμως επιδοτήσεις, προμηθεύουν το δημόσιο, εκμεταλλεύονται το φυσικό μας πλούτο, εκμεταλλεύονται το οδικό μας δίκτυο, μας ταΐζουν κουτόχορτο, μας κοροιδεύουν.... Ένα χωριό πληθυσμός είναι όλοι κι όλοι.... και κάνουν ότι γουστάρουν σε 10 εκ. κόσμο. Θα τους βάλουν μέσα επιτέλους??? ή θα αναγκάσουν τον κόσμο να πάρει το νόμο στα χέρια του???
Αν τους δω μέσα, να δώσω και τα διπλά απ' όσα πάνε να μου πάρουν με το έτσι θέλω. Αν δεν τους δω μέσα, θα πάρουν τ' ....... μου!
Ας βάλουν εμένα μέσα που "προσφέρω" ελάχιστα σε σχέση με αυτά που προσφέρουν οι "κολλητοί" οι οποίοι μας έφτασαν ως εδώ! Να με ταϊζουν κιόλας....
....καλό θα ήταν οι μεγαλοκατασκευαστές, τώρα με τις αναδουλειές, να φτιάξουν νέες ωραίες φυλακές, να χωράνε πολλούς, να έχουν και σχολεία μέσα για τα παιδιά μας!!
![]()