Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 300

Θέμα: Επώδυνα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ προς ανακοίνωση...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρωτάω κι εγώ για άλλη μια φορά! Για την σημερινή κατάντια, τις κλοπές, τις σπατάλες και γενικότερα την κάκιστη οικονομική πολιτική που άσκησαν όλα αυτά τα χρόνια, που μας οδηγεί τάχιστα στο να βαδίσουμε κι εμείς στα χνάρια Ουγγαρίας και Λετονίας, φυλακή θα πάει κανείς??? Τους ξέρουμε ποιοι είναι! Τους ψηφίζουμε, έχουν τηλεοπτικά κανάλια, έχουν εφημερίδες, ραδιόφωνα, εκτελούν δημόσια έργα, διαχειρίζονται τα χρήματά μας, διαχειρίζονται τα καύσιμα, παίρνουν μονίμως επιδοτήσεις, προμηθεύουν το δημόσιο, εκμεταλλεύονται το φυσικό μας πλούτο, εκμεταλλεύονται το οδικό μας δίκτυο, μας ταΐζουν κουτόχορτο, μας κοροιδεύουν.... Ένα χωριό πληθυσμός είναι όλοι κι όλοι.... και κάνουν ότι γουστάρουν σε 10 εκ. κόσμο. Θα τους βάλουν μέσα επιτέλους??? ή θα αναγκάσουν τον κόσμο να πάρει το νόμο στα χέρια του???

Αν τους δω μέσα, να δώσω και τα διπλά απ' όσα πάνε να μου πάρουν με το έτσι θέλω. Αν δεν τους δω μέσα, θα πάρουν τ' ....... μου!
    Ας βάλουν εμένα μέσα που "προσφέρω" ελάχιστα σε σχέση με αυτά που προσφέρουν οι "κολλητοί" οι οποίοι μας έφτασαν ως εδώ! Να με ταϊζουν κιόλας....
    ....καλό θα ήταν οι μεγαλοκατασκευαστές, τώρα με τις αναδουλειές, να φτιάξουν νέες ωραίες φυλακές, να χωράνε πολλούς, να έχουν και σχολεία μέσα για τα παιδιά μας!!

2. The Following 4 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

bill_m3 (09-04-10), katsaraios (09-04-10), Nino (09-04-10), S8N (09-04-10)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα τους βάλουν μέσα επιτέλους??? ή θα αναγκάσουν τον κόσμο να πάρει το νόμο στα χέρια του???

Αν τους δω μέσα! να δώσω και τα διπλά απ' όσα πάνε να μου πάρουν με το έτσι θέλω. Αν δεν τους δω μέσα, θα πάρουν τ' ....... μου!
    Ελλαδα ,δημοκρατια ,πολιτικοι,χρημα,φυλακη......
    α ρε Νικο εισαι ουρανοκατεβατος?
    35 χρονια μετα με "καθαρο" χρηματικο ξεκινημα μακαρι να ειχαμε μεινη εκει...τουλαχιστον για την τσεπη μας...
    και δεν ειμαι νοσταλγος τους αλλα αυτοι τελικα μονο πηγανε μεσα...
    γεια χαρα στα "τζακια" και τα "σογια" τα πολιτικα..
    και πιο πολυ στον λαο που κρινει,η μαλλον σκυβει κανονικα...

αλλο η ελευθερια λογου και αλλο η ρεμουλα,μαλλον πληρωσαμε αρκετα την μελισταλαχτη δημοκρατια των βολεμενων
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 09-04-10 στις 01:14

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ελλαδα ,δημοκρατια ,πολιτικοι,χρημα,φυλακη......
    α ρε Νικο εισαι ουρανοκατεβατος?
    35 χρονια μετα με "καθαρο" χρηματικο ξεκινημα μακαρι να ειχαμε μεινη εκει...τουλαχιστον για την τσεπη μας...
    και δεν ειμαι νοσταλγος τους αλλα αυτοι τελικα μονο πηγανε μεσα...
    γεια χαρα στα "τζακια" και τα "σογια" τα πολιτικα..
    και πιο πολυ στον λαο που κρινει,η μαλλον σκυβει κανονικα...

αλλο η ελευθερια λογου και αλλο η ρεμουλα,μαλλον πληρωσαμε αρκετα την μελισταλαχτη δημοκρατια των βολεμενων
    Τον θυμάσαι τον Τσαουσέσκου?? Έχουμε 100 Τσαουσέσκου εδώ και καθόμαστε και τους χαιρόμαστε. Ένας π@στης δεν θα βρεθεί να κρεμάσει έναν στο Σύνταγμα??

5. The Following 2 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Ptboul (09-04-10), Thomelef (09-04-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP